Jump to content

dxs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dxs

  1. και εγω αργω συνηθως ...δν ξερω γιατι μια βαριεμαι να σηκωθω μια βαριεμαι να κοθνηθω..ενα 10λεπτο καθυστερω..στελνω μνμ πως θα αργησω και παω κ δν εχει ερθει κανεις ακομα! τοσο καλα!
  2. ενα κουτακι καραμελες....(δωρο γενεθλιων!!σωσιμο τελευταιας στιγμης...)
  3. μικρη πατριδα - θηβαιος + νταλαρας
  4. οχι! προτιμω να τον χωρισω οριστικα παρα να κανω κατι
  5. ολα ειναι βασικα..αλλωστε το λυκειο υποτιθεται πως πρεπει να σου σχηματιζει εναν ολοκληρωμενο χαρακτηρα..αλλα ετσι οπως εχουν γινει χωριζομαστε σε κατηγοριες..ολα μα ολα ειναι σημαντικα ακομα κ τα θρησκευτικα κ η γυμναστικη..καποιο λογο εχουν που υπαρχουν! οσο για χημειες κ φυσικες που υπαρχουν στο λυκειο μια χαρα ειναι και εγω τις λατρευα!!! μετα αρχιζουν τα οργανα!
  6. εχω 14 γειτονες..μενω σε εστια..δεν μπαινει διαχωριστικο και δεν γινεται αλλιως....το ξερω πως ειναι κριμα κ πολλες φορες την αφηνω ελευθερη αλλα την επιτηρω!
  7. οχι βρε απλα τα μπαλκονια επικοινωνουν κ οι γειτονες δεν ειναι και τοσο φιλοι με τα ζωα και της εχω λουρακι στο μπαλκονι!
  8. και πως μπορεις να ξερεις τι ακριβως το επηρεασε? και πως ξερεις πως αυτο που το επηρεασε δεν ηταν κατι λαθος η συμφωνα με την γενικοτερη εννοια δεν ηταν αδικο? δεν μπορεις να ξερεις τι ακριβως ειναι αυτο που επηρεαζει καποιον για να το καταδικασεις.. και γιατι να μην τιμωρειται? εκανε μια λαθος επιλογη..επηρεασμενος απο καταστασεις δεν αντιλεγω..αλλα και παλι επιλογη του ηταν θα μπορουσε να επιλεξει κατι αλλο..και που ξερω εγω πως αυτη τη συμπεριφορα μπορει να την απεκτησε απο τοτε που δεν του εδωσε κρεμα η μαμα του..η ανθρωπινη ψυχολογια ειναι περιπλοκη και περιεργη..
  9. αυτη ειναι η γατουλα μου.την εχω εδω και 6 μηνες περιπου.παντως οταν τα γατια μπορει να μην εχουν βασικες αναγκες αλλα χρειαζονται καποιον συνεχεια κοντα τους. Η Μια για παραδειγμα οταν λειπω ωρες μου τα καταστρεφει ολα εδω μεσα με αποτελεσμα να βρισκω σημειωσεις στον διαδρομο και στο μπανιο και οταν ειμαι ολη τη μερα σπιτι ολο χαρουλες ειναι... http://img216.imageshack.us/img216/9012/hpim2076zs7.jpg
  10. Λοιπον.. πιστευω οτι η συμπεριφορα μας καθοριζεται απο τα ερεθισματα που δεχομαστε. Το DNA το οποιο παιρνουμε μονο γενετικα δεν νομιζω οτι καθοριζει την συμπεριφορα μας. Αλλωστε ειναι μονο πρωτεϊνες, και πιο συγκεκριμενα ορμονες οι οποιες δεν καθοριζουν ποτε θα εκφραστουν δηλαδη τη συμπεριφορα μας αλλά απλα προκαλουν μια ταδε αντιδραση. Αλλωστε οτι νιωθουμε ειναι πρωτεϊνες και τιποτα παραπανω. όαο για το γιατι εχουμε την ιδια συμπεριφορα απο γενια σε γενια για παραδειγμα εισαι ιδια η γιαγια σου, απλα μιμουμαστε προσωπα και καταστασεις. Η εξωτερικη εμφανιση παιζει σημαντικο ρολο στην συμπεριφορα. αρα αμα το καλοσκεφτεις υπαρχει και γενετικη βαση αφου τα βασικα χαρακτηριστικα μας απο το DNA τα παιρνουμε, αλλα αμεσα δσυμβαινει κατι τετοιο. Βλεπεις εναν που ειναι ομορφος να εχει μια σ+υγκεκριμενη συμπεριφορα..βεβαια παντου υπαρχουν οι εξαιρεσεις...πχ μπορει καποιος να ειναι ομορφος αλλα με τις επιλογες που κανει ρουχων να φαινεται ασχημος αλλα η συμπεριφορα του να ειναι ενος ασχημου. Γενικα η εξωτερικη εμφανιση ειναι βαση του στυλ του οποιου εχεις και οχι καθαρα για το αμα εισαι ωραια η ωραιος..αρα..τι ακριβως επηρεαζει τι? η εξωτερικη εμφανιση τη συμπεριφορα? η η συμπεριφορα και γενικα η ιδιοσυγκρασια την εξωτερικη εμφανιση? Για την συμπεριφορα ενος ατομου υπαρχει συλλογικη ευθυνη.Η συμπεριφορα προδιαγραφεται καθαρα απο το εξωτερικο περιβαλλον αλλα απο τους ανθροωπους που σε περιτριγυριζουν και οχι απο σενα..
  11. εγω απο την αλλη εχω ησυχασει..δν κανω ποτε μα ποτε ψωνια γιατι δν μπορω να αποφασισω...εδω δυσκολευομαι να διαλεξω γιαουρτι κ σαμπουαν..μιση ωρα ειμαι κ σκεφτομαι κ καταληγω να παιρνω τλφ και να ρωταω..ποιο να παρω?εσυ τι λες? οσο για τα ραυχα..τα κανω παραγγελια! να ναι καλα η μανα μου που μου διαλεγει!!μου πηρε κατι μποτες...αχ μανα!
  12. χμ...τι θα εκανα αραγε??? υποθετικα μιλωντας θα ελεγα αντιο σε μερικα ατομα κ μετα θα πηγαινα σε ενα ξεχωριστο μερος για μενα..
×
×
  • Create New...