Jump to content

stat07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stat07

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 27

stat07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποιο link με κάποια Ελληνική έκδοση rom, γιατί με αυτή που έχω εδώ και αρκετό καιρό έχω προβλήματα στην επικοινωνία με το συνομιλητή (φεύγει-έρχεται όποτε θέλει)!! Έχω την wwe 411 με Ελληνικά.
  2. Ναι, έτσι θα κάνω και θα δείξει!!
  3. Πλάκα κάνεις!!!:lol::lol: Τώρα που κοίταξα την απόδεξη καλύτερα είδα ότι το αγόρασα και εγώ 22/04/2008!! Μάλλον θα το στείλω για service και ότι γίνει. Έτσι και αλλιώς το θεώρησα ξεγραμμένο
  4. Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντησή σου!! Ναι έχει εγγύηση ακόμη (ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει ακόμη). Είχα την 030 0381 Ελληνική, οπότε δε θα έχω μάλλον πρόβλημα με το service.:O (19/4/08 αγορά) Είχα δοκιμάσει να την περάσω μια μέρα πριν την αναβάθμιση. Μετά από αποτυχημένη φυσικά απόπειρα (τότε δεν πάτησα το next, γιατί δεν είδα τους αριθμούς των KBytes στο κινητό και δεν το προχώρησα), έκανα 2 κλήσεις αλλά το μεγάφωνο μία ακουγόταν μπουκωμένο και μία καθόλου!! Τι λέτε να κάνω;;
  5. Ναι, έβλεπα στην οθόνη του κινητού, ό,τι έλεγε αριστερά η οθόνη, αλλά την τελευταία σειρά όχι (αυτή που έλεγε έναν αριθμό με ΚΒytes). Πάτησα next, και πήγε να ξεκινήσει (κάτι άλλαξε στην οθόνη του κινητού, ίσως έσβησαν όλα τα προηγούμενα που έγραφε), και σταμάτησε εκεί. Τώρα τι κάνουμε; Υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξει ποτέ; Πάντως όταν το συνδέω με usb δεν το βλέπει το pc.
  6. Τελικά το x600 δεν κάνει τίποτα!:( Δοκίμασα να το ξεκινήσω ὀπως παραπἀνω εἰπατε αλλά τίποτα. Για να καταλάβετε, έγινε τη στιγμή που έτρεξα το euus.exe και πάτησω next, ενώ δεν είχε φορτώσει το loader αν το λέω καλά (στην οθόνη του κινητού δεν έδειχνε κανένα αριθμό ΚΒ, αλλά πάτησα next) και μετά κάτω στα εικονίδια έβγαλε ότι βρέθηκε συσκευή usb και αμέσως μετά είπε, ότι δεν το αναγνώρισε και αυτό ήταν. Κόλλησε εκει. Είχα την 381 Ελληνική και πήγα να περάσω αυτήν http://rapidshare.com/files/215539114/ELL_0411_from_official_WWE.rar Το αρχείο που αποσυμπίεσα είχε μέσα τα: 1.euus.exe 2.Flash_ROM.bat 3.temp.dat (Το έβλεπε σαν ταινία video) .4USBDLUpdate_Console.exe Έτρεξα το πρώτο και έγιναν αυτά.... Έγινε κάτι λάθος εκεί;; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω τώρα.;;:confused:
  7. Το δοκίμασα, και με διαφορους τρόπους αλλά δεν ανταποκρίνεται!! Τη στιγμή που πήγε να κάνει το update κόλλησε. Δεν το βλέπω να ανοίγει πάλι. κάτι άλλο υπάρχει;;
  8. Νομίζω ότι δε θα ξανανοίξει ποτέ πια με αυτό που έγινε. Έτρεξα το "euus.exe" και ενώ δεν είχε βγάλει τα KB όπως έδειχνε η οθόνη των οδηγιών έκανα next και πάγωσε. Εκείνη τη στιγμή έβγαλε το pc κάτω ειδοποίηση για άγνωστη συσκευή usb. Δεν ανοίγει, ούτε όταν το συνδεώ με pc, ούτε hard reset. Γίνετε κάτι τώρα;;:!:
  9. Ωραία!! Τη δοκίμασα αυτή να την περάσω αλλά όταν εκτελούσα το "euus.exe", δεν έβλεπα στο τηλ τα ΚΒ όπως έδειχνε η εικόνα στο παράδειγμα δίπλα. Έπρεπε να κάνω κάτι πριν από αυτό; Την SIM την έχουμε μέσα ή όχι κατά τη διάρκεια αυτού;;
  10. Ok, υπάρχει κάποια αξιόπιστη που μπορεί να τρέξει απ΄ευθείας επάνω στην 030 0381 Ελληνική χωρίς πρόβλημα;;
  11. Καλησπέρα, έχω την έκδοση 030 0381 Ελληνική, αυτή με το bug με την μπαταρία. Υπάρχει κάποια Ελληνική να φορτώσω τρέχοντας μία και έξω ένα αρχείο;; Αυτή εδώ είναι Ελληνική;; http://rapidshare.com/files/158450680/Eten_X600_411.exe
  12. Απαράδεκτη η κατάσταση με την μπαταρία και την έκδοση A42_030_0381 Ell. Εκεί που γράφει 60% και λες θα με βγάλει, μετά από 10 λεπτά κλείνει. Παραρήρησα ότι ανάβει 2 φορές γρήγορα το κόκκινο led, που μάλλον σημαίνει χαμηλή μπαταρία αλλά δεν το δείχνει και στο μετρητή της οθόνης.
  13. Το βρήκα!! Τελειωμένη μπαταρία. Ενώ έδειχνε 20-30% περίπου αν θυμάμαι καλά έσβησε!! Καλά λοιπόν το λέτε ότι η νέα έκδοση έχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Μόλις έβαλα τον φορτιστή, άνοιξε.:lol:
  14. Πριν 10 μέρες πέρασα την A42_030_0381 Ell και χτες παρατήρησα ότι ενώ ήταν στην αναμονή άναβε 2 γρήγορα φορές το κόκκινο λαμπάκι. Μετά καθώς έκανα εύρεση ασύρματου δικτύου έκλεισε. Πάω να το ανοίξω και αναβοσβήνει διαρκώς το κόκκινο φωτάκι σταθερά. Όταν παώ να του κάνω hard reset, το φωτάκι αναβοσβήνει πιο γρήγορα αλλά δεν κάνει hard reset. Έβγαλα την μπαταρία κάποιες φορές αλλά είναι κολλημένο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανάψει τελικά???
  15. Και εμένα είχε και το πήγα την επόμενη και μου το άλλαξαν αφού πρώτα το έλεγξαν. Θα στο αλλάξουν. Μην ρωτήσεις καν. Ήρθα να μου το αλλάξετε... κτλ κτλ Επίσης η απόδειξη γράφει με σφραγίδα που την πατάνε όταν το αγοράσεις "Αντικατάσταση εντός 7 εργάσιμων ημερών". Να τα πας όλα μέσα στο κουτί και είσαι ΟΚ.
×
×
  • Create New...