Jump to content

mes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mes

  1. Χρονια πολλα σε ολους. Καλησπερα παιδια και συγνωμη για την ερωτηση που θα κανω αλλα ειναι και 1071 σελιδες thread...Αξιζει να παρω leeco le max 2 αλλα με official rom ως προς αντικατασταση redmi note 3 επισης με official?Επισης με ενδιαφερει αρκετα η μπαταρια. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  2. Από όσους σταμάτησε τελωνείο τελικά τι έγινε πληρωσατε τίποτα ?
  3. Καλησπερα θα ηθελα καποια βοηθεια αν μπορειτε σας παρακαλω πολυ.Σε ενα lenovo p780 εκανα αναβαθμθση με flashtool παλια εκδοση οπως το εχω ξανακανει και παλιοτερα αλλα κατα τη διαρκεια μου εβγαλε σφαλμα και τωρα το κινητο ειναι νεκρο ουτε σε recovery δεν μπαινει δεν κανει τιποτα.Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω.
  4. Παιδια αυτη τη στιγμη πια ειναι η καλυτερη rom ανεξαρτητου γλωσσας
  5. mes

    Doogee X5 pro

    Καλησπερα εχω διαβασει ολο το ποστ και μαλλον θα προβω στην αγορα του θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας παρακαλω.Εχω ενα lenovo p 780 το ειχα παρει λογω της 4000mah μπαταρια και μετα απο 2 χρονια κραταει ανετα 2 μερες νορμαλ εως αρκετης χρησης με 20 κλησεις περιπου τη μερα.Το doogee λογω και του πιο συγχρονου επεξεργαστη του ποση διαρκεια θα εχει η μπαταρια του.Ευχαριστω.
  6. mes

    Lenovo A660

    Προσπαθω να κανω απεγκατασταση του κινεζικου supersu αλλα τιποτα ουτε με το link2sd ουτε με το moborobo.Καμια ιδεα? Η τουλαχιστον να του αλλαξω γλωσσα.
  7. mes

    Lenovo A660

    υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος οθονης χωρις τη χρηση του πανω κουμπιου?
  8. mes

    Lenovo A660

    dimzi θα μας πεις και εμας τι ακριβως εκανες?
  9. ΑΠο οτι βλεπω ομως το sciphone εχει 240*320px ενω το f 030 PX: 320*480 να πω οτι εχω το k599 και ειμαι πολυ ενθουσιασμενος
  10. Καλησπερα οτι λεει ο τιτλος κινουμε προς f030 προτεινεται κατι αλλο.?
  11. Λοιπον ο τυπος ειναι Ροδο και του στελνεις λεφτα το παραγγελνει και μετα στο στελνει εμενα μου ειπε οτι του σταματησανε καποια κομματια στο τελωνειο και επαθε ζημια.Περιμενω ακομα ελπιζοντας μη χασω τα λεφτα μου.
  12. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ http://www.electrosmart.in εχω παραγγειλει πριν 3 μηνες και ακομα δεν εχει στειλει τιποτα
  13. ρε παιδια η σελιδα του WeTravel τα εχει παιξει μπορει να τα ανεβασει καποιος
  14. το ip1 και 2 εμφανιζεται οταν απο το ιστορικο κλησεων θελω να κανω μια κληση και εμφανιζει επιλογη για sim 1 και kai ip 1 και 2
  15. Ρε παιδια τα IP1 και IP2 τι ειναι?
  16. http://www.dualsimmobileshop.co.uk/ σε 5 μερες ηταν σπιτι!!
  17. ρε παιδια το πενακι πως το περναμε?
  18. Λοιπον το πηρα και εγω σε γενικες γραμμες ειναι ολα οκ ΑΛΛΑ η οθονη δεν εχει και την καλυτερη ακριβεια στο touchscreen δεν παει εκει που θες παντα με τη μια και επιβαλλεται η χρηση του pen αλλα δεν εχει να το κρεμασεις καπου.Αυτα πολυ ωραιο κατα τα αλλα και η πιο ποιοτικη κινεζικη κατασκευη κατε με μεχρι τωρα
  19. παιδια το υλικο κατασκευης ειναι πλαστικο η μεταλλο?
  20. οταν μιλας με τη 1 σιμ η αλλη ειναι εκτος? η σε αναμονη?
  21. εχετε δικιο ειμαι πολυ γενικος , ειχα καταληξει στο c 777 αλλα τωρα βλεπω και αλλα .Καλο το v800 αλλα λιγο ακριβω μεχρι τα 150ε τι προτεινεται.Α και απο που καθως κατι ελληνικα μαγαζια δεν εχουν πλεον μεγαλες αποκλεισεις στις τιμες απο τα ξενα.
×
×
  • Create New...