Jump to content

TheRock23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TheRock23

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

TheRock23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορώ πάντως να βρώ sony Ericsson ακουστικά;Πωλούνται χωριστά ap;o to hpm-70;Όταν λες KostaKosta retractable ακουστικά τι εννοείς;Πολλοί εδώ σίγουρα θα γελάνε μαζί μου,όμως αν και ξέρω πολλά από Η/Υ δεν ξέρω τίποτα από κινητά.Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα το NOKIA 3330!!To είχα 5 χρόνια!!
  2. Αφήστε παιδιά έκανα χοντρή βλακεία.Δεν ήξερα ότι είναι άνισο το καλώδιο των ακουστικών για το λόγο που μου λέτε.Όταν έλεγα πλαστικό περίβλημα εννοούσα αυτό το κομματάκι που βρίσκεται λίγα εκατοστά πάνω από τη σύνδεση των ακουστικών.Νομίζοντας ότι αυτή η ανισότητα του αριστερού με το δεξί ακουστικό είχε να κάνει με αυτό το κομμάτι προσπάθησα τραβώντας το καλώδιο να το φέρω στα ίσια.Όμως κόπηκε το καλώδιο!!!Και τώρα πρέπει να πάρω καινούργιο handsfree!!!Μήπως γίνεται αντί να αγοράσω ολόκληρο το HPM-70 να αγοράσω μόνο τα ακουστικά της Ericsson αφού το κάτω μέρος του handsfree μέχρι το μικρόφωνο λειτουρφεί κανονικά;;Αν όχι θα πρέπει να σκάσω 30 ευρώ.
  3. Γειά σας.Πήρα πριν 2 μέρες το Sony Ericsson W810i.Έχω 1 πρόβλημα με το handsfree που περιλαμβάνεται στο πακέτο.Λειτουργεί,όμως δεν ξέρω πως να προσαρμόσω 1 πλαστικό περίβλημα ώστε να είναι το μήκος του καλωδίου των ακουστικών ομοιόμορφο.Δεν φτάνει το αριστερό ακουστικό στο αυτί μου!!Έχει κανεις το κινητό;Θα μπορούσε κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει;
×
×
  • Create New...