Jump to content

zouz0una

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zouz0una

  • Ημ. Γέννησης 03/12/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zouz0una's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ επιτέλους τα κατάφερα!!! Το πρόβλημα ήταν στο οτι δε μπορούσε να κάνει mount sd card... Δεν ήταν δικό μου το λάθος γιατί παραμένει και τώρα. Κατέβασα τον rom manager και δε μπορεί να λειτουργήσει σωστά γιατί βγάζει σε μηνυμα sd card not mounted!!! Για κάποιο λόγο δεν την αναγνωρίζει... όπως επίσης και στη Συλλογή(φωτογραφίες)... δε με βάζει μέσα γατί λέει οτι η sd χρησιμοποιείται ώς συσκευή μαζικής αποθήκευσης.. τι είναι πάλι αυτό????
  2. Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Μπήκα εκεί που λες και η αλήθεια είναι οτι δε το είχα δώσει σημασία γιατί από τη στιγμή που ήθελε kernel φαντάστηκα οτι ούτε κ εκεί θα τους είχε..(αισθάνομαι ελαφρώς ηλίθια γι αυτό μιας και έψαξα πολύ..) παρόλα αυτά φαντάζομαι οτι εννοείς αυτό: CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.zip (use also for LPE) Η rom μου είναι η I9100XXLPQ. Το δοκιμάζω τώρα...
  3. Παιδιά καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω root το κινητό μου και απ' ότι διάβασα η διαδικασία είναι σχετικά έυκολη... Ξεκίνησα αρχικά με τη γνωστή σελίδα. Επειδή έχω το επίσημο ics (το κινητό είναι από Ουγγαρία) χάρηκα όταν είδα την τρίτη μέθοδο γιατί φαινόταν αρκετά εύκολη και χωρίς αλλαγή kernel κλπ. Κατέβασα λοιπόν τα αρχεία.. πήγα μάλιστα και στο original site μήπως βρώ περισσότερες πληροφορίες και η αλήθεια είναι οτι είδα μερικές αλλαγές... έκανα λοιπόν ότι χρειαζόταν, μπήκα στο recovery mode, επέλεξα το apply update from external storage και... ΤΙΠΟΤΑ. Δεν διαβάζει τίποτα σαν να μην υπάρχουν τα αρχεία. Βγάζει το κλασσικό μήνυμα can't mount sdcard.. Επειδή υπήρχε μια σύγχηση στο ποια sd card ήταν η σωστή (εσωτερική ή εξωτερική) έβαλα τα αρχεία και στις δύο... μάλιστα κάποιος πρότεινε να κάνω format την εξωτερική sd (που ήταν και η επικρατέστερη).. το έκανα, τα ξαναέβαλα μέσα και πάλι τίποτα... Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Πεδεύομαι αρκετά, έχω διαβάσει άπειρα posts και στο xda ειδικά αλλά δεν έχω βγάλει άκρη... Πήγα λοιπόν στην πρώτη μέθοδο και όλα καλά και απλά, μέχρι που χρειάστηκε να κατεβάσω από αυτή τη σελίδα τα αντίστοιχα kernels.. Εκεί λοιπόν είχα πρόβλημα καθ' ότι το ics είναι beta και δεν έχει τους αντίστοιχους insecure kernel... και φυσικά δεν έχω ιδέα ποιός ήταν ο kernel της προηγούμενης έκδοσης (2.2.4).. Ίσως η λύση είναι απλή και μπροστά στα μάτια μου αλλά ειλικρινά δεν έχω ιδέα ποιά είναι... Όποια βοήθεια... θα ήταν χρήσιμη... Ευχαριστώ πολύ!
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ να σαι καλα!!!
  5. Παιδιά καλησπέρα!! Εγώ μόλις έκανα την τελευταία αναβάθμιση και τώρα δε μου δέχεται τις εφαρμογές που είχα λέγοντας μου οτι το πιστοποιητικό έχει λήξει... Είχα το SYSEXPLORER και με είχε βολεψει πάρα πολύ... Κυρίως για τις μεταφορές απο atachments σε sounds ήταν το μόνο που τα διάβαζε... Ξέρει κανείς γιατί???Αν μπορώ να κάνω κάτι ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα...Δε θέλω κάθε φορά να βγάζω κάρτα μνήμης για να το κάνω...Ευχαριστώ!!! (Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω απο διάφορα αλλα site αλλα μου λεει το ίδιο προφανώς είναι το ίδιο αρχείο...)
  6. Τα μηνύματα τα έχω να αποθηκεύονται στη μνήμη τηλεφώνου πως αλλιώς μπορεί να χρησιμοποιώ την κάρτα?Οποιαδήποτε εφαρμογή απο την άλλη είναι αποθηκευμένη στην κάρτα μνήμης.Δεν μπορώ όμως να το αλλάξω!
  7. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορώ να κάνω μαζική αποθήκευση όταν βάζω το καλώδιο?
  8. Αυτο το ξέρω εντάξει απλά λέω οτι δεν βρίσκω την εφαρμογή ή το αρχείο εγκατάστασης αν θες στην διαχείρηση αρχείων
  9. αν σου πω οτι δεν βρίσκω καμία εφαρμογή στη διαχείρηση αρχείων?? μήπως είναι σε κρυφό φακελο? έψαξα στη διαχείρηση εφαρμογών και μου λεει οτι είνα κλειδωμένο αρχείο. μπορώ να ρο ξεκλειδώσω?
  10. Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται να στείλω παιχνίδια η γενικά οποιαδήποτε εφαρμογή απο το κινητό μου σε άλλο κινητό?
  11. Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει έναν αναλυτικό οδηγό για το πως και απο που(φυσικά) μπορείς να εγκαταστήσεις το Route 66. Μπήκα και στο επίσημο θέμα αλλα δεν έβγαλα άκρη.Κατ' αρχήν δεν υπάρχει το link... Και επίσης κάτι ειπώθηκε για χάρτες Θεσ/νίκη Αθήνα και Πάτρα αλλα μάλλον χωρίς απάντηση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  12. Θα ακουστεί γελοία η απορία αλλα δεν μπορώ να βρώ απο που να το κατεβάσω? Μιλάτε για προβλήματα, χάρτες και πόσα άλλα αλλα το link πουθενά... Αν μπορεί κάποιος να το στείλει θα του ήμουν ευγνώμον!!Συγνώμη κιόλας:wacko:
  13. Εγω πάντως ακόμα δεν κατάφερα να βάλω γραμματοσειρες δοκίμασα όλους τους τρόπους που προαναφέρατε αλλά τζίφος!!! Έχω το Ν73 ΜΕ μήπως φταίει αυτό? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Καμιά βοήθεια!! Θα σας ήμουν υπόχρεη!! :help: :help: :help:
  14. Νομίζω τα κατάφερα!! Χίλια ευχαριστώ παιδιά!!
  15. Λοιπόν τον explorer τον έχω όλα καλά με αυτόν.Μέσω του αυτού βλέπω το Phython που είναι στην μνήμη του κινητού. Το πρόβλημα είναι οτι το αρχείο που έχω να μεταφέρω βρίσκεται στον υπολογιστή και με κάποιο τρόπο πρέπει να το μεταφέρω στο κινητό. Όταν όμως συνδέω το καλώδιο και ανοίγω το Pc Suite στη διαχείρηση αρχείων δε μου εμφανίζει για κάποιο λόγο το Python.
×
×
  • Create New...