Jump to content

Jounior78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jounior78

  1. Δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε..Με το που έκανα την ίδια διαδικασία με το ipad,καθώς και εκεί είχα το ίδιο πρόβλημα ταχύτητας,το πρόβλημα στο iphone επέστρεψε!Στα δεκάδες speedtest που έκανα, σε αμφότερες τις συσκευές,μοιάζει σαν να έχει ένα είδος "κόφτη"!:confused: Τι να πώ,ελπίζω να διορθωθεί απο την εταιρία σύντομα!
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ!!Λειτούργησε η επαναφορά,όλα οκ!:D
  3. Καλησπέρα και απο μένα παιδιά.Κάτοχος 6 plus,το ίδιο πρόβλημα με την απόδοση του wifi...πτώση ταχύτητας κατά 80% περίπου..Απαράδεκτο!
  4. Καλησπέρα παιδιά!! Έχω 2 ερωτησούλες ( άσχετος γαρ ) και θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει να δώσει τα φώτα του!! 1. Γίνεται σε 3gs να κάνεις unlock χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα και jb;;; 2. Για όποιον έχει την 4.2 έκδοση, γίνεται ( και αν ναι πως ;) να κατέβει σε κατώτερη έκδοση και έπειτα να κάνει unlock;;υ.γ. Υπάρχει πραγματική βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει ενδεχομένως κάποιο unlock για την 4.2 ή απλά τρέφουμε φρούδες ελπίδες;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον μπεί στον κόπο να απαντήσει!! Τα σέβη μου..Βασίλης.
  5. Παιδιά,χίλια συγγνώμη αλλά απο ότι έχω καταλάβει , δεν υπάρχει ακόμη ένα ρημαδοπρογραμματάκι να ξεκλειδώσεις ένα 3gs με 4.2.1 χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς ένα PC μαζί σου κάθε φορά που κλείνει το κινητό;;;Έφαγα 10 ώρες απο τη ζωή μου τζάμπα στο νετ ψάχνοντας λύση! Και όχι τίποτα άλλο , μου φαίνεται έχει φάει και κόλλημα το κινητό τώρα!!Μήτε τρόπος υπάρχει να επαναφέρω καμμιά παλαιά έκδοση,μπας και δω άσπρη μέρα!!Μα τα χίλια γένια,θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο!!! Υ.Γ. Σόρυ για το ύφος φίλοι μου, αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει!! Υ.Γ.2.Αν υπάρχουν νεότερα ή έστω κάποιος τρόπος,μετά χαράς να τον μοιραστείτε μαζί μας! Τα σέβη μου,Βασίλης!
  6. Λοιπόν: 1. Σχετικά με τα μηνύματα και τα Ελληνικά,ακολούθησα την πρόταση του φίλου EchiDNA απο την υπογραφή του και συγκεκριμένα το τέταρτο βήμα.Πληκτρολόγησα τον κωδικό , έβαλα GR και όλα καλά.. 2.Όσο για την εμφάνιση των κειμένων των μηνυμάτων στην αρχικη οθόνη ήταν θέμα απλών ρυθμίσεων , όπως άλλωστε μου πρότεινες και εσύ! Σε αυτο το θέμα , βιάστηκα να ζητήσω βοήθεια.. 3.Τέλος, το προγραμματάκι που μου πρότεινες για το Threading SMS, σε μένα δυστυχώς δεν δούλεψε.Χρειάστηκε να κάνω τη διαδικασία με τον Editor για να πετύχει.. Ευχαριστώ και πάλι και εσένα προσωπικά mod. και τον φίλο EchiDNA !!
  7. Καλησπέρα σε όλους παιδιά.Είμαι και εγώ απο χθές κάτοχος του Ομνια 2 και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος! Εντούτοις, έχω κάποιες απορίες και θα παρακαλούσα σε κάποια βοήθεια: 1. Το κινητο αγοράστηκε απο Γερμανικό κατάστημα, λόγω διαμονής σε αυτη τη χώρα.Έχω κάνει την αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά, δυστυχώς όμως σήμερα, ενημερώθηκα απο τους παραλήπτες μηνυμάτων , ότι τα μηνύματα που έχω στείλει τους τα εμφανίζει με ερωτηματικά ????? ?? ???.Υπάρχει λύση σε αυτο το ζήτημα αδέλφια, ή θα πρέπει να συμβιβαστώ με τα απαίσια greeklish; 2.Όταν έχω ενεργή τη συσκευή και όχι κλειδωμένη, καθώς λαμβάνω ένα μήνυμα μου το εμφανίζει κατευθείαν στην αρχική οθόνη κάτω κάτω.( εννοώ το περιεχόμενο του μνμ. ).Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει μόνο το γνωστό σε όλους ελήφθη ενα μνμ. χωρις το περιεχόμενό του;; 3.Πώς γίνεται να απαλλαγώ απο αυτό τον εκνευριστικό τρόπο εμφάνισης και ταξινόμησης τως μηνυμάτων στο μενού του;;Έχω διαβάσει το φόρουμ και ξέρω ότι έχει απαντηθεί αλλά είμαι κομματάκι αδαής βρε παιδιά.π,χ. αυτό το προγραμματάκι που επιτρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που θα το βρώ;; Ελπίζω σε κάποια απάντηση..Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου!!
  8. Καλησπέρα σε όλους!:up: Έχω δεί και διαβάσει τόσα για το συγκεκριμένο κινητό που στο τέλος κινδυνέυω να το βαρεθώ πριν καν το αποκτήσω..Μη με παρεξηγήσετε, δεν λέω πως φταίτε εσείς..πολύ καλά κάνετε και μας ενημερώνετε.Αλλού στοχέυω.. Πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει;;;;Έλεος....:mad::mad:
  9. Αίνιγμα: Τι κοινό έχει το Ν95 με το Playstation3 ?
  10. Δεν αμφιβάλλω αγαπητέ,όχι απο την επίσημη νόκια πάντως! Προφανώς θα εισάγεις ένα εισαγόμενο απο Αγγλία ή...και εγώ δεν ξέρω. μπορεί να κάνω και λάθος!
  11. Χαιρετώ όλα τα μέλη του Φόρουμ! Επειδή ζώ στη Γερμανία και παλιότερα είχα διαβάσει πως η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στη χώρα,σας πληροφορώ ότι ούτε εδώ υπάρχει ακόμα! Μην εκνευρίζεστε λοιπόν,η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που δεν το έχει προς το παρόν...Υπομονή αδέλφια.
×
×
  • Create New...