Jump to content

paogr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paogr

  • Ημ. Γέννησης 23/09/1980

paogr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδες να ρωτησω. Γιατι δεν μπορω να κατεβασω απο το γνωστο μαγαζακι? Ενω ποσταρω κανονικα οταν πατησω να κατεβασω μου βγαζει κατι για Leeching from the forum is NOT permitted και τετοια. Γνωριζει κανεις?
  2. Λογικα πρεπι να υπαρχει καταχωρηση στο αφαιρεση προγραμματων μεσα στις ρυθμισεις και στο tab Συστημα...
  3. Λοιπον οσο αφορα τις φωτο και τα video πρεπει να τα βαλεις εδω \Storage Card\DCIM\100MEDIA για να σου τα εμφανιζει στον κυβο. Τωρα για τα mp3 μπορεις να φτιαξεις ενα φακελο στην καρτα, music ας πουμε, και εκει τα αποθηκευεις. Οταν ανοιξεις απο τον κυβο θα γινει αυτοματη αναζητηση και θα σου τα εμφανισει.
  4. 1. Αν δεν κανω λαθος αποθηκευονται στον φακελο \windows. 2. Mε το προγραμμα sktool νομιζω πως μπορεις να το αλλαξεις αυτο.
  5. Παιδια για να να ρωτησω. Εβαλα το PocketCM contact το οποιο δεν μου αρεσε και οταν το εκανα απεγκατασταση δεν μου ανοιγει τις επαφες. Ζηταει το PocketCM. Ποια τιμη πρεπει να αλλαξω για να γινει οπως πριν? Επισης εχω κανει backup με sbp backup. Ποιο προγραμμα χρειαζομαι για να κανω browse αρχειο αυτο απο στο Pc μου?
  6. Να σαι καλα φιλε μου. Αυτο ακριβως εψαχνα....:wink:
  7. Δοκιμασα και με SpbBackup και μου βγαζει αυτο : "008-03-21 17:57:28 Unable to read from file "\Windows\eT9AsDb.Adb" because it is blocked by the following processes: "SpbBackup.exe". 2008-03-21 17:57:28 Unable to read from file "\Windows\eT9Cdb.Cdb" because it is blocked by the following processes: "SpbBackup.exe". 2008-03-21 17:57:29 Unable to read from file "\Windows\eT9Rudb.Rdb" because it is blocked by the following processes: "SpbBackup.exe". 2008-03-21 17:58:00 Unable to read from file "\Windows\lic\lsoma0000000000000000000000000000000000000000.db" because it is blocked by the following processes: "device.exe"." ?????? Ψαχνω και δυο πραγματακια οποιος να βοηθισει. Το πρωτο που ψαχνω ειναι ενα προγραματακι που να κανει real close του προγραμματος και να εμφανιζεται σε καθε παραθυρο. Καπου το εχει παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι. Το αλλο που ψαχνω ειναι αν υπαρχει τροπος στην εναρξη να δημιουργηθουν υπομενου. Δηλαδη. Να υπαρχει μια καταχωρηση Προγραμματα και οταν πατησω επανω να βγαινει υπομενου με ολα τα προγραμματα που εχουν εγκατασταθει.
  8. Θα το δοκιμασω γιατι βλεπω εχει δημιουργηθει. Κατι αλλο. Προσπαθω να κανω back up με το sprite μεσω Activsync στο pc αλλα μολις παει να τελειωσει μου βγαζει failed backing up system files η κατι τετοιο. Γνωριζει κανεις τι γινεται?
  9. Εσυ πως το εκανες να δουλεψει konandrio? Λοιπον ρωτησε το παιδι στην Voda και του ειπαν οτι αφορα αναβαθμιση των windows.
  10. 2. Δεν ξερω. Θα μαθω αυτες τις ημερες και θα το αναφερω παντως. 4. Οταν λες για το πατσακι μηπως εννοεις αυτο HTC AlbumFolder DirectoryOption ? Αυτο που λες το δοκιμασα αλλα δεν μου τις εμφανιζει.
  11. 1. Μαλιστα. Καταλαβα. 2. Εχει βγει δηλαδη? Στο σιτε της htc δεν βρηκα κατι. 3. Οποτε θα το δοκιμασω. 4. Εννοω οτι οταν ανοιγω το τις εικονες μεσα απο τον κυβο βρησκω μονο τις εικονες απο το αλμπουμ της καμερας και οχι αυτες που εχω στην memory card.
  12. Παιδια καλησπερα. Εχω μερικες ερωτησουλες να σας κανω. Μερικεσ μπορει να εχουν απαντηθει ηδη και μερικες οχι. Ας ξεκινησω λοιπον. 1. Ενας γνωστος μου που εχει παρει το ΗTC μεσα στο πακετο του περιελαμβανε και φορτιστη αυτο κινητου και βαση στηριξης. Στο δικο μου πακετο αυτα δεν περιελαμβανονταν, οχι οτι ελειπαν απο μεσα. Γιατι? 2. Ο ιδιος ενημερωθηκε απο την Voda οτι εχει βγει αναβαθμιση για το κινητο. Ισχυει κατι τετοιο? 3. Ειναι φρονιμo να γινουν τα update των windows mobile? 4. Με πιο προγραμμα μπορω να ενσωματωσω της φωτο, μουσικη και βιντεο στον μενου μουσικη, εικονες του κυβου? Συγνωμη για το μεγεθος του ποστ....
  13. Παιδια θελω να φορμαρω την καρτα μνημης που εχω. Μπορω να το κανω με το sktools η υπαρχει αλλος τροπος?
  14. Παιδια θελω να φορμαρω την καρτα μνημης που εχω. Μπορω να το κανω με το sktools η υπαρχει αλλος τροπος?
×
×
  • Create New...