Jump to content

fanisneo01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by fanisneo01

  1. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει το θέμα που έχω φτιάξει -> Ελληνικό καλοκαίρι v1.7

    Είναι πλήρως στα ελληνικά και δωρεάν. Το αναβάθμισα σήμερα, διορθώνοντας κάτι μικροπροβληματάκια που είχε.

     

    Ουτε εμενα το εγκαθιστα.

    Λεει οτι αδειες απο τριτους δεν εγκαθιστα.

    Καμια λυση?

  2. απο τις χαμηλοτερες τιμες ,ή μαλλον η χαμηλοτερη,εγω το χτυπησα στα 191€,ειχε μια προσφορα.ειχαν γιορτες τον ιανουαρη και αργουσαν να στειλουν.γενικα απο καταστημα οπως pandawill,θα ερθει πιο γρηγορα,γιατι ο πωλητης το στελενι σιγκαπουρη και απο εκει φευγει για Ελλάδα,αλλα εξιζει 40€ μειον νομιζω να περιμενεις 10-15 μερες,γιατι με αυτα αμα ειναι παιρνεις το 64GB,ειτε αξεσουαρ.

     

    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Xiaomi-Mi3-M3-Quad-Core-WCDMA-CellPhone-5-0-IPS-1920x1080-2GB-RAM/2050251451.html

     

     

     

    Επειδη θελω να αγορασω αμεσα ενα xiaomi mi3 ,ο συγκεκριμενος ειναι αξιοπιστος?

    Προτεινετε η αγορα απο αυτον τον πωλητη?

  3. Παιδιά η ελληνική rom νόμιζα ότι ήταν η γιατρειά της μπαταρίας μου, αλλά τελικά δεν ισχύει αυτό. Όταν την έβαλα, έκανα μια φόρτιση μέχρι ενός σημείου και έπειτα η μπαταρία έπεφτε με τον κλασικό γρήγορο τρόπο. Η επόμενη φόρτιση έγινε μέχρι 100%. Με χρήση οθόνης 20 λεπτά πήγε στο 99%, με κάτι λιγότερο σε λεπτά ενεργής οθόνης πήγε στο 98% και γενικά μέχρι το 34% είχα ενεργή οθόνη γύρω στις 4:30 ώρες. Υπολογίζοντας πόσο τοις εκατό έφευγε κάθε ώρα, θα με έφτανε περίπου για άλλη μιάμιση ώρα ενεργής οθόνης. Κάποια στιγμή είχα προσέξει ότι έπεφτε 1% με κάθε 5 λεπτά ενεργής οθόνης με 3g ή wi-fi. Το έχω φορτίσει 2 φορές από τότε και ο τρόπος που πέφτει η μπαταρία είναι ο κλασικός απογοητευτικός. Τι στο καλό φταίει τελοσπάντων?

     

    4:30 ωρες ανοικτη οθονη με ανοιχτα δεδομενα κ wi-fi κ ειχε ακομα 34% κ εισαι απογοητευμενος??

    Πουλα το κ παρε νοκια 3210.

×
×
  • Create New...