Jump to content

mani_kalavera

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mani_kalavera

  1. Μπορεί κάποιος να βάλει ένα link από κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης στα ελληνικά που έχει τρέξει και δουλεύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Μια ερωτησούλα : Έστειλα απτο άλλο μου κινητό ένα mp3 με το bluetooth και το έβαλε στον αντίστοιχο φάκελο ξέρει κανένας πως μπορώ να το στείλω σε άλλο κινητο με bluetooth πάλι;To έψαχνα αρκετή ώρα αλλά δεν βρήκα τπτ.
  3. Συγνώμη ρε παιδιά μόνο εγω έχω θέμα με την μπαταρία? Την έχω φορτίσει περίπου 5-6 φορές(γενικα περιμένω να αδειασει ολοκληρη,αλλα την έχω φορτίσει καμια δυο φορές στο 15% που μου ζηταει). Συνηθως μου κραταει κατι λιγοτερο απο 24ωρες με εξαιρεσεις μια φορα που μου κρατησε 2 μερες και αλλη μια που μου κρατησε μιση!(εκεινο το βραδυ την ειχα αφησει στο φορτιστη μεχρι το πρωι). Και γενικα δεν το καιω.Αντε σε καθημερινη φαση να παιξω κανα μισαωρο με hsdpa ή gps. και να μιλησω το πολυ 30λεπτα.Μπορεί να λέω και πολύ Μηπως έχει πρόβλημα η μπαταρία μου? Στην κατασταση μπαταρίας απτην αρχη μου λεει καλη.Εσας?
  4. Προχθες το πήρα και γώ! Το πρώτο μου Android και τα σπαει! Για κάποιους που ειδα οτι το ψάχνουν και δεν το βρίσκουν εγω το πήρα απτα saturn στη Συγγρου και αποσο είδα είχαν πολλά. Τώρα τα αρνητικά : 1) To ελληνικό πληκτρολόγιο στα μνμτα έχει μόνο το qwerty.Στις άλλες γλώσσες (τα αγγλικά κοίταξα μόνο για να είμαι ειλικρινής) τα έχει και τα τρια:mad:.Κρίμα και πιστέυω ότι τα άλλα βολεύουνε καλύτερα λόγω της μικρής οθόνης. 2) Πήρα 2 φωτό και ένα τραγούδι μέσω Bluetooth απτο παλίο μου και όταν παίζω το τραγούδι μου βγάζει και τη φωτο ταυτόχρονα.οκ αυτο δεν είναι τπτ και μάλλον αμα τα πάρω και τα βάλω σε διαφορετικούς φακέλους να το κόψει.Επίσης το θέμα με τα αρχεία και τους φακέλους μάλλον θα μπορούσαν να το είχαν φτιάξει λίγο καλυτερα. 3) Απόσο είδα (και διάβασα σε άλλα θρεντ του σιτε) μάλλον δεν μπορείς να έχεις τους χάρτες μέσα στο Microsd και να χρησιμοποιεις μόνο το gps (για να μην χρεώνεσαι).Ή μήπως όχι;θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να με διορθώσει κάποιος ειδικά σε αυτό! 4) Η μπαταρία στις δυο φορές που το έχω φορτίσει μου έχει κρατήσει λιγότερο από 24h και αυτό είναι μεγάλο ξενέρωμα.Ντάξει την πρώτη μέρα το έσκισα για να το ψάχνω την δευτερη όχι τόσο.λογικά θα αυξηθεί η απόδοση της μέχρι την 8η φόρτιση.
×
×
  • Create New...