Jump to content

chemboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chemboy

  1. chemboy

    ZTE V970

    Ευχαριστώ πολύ. Κρίμα να μην έχει μπροστινή κάμερα.
  2. chemboy

    ZTE V970

    Παιδιά το κινητό έχει δεύτερη μπροστινή κάμερα; Πόση μνήμη RAM έχει τελικά; Αλλού στα specs το βλέπω με 512 MB και αλλού με 1 GB.
  3. Πρώτον το βίντεο δεν είναι δικό μου. Δεύτερον δεν το κάνει τόσο έντονα. Δηλαδή ενώ σκρολάρεις στις ρυθμίσεις μπορείς να συνεχίσεις να σκρολάρεις αν δεν σταματήσει το πρώτο σκρολάρισμα; Με Public δεν επικοινώνησα, δεν υπάρχει κατάστημα στην πόλη μου. Επειδή το πιθανότερο είναι να μου πουν να το στείλω στο service θέλω πρώτα να δω αν είναι γενικό το θέμα. Ήδη βρήκα 3 σε αυτό το topic που το έχουμε, διαβάζω για δεκάδες άλλους σε άλλα forums και υπάρχουν βίντεο στο youtube. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για μια συσκευή που την πήρα να δουλεύει άψογα από τη μάνα της χωρίς να παίζω με customs roms. Να φανταστείτε πόσο ξενέρωσα 4 ημέρες τώρα δεν το έχω πάρει ποτέ μαζί μου σαν συσκευή. Τη δουλειά μου την κάνω με το παλιό αλλά καλό μου Blade! Δεν μου πάει η καρδιά ούτε να το στήσω με εφαρμογές, έβαλα μόνο το 1/3 από αυτές που χρησιμοποιώ γιατί άμα είναι να το στείλω πίσω τελικά πρέπει να το επαναφέρω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και backup δεν παίζει χωρίς root. Από RAM επίσης απογοητευμένος. Μετά από task kill έχω 220 MB ελεύθερα, πράγμα που θεωρώ λίγο. Φίλη mrkhl21 με την JB έχεις περισσότερη ελεύθερη RAM ; Απογοητευμένος πολύ από τη συσκευή! Μπορεί κάποιος να ανεβάσει σκορ από το AnTuTu Benchmark; Το δικό μου έβγαλε σκορ 6751. Το aino fire μου με την Happy Spring Festival JB ROM βγάζει 9496 σκορ ως μέτρο σύγκρισης. Έχει την ίδια RAM, επεξεργαστή ίδιο διπύρηνο αλλά στα 1,5 και ίδια gpu με το advance.
  4. Το έκανε και σε εμένα από την αρχή, χωρίς να βάλω εφαρμογές. Το έχω 3 μέρες τώρα. Το παρείγγειλα online από Public. Δεν υπάρχει Public στη πόλη μου να τους το δείξω. Είμαι σίγουρος θα μου που στείλτο κλπ να το δει το service μας. Φαίνεται να το κάνει γενικά όπως λέει και ο petran_7 απλά πιθανόν να μην το έχετε παρατηρήσει. Είναι γνωστό bug από ότι έχω διαβάσει σε forums που δυστυχώς δεν είχα εντοπίσει πριν το αγοράσω. Ήξερα μόνο ότι δεν έχει ψηφιακό zoom στην camera, πράγμα επίσης ανεπίτρεπτο αλλά λέω δεν πειράζει. Τώρα έχω ξενερώσει άγρια. Είπα να πάρω ένα κινητό να μην παίζω με τις ROM όπως έκανα μέχρι τώρα με τις συσκευές tablet και κινητά που είχα και έλεγα να βάλω σε αυτό την JB όταν βγει. Εν τω μεταξύ από την αναθεματισμένη Samsung ακούω από Νοέμβρη 2012 ότι θα του δώσουν την JB και τώρα λένε για Απρίλιο και αν. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, εγώ φταίω που άκουσα τους άλλους που λέγανε τι κινητάρες της Samsung και λοιπές αηδίες. Ποτέ δεν την συμπαθούσα σαν εταιρία, από τότε μάλιστα που σε ένα Omnia ΙΙ που είχα έβαζε σκόνη μεταξύ του digitizer και της οθόνης ! Σχιστομάτιδες Κορεάτες. Τελοσπάντων, περιμένω απαντήσεις όποιος ξέρει: 1) α) Στις ρυθμίσεις, β) στον ES Explorer και γ) στον Easy Uninstaller το κάνει σίγουρα. Μπορείτε παρακαλώ να δείτε και οι υπόλοιποι αν το κάνει εκτός από τον φίλο petran_7; Θυμίζω ότι το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ενώ σκρολάρεις κάνεις κλικ και προσπαθείς να ξανασκρολάρεις. Και εκεί κολάει. 2) Φόρεσε κανείς την Official JB την Ρώσικη, να δούμε αν επιτέλους φτιάξανε το zoom και το πρόβλημα που αναφέρω ; 3) Άλλη custom ROM φόρεσε κανείς και ποιά ; Προβλήματα ; 4) Πως να πάρω backup που δεν είναι root και δεν δουλεύει το Titanium Backup; Να το rootάρω το καταραμένο; Είναι η μόνη συσκευή που έχω που δεν είναι root και έλεγα να μην την πειράξω. Αλλά πως θα πάρω backup; Φίλε petran_7 ούτε εμένα το κάνει στις επαφές. Ούτε στο Internet με Opera. Η εφαρμογή FB κολλάει, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ. Την έβαλα να δω πως πάει.
  5. Όχι δεν έχω screen protector. Στο βίντεο που παρέθεσα θέλει και το κάνει, στην πράξη δεν είναι τόσο έντονο, αλλά υπάρχει. Δοκιμάστε αν θέλετε με τον τρόπο που είπα παραπάνω και αν κάποιος έχει βάλει καμιά custom rom ή την official την Ρωσική JB ας μας πει παρακαλώ αν κάνει πάλι αυτό το πρόβλημα.
  6. Στο κάνει μόνο στο fb ή και σε άλλες εφαρμογές, π.χ. στις ρυθμίσεις, στο easy uninstaller, στον es file explorer ; Δηλαδή ενώ σκρολάρεις κάνεις κλικ και προσπαθείς να ξανασκρολάρεις. Και εκεί κολάει.
  7. Παιδιά γεια σας. Μόλις χθες αγόρασα τη συσκευή σε μαύρη από τα Public. Έχω ξενερώσει απίστευτα με το παρακάτω πρόβλημα: Το κάνει και σε εσάς; Βρήκε κανείς λύση; Να πάω για DOA από Public και έχει κανείς εμπειρία από DOA του Public;
×
×
  • Create New...