Jump to content

nikkon1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikkon1

  1. Παιδιά γεια χαρά, 'Εκαψα ένα DVD με καμμια 10αριά επεισόδια γνωστης τηλεοπτικής σειράς (lost 3) αφου πρώτα τους είχα προσθέσει ελληνικούς υποτιτλους και άραξα για να το απολαύσω στο samsung 850 που έχω αλλά.... Το Samsung διαβάζει τα πρώτα 10 δευτερολεπτα από καθε αρχειο avi και προχωράει στο παρακάτω ! ! ! Έχει κανεις καποια ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Όταν του βάλεις δισκακι με ενα μονο αρχειο μέσα ολα ΟΚ.
  2. OK Thanks. Τελικά με hard reset το πρόβλημα διορθώθηκε, αλλά quess what... δεν ειχα backup του τηλεφωνικού καταλόγου όπως πίστευα... και φυσικα τωρα τα ξαναπερνάω ένα ένα...:(
  3. Παιδιά καλημέρα, Μόλις ανακάλυψα ότι μετά από κάποια "σκαλίσματα" από τον πιτσιρικά δεν έχω πια τίποτα κατω από την "εκθεση". Πατώντας το αντίστοιχο κουμπί, απλά δεν αντιδρά, προφανώς γιατί ο φάκελος δεν εχει κατι μέσα. Οι φωτογραφίες παρ' ολα αυτα υπάρχουν ακόμη στην κάρτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση, ? Thanks
  4. Τελικά φαίνεται ότι τα αρχεία που έχω για το 7 ειναι "βλαμμένα". Κανας χριστιανός με pm να μου πει που μπορώ να τα ξαναβρώ ?
  5. Παιδιά ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα στο post για την εγκατάσταση του 7 δηλαδή έβαλα το 6 σε διαφορετικό φακελο κλπ, αλλά όταν τρέχω το setup μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα ότι η εγκατασταση δεν ολοκληρώθηκε και φυσικά αποτέλεσμα 0. έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?
×
×
  • Create New...