Jump to content

dimitris1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris1

  1. Μηπως μπορει καποιος να μου πει... 1)πως περνάμε βιντεο απο το pc στο itunes? φωτογραφιες και μουσικη περασανε κανονικα ενω με τα βιντεο εχω προβλημα και δεν γνωριζω μηπως κανω κατι λαθος στη διαδικασια. 2)πως μπορω να κανω τα τραγουδια που εχω στο τηλεφωνο ringtone? 3)πως γινεται να διαγραψω φωτογραφιες στο τηλεφωνο τις οποιες εχω περασει απο το pc (μεσω itunes) γιατι δεν μου δινει αυτη την επιλογη, ενω στις φωτογραφιες που εχω τραβηξει απο το τηλεφωνο μου δινει την επιλογη να τις διαγραψω... Εχω iphone 3gs 3.0.1 το οποιο και δεν εχω κανει jeilbreak...(ακομα)
  2. Ρε παιδια εχει αλλαξει κατι στη διαδικασια που υπαρχει στη πρωτη σελιδα? γιατι ενω κανω οτι λεει δεν μπορω να μπω internet με τη καμια... Προσπαθω με nokia Ν95 σε firefox και int.explorer...Καλοδεχουμενη οποια βοηθεια:worry:
  3. Φίλε leftezi ευχαριστώ για την απάντηση σου ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λες :)
  4. Ρε παιδιά στις περισσότερες εφαρμογές που πάω να κατεβάσω στο τηλέφωνο (Ν95) λένε πως έχουν το δικάιωμα να κάνουν χρήση κάμερας, μικροφώνου, δικτύου για πραγματοπόιηση κλήσεων κτλ. είναι φυσιολογικό αυτό, γιατί χωρίς να είμαι και ειδικός το βλέπω ψιλοεπικίνδυνο...:confused:
×
×
  • Create New...