Jump to content

jimvakakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimvakakis

  1. Παίδια εγώ το εχω βάλει το HTC IME και ειναι πιστέυω το καλυτερο απο όλα όσα έχω δοκιμάσει! Εχει την καλυτερη ακρίβια και την καλύτερη αναλογια στο μέγεθος των πλήκτρων. Δεν το αλλάζω με τίποτα!!! Έχω djsteve 1.9.0 rom!
  2. Δικοπο μαχαίρι... να το στήλω ή όχι! Γενικά έχω διαβάσει αρκετούς στο internet με android να έχουν προβλήματα αλλα τα προβλήματά τους μετά απο ένα reset διορθώνονται. Εμένα ΟΧΙ! Φυσικά και εχω δοκιμάσει ξεκλείδωτα/κλειδωμένα (wep, wpa κτλ). Μόλις τώρα είδα οτι τελικά μπορώ να κάνω ping στον εαυτό μου. Αυτό ίσος κατι να σημενει... ίσος και τίποτα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές...
  3. Είμαι και εγώ κάτοχος ενος Streak εδω και 2 εβδομάδες. Δυστυχώς εχω ενα σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή! Το wifi ΔΕΝ δουλεύει!!! Στην αρχή το πήρα με android 1.6. Οταν επέλεγα να συνδεθώ σε ενα δίκτυο μου έλεγε "unsuccessfull". Αν έβαζα static ip μου έλεγε "Connected to xχxx, No internet" Έβαλα προχθές την 2.1. Τώρα μου λέει "Connected" αλλα πρακτικά δεν εχει συνδεθεί πουθενά!!! Έβαλα ενα pinger προγραματακι και κατάλαβα οτι στην ουσία δεν ειναι συνδεμένο πουθενά γιατι δεν μπορώ να κάνω ping στο router μου. Το κινητό το πήρα απο ebay αγγλίας και δεν ξερώ τι να κάνω! Υποθέτω οτι ειναι πρόβλημα harware. Απο εδω (Ελλάδα) μπορώ να κάνω κατι?? Τι λετε και εσεις???
  4. Είμαι φίλος με Κ. εδώ και 3 χρόνια. Η παρέα αποτελείτε απο 3 ατομα: εμένα, αυτήν και αλλον ενα. Είμαστε πολύ κοντά και οι 3. Καθε μέρα μαζί, κοιμομασταν μαζί κτλ. Εγώ είμαι υπέρ των σχέσεων αυτη είναι κατά και πηγαίνει με οποιον βρεί! Κάποτε εκανε μια σχέση και τότε απομακρυνθήκαμε λιγο (σε καμία περίπτωση δεν χαθηκαμε, απλα αντι για κάθε μέρα, βρισκόμασταν 1 στις 3 μέρες). ΤΟΤΕ άρχισα να την ερωτεύομαι. Στην αρχή δεν το είχα καταλάβει και έδινα περίεργες ερμηνείες στα συναισθήματα μου. Σιγά σιγά ομως κατάλαβα τι ένιωθα. Εκανα τα πάντα για να απομακρυνθώ απο την παρέα... αλλα δεν τα κατάφερνα!! Κάποια στιγμή η Κ. χώρισε με ασχμημο τρόπο που την πλήγωσε. 3 μήνες μετά φιληθήκαμε ερωτικά. Συζητήσαμε και αυτή ήθελε πολύ να κάνουμε σεξ, αλλα μέχρι εκεί. Δεν ήθελε σχέση, εγώ φοβόμουνα! Κάποια στιγμή έγινε και αυτό και τώρα κάνουμε σεξ συνέχεια αλλα αυτή δεν θέλει σχέση. Το πρόβλημα μου είναι οτι σε λίγο καιρό αυτή θα βρει κάποιον αλλο (όπως συνηθίζει) και εγώ τι θα κάνω???? Μήπως πρέπει να σταματήσουμε κάθε επαφή απο τώρα?? Ενωήτε οτι όλα αυτά τα εχουμε καρτήσει κρυφά απο τους άλλους φίλους!!
×
×
  • Create New...