Jump to content

NeO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

NeO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την πρόκληση αλλά δεν έχω υποχρέωση να απολογούμαι σε κανένα. Ευχαριστώ πάντως ;)
  2. Από την απάντησή σου φαίνεται και σε τι υπόληψη έχεις αυτά που γράφεις. Δεν είναι κακό. Όμως δεν πρέπει να περιμένεις να είναι όλοι τόσο .. καλόβολοι σαν εσένα. Ειδικά όταν αναλύουν τεχνικά θέματα, γράφουν reviews και γενικά αυτό που κάνουν αποκλίνει από αυτό που λές τόσο ξερά "σχολιασμό".
  3. Φίλε lsk, σεβαστή η προτίμηση σου αλλά εδώ υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Ο,τι όρους πρόσβασης και χρήσης να αποδέχεσαι σε site, σε περιοδικά όπου γράφεις κλπ, αυτά όλα είναι δικά σου παιδιά και κατέχεις τα πνευματικά δικαιώματα επί τούτων. Το ότι αυτά εμφανίζονται σε sites, στα περιοδικά, κλπ σημαίνει ότι έχεις αδειοδοτήσει τον εκάστοτε "εκδότη" για να τα βγάλει στον αέρα. Οι αμοιβές που δίνουν οι commercial εκδότες (περιοδικά) καλύπτουν και τον προσωπικό σου κόπο και αυτό το είδος licencing που κάνεις, ώστε να είναι δύσκολη η αντεπιστροφή. Μπορείς π.χ. να πας σε ένα περιοδικό που έγραφες και να πεις ότι "εγώ δε θέλω από δω και πέρα να επαναχρησιμοποιείτε άρθρα που έγραψα για σας παλιά". Αυτό σημαίνει ότι παρόλο του ότι έδωσες εξουσιοδότηση στον εκδότη στο παρελθόν και αμοίφθηκες γι'αυτό, επικαλούμενος την αδιαμφισβήτη κυριότητά σου επί του υλικού αυτού, αποστερείς από τον εκδότη το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο το έργο σου. Στο παράδειγμα με το περιοδικό, μία τέτοια απαγόρευση σημαίνει άρνηση μελλοντικής χρήσης από το περιοδικό του υλικού σου. Σε περιπτώσεις online περιοδικών, όπως τα websites και ειδικά επειδή δεν υπάρχει ισχυρό μέσο αντεπιστροφής (π.χ. ληφθείσες αμοιβές), είναι πολύ πιο απτό το να μπορείς να ζητήσεις ανά πάσα στιγμή την κατάργηση δημοσιευμάτων σου, για τα οποία μέχρι πρότινος συναινούσες στο να εμφανίζονται στο κοινό. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα ότι υπάρχει προστασία στο υλικό σας και ότι δεν είναι απλά μερικές αράδες που πετάξατε για πλάκα σε ένα website.
  4. Power Amplifier Και μειωμένο χρόνο ομιλίας κυρίως λόγω υπερβολικής ισχύος εκπομπής, και κακή επιλεκτικότητα του δέκτη λόγω του ότι τα στάσιμα και τα παράγωγα έχουν πάει στο θεό και τηγάνισμα τσάμπα. Αλλά ο άλλος βλέπει 2 γραμμές σήμα παραπάνω μωρέ, τούτα που γράφεις κινητέ ειδήμονα είναι μπούρδες, ποιος σε ακούει εσένα ;) :p Άστους μωρέ να ψηθούν και πεινάω..
  5. Όπως λες και στην υπογραφή σου, μόνο στα όνειρα θα έβλεπες βελτίωση :) Απάτες gadget. :(
  6. Λυπάμαι, δε ξέρω άλλη λέξη για αυτό που είδα. Δεν το εννόησα όμως με κακό σκοπό. Ούτε ανέφερα πουθενά το unwired, πέρα από τα url που έβαλα για test. Επικαλείσαι μία δημόσια συζήτηση την οποία δε γνωρίζω και γιαυτό και ρωτάω. Υπάρχει url για να δω;
  7. Αφού τα άλλα links δεν τα επηρέασε, μάλλον κάνει λογοκρισία στο συγκεκριμένο για κάποιον πολύ ειδικό λόγο. Μήπως έχουν τιποτε cracks και "περίεργα" λογισμικά εκεί; Θα ήθελα μία εξήγηση, αν προαιρείται κάποιος φίλος.
  8. Το άλλαξε.. http://www.techteam.gr - techteam http://www.talkman.gr - talkman http://www.unwired.gr - unwired Αυτά;
  9. Λογοκρισία στο .. myphone? Για να δω κι εγώ: http://www.********.gr To άλλαξε άραγε;
  10. Δε βλέπω να γίνεται τίποτα. Οι μέρες περνάνε και αλλαγές γιοκ. Οπότε μάλλον και από εμένα σε λίγες μέρες και οι επισκέψεις .. γιοκ! :cool:
  11. Και κάποιος να μας πει πως δουλεύει αυτό το πράγμα.
  12. Έλα ντε. Αυτό είδα κι εγώ και συμπεραίνω πως δεν πάμε καλά. Τι θα γίνει τώρα, θα βγάλουμε και τα .. μουσκέτα; Γιατί να μην αφήσουμε τα 2 site να αποδείξουν την αξία τους, αντί να αρχίσει φαγωμάρα; Εγώ εύχομαι να υπάρξει -αν υπάρξει- ανταγωνισμός γιατί εμείς κερδίζουμε στο τελικό του πράγματος. Μπαίνω να δω το unwired και βλέπω κάτι τζένη χειλουδάκη, κουφοντίνες και δε ξέρω γω τι άλλο, να δίνουν μαθήματα .. ευπρέπειας στον άλλο, αποκαλώντας τον μλκ μέσα στο site του; Αρχίσανε από τώρα οι φιδιές και τα τσαλίμια; Έτσι θα το πάμε; Ποιος θα κερδίσει επί των εντυπώσεων και όχι επί της ουσίας; Αν ναι, να το ξέρω για να φύγω και από τα δύο site. Ψυχραιμία και αξιοπρέπεια. Φρένο! PS. Άκρως ανάλογο παρασκήνιο είχε διαδραματιστεί όταν προετοιμαζόταν το myphone, σε άλλα forum, με λυπεί πολύ που τα ίδια σχεδόν βλέπω και τώρα!
  13. Ώχουυυυυυυυ :wacko: Και με ενσωματωμένο ηχοσύστημα με ισχύ εξόδου 420Watt (PMPO, χαχαχαχα!) Μωρέ σανίδα δε βρίσκω, βροχή δόξα το θεό έχει.. :p
  14. Ουάου! Τώρα μπορώ κι εγώ! Βρε ουστ! (όχι εσύ δρομέα!)
×
×
  • Create New...