Jump to content

todo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About todo

  • Ημ. Γέννησης 27/01/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ηνωμένο Βασίλειο

todo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι ακόμα ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Nokia E71! Είναι το 1ο smartphone που είχα ποτέ, οπότε ακόμα το συνηθίζω. Διάβασα όλο το θέμα αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα για αυτό το ζήτημα... Το θέμα είναι ότι επειδή το πήρα από Αγγλία δεν έχει ελληνικά και σκέφτομαι αν θα τα βάλω ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί δεν γυρνάω προς τα πίσω σύντομα τουλάχιστον. Οπότε αξίζει να τα βάλω; Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά;Φαντάζομαι ότι η εγγύηση παύει να ισχύει αν γίνει κάτι τέτοιο. Μπορώ να επιστρέψω στο εργοστασιακό firmware; Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό το product code:0558795 Είναι οκ; Πολλές ερωτήσεις μετά από πολύ μπέρδεμα... Θόδωρος
  2. Σ' ευχαριστώ nervous.Με τα πολλά κατάφερα κατάφερα να χρησιμοποιήσω μόνο το file transfer αλλά δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω κάνενα software όπως το sendfile,fma,phone backup.Αρχεία στέλνω και δέχομαι μόνο από την εξερεύνηση αρχείων του κινητού.Help!
  3. Thanx nervous!Μόνο που χρειάζομαι λίγη βοήθεια με το Bluetooth γιατί το έβαλα,έκανα install και τους drivers...Τώρα τι πρέπει να κάνω για να κάνω file transfer?
  4. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο usb-bluetooth adaptor?Είδα στον κατάλογο του πλαισίου το Omnius CL.2 και μου φάνηκε ενδιαφέρον...Ξέρει κανείς τι παίζει μ' αυτό?Απλά δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τα 50 ευρώ!
  5. Παιδιά τελικά αποφάσισα ότι θα πάρω το Τ610 με σύνδεση ή σε Cosmote ή σε Vodafone αν το βρω σε non-live έκδοση.Μήπως ξέρετε αν μπορώ να το βρω στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο άλλο χρώμα εκτός από ασημί;Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!
  6. Καταρχήν ένα ευχαριστώ στον ponstan αν και λίγο αργοπορημένο και συνεχίζω με λίγες ερωτησούλες ακόμη.... Υπάρχει δυνατότητα να το πάρω με σύνδεση Vodafone και να μην είναι live?Αν είναι live μπορεί με μια αναβάθμιση να γίνει κανονικό ή σου κάνουν αναβάθμιση χρησιμοποιώντας software από vodafone live?
  7. Καλησπέρα παιδιά.Καταρχήν σκέφτομαι την αγορά του εδώ και αρκετό καιρό απλά περίμενα την επιδότηση της σύνδεσης.Σήμερα τελικά πήγα και ρώτησα σε ένα κατάστημα της Cosmote και απογοητεύτηκα όταν άκουσα το ποσό των 105 Ευρώ...100 Ευρώ λιγότερα από την περσινή επιδότηση.Μάλλον έπεσαν λίγο ε;Τέλος πάντων,ήθελα απλά να μοιραστώ την εμπειρία.Ήθελα να ρωτήσω καταρχήν τους χρήστες του Τ610 αν αξίζει τελικά τα λεφτά του και αν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο με τις ίδιες λειτουργίες στην ίδια περίπου τιμή.Ακομή ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης στη Θεσσαλονίκη δωρεάν;Επίσης με τη σύνδεση με PC τι παίζει;Υπάρχει κάποιο καλώδιο για υπέρυθρες;Πόσο διαφορά έχει από μία bluetooth σύνδεση;Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ακόμη πληρώνω τα λάθη της επιλογής του τωρινού μου κινητού... :(
×
×
  • Create New...