Jump to content

riku

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About riku

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

riku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά ξέρει κανείς για το εάν και που υπάρχει αντιπροσωπεία της Sector στην Ελλάδα?
  2. Χρειάζομαι βοήθεια στο εξής πρόβλημα : Η εσωτερική μνήμη από 56% κατεβαίνει στο 20%. Κάνω soft reset και ξαναγυρνάει στο 56% και μετά από 2-3 ημέρες και χωρις να έχω τρέξει απαραίτητα βαριά προγράμματα κατεβαίνει στο 20% και πολλές φορές στο 18%. Με τέτοια μνήμη ως γνωστό δεν μπορώ πια να τρέξω κάποιο πρόγραμμα χωρίς να την επαναφέρω σε κάποιο safe level, π.χ. 30% και πάνω. Το πρόβλημα αυτό μου παρουσιάστηκε τώρα τελευταία, δηλ. στην αρχή δεν μου το έκανε. Για να σας διαφωτίσω τα πρόγραμματα που έχω στο Ρ3300 είναι : 1.Navimate 2.Destinator 6 3.Resco Explorer 4.Franson GpsGate 5.BTAudioToggle 6.Battery Status 7.Tom Tom Το report της μνήμης είναι: Αποθήκευση Σύνολο: 37.63 MB Χρήση: 27.68 ΜΒ Ελεύθ.: 15.39 ΜΒ Προγράμματα Σύνολο: 48.02 ΜΒ Χρήση: 27.68 ΜΒ Ελευθ.: 20.33 ΜΒ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα, μήπως έχουμε κάνα νέο γι'αυτό το θέμα, δηλ. μπορούμε τελικά να ακούμε το ράδιο από τα ηχεία της συσκευής, έχοντας πάντα συνδεδεμένα τα καλωδιακά bluetooth?
  4. Φιλε μου ευχαριστώ. Εχεις δίκιο, ειναι πάναπλο. Υ/Γ. Ποιος είπε ότι αν δεν παίρνει μπροστά το αμάξι, δεν φωναζεις τον μηχανικό αλλά πρωτα κοιτάς αν εχεις βενζίνη!!!
  5. Κατ'αρχή ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Ωστόσο κατέβασα κι πέρασα το freeware software που μου προτείνατε, αλλά στο P3300 δεν δουλεύει. Βέβαια δεν ξέρω αν το έκανα σωστά (αν κι προσπάθησα να τα κάνω σωστά όλα τα βήματα που συστήνει το site). Και επιπλέον, τώρα πια το LG Bluetooth που έχω δεν επικοινωνεί πια με το P3300.
  6. Υπάρχει καποια λύση ώστε να "ακουμε" το Ρ3300 μέσα απο το bluetooth? Π.χ. το Destinator και τις οδηγίες του! Το χρησιμοποιιώ κυρίως πάνω σε μοτοσικλέτα κι το εχω στην τσέπη μου αλλά για να το ακούω πρέπει να συνδέσω τα καλωδιακά handsfree! Πρόβλημα, δεν νομίζετε? Μήπως είναι θέμα bluetooth? Υ/Γ. ο άσχετος κυρίως άσχετα ρωτά!!!
  7. Μόνο που στο "κόκκινο" σταματας υποχρεωτικά.... Δεν μπορείς να περάσεις, διότι σίγουρα θα "φας" το κεφάλι σου... hehehehe
  8. Φίλε Arachte, σε ευχαριστώ κι πάλι. Όπως δείχνει το πράγμα, θα περιμένω κι άλλες 2 βδομάδες, και βλέπουμε!!! Επικοινώνησα κι με την ΤΙΜ κι η απάντηση είναι ότι εκτός του ότι δεν είναι διαθέσιμη η συσκευή, δεν ξέρουν κιόλας το πότε θα κάνουν νέα παραλαβή!!! Υ/Γ. Το τελεφταίο απλώς για την πληρότητα της παρένθεσης.
  9. Ευχαριστώ φίλε Arachte Μηπώς μπορείς να μου πεις από που το πήρες, διότι ο δικός μου BBest αντιπρόσωπος με έχει σε αναμονή εδώ κι ένα μήνα περίπου (σήμερα, αύριο, την άλλη εβδομάδα...!!!)
  10. Γεια! Μηπως πηρε κανεις την Αρτεμις απο TIM? Το περιμενω για να το παρω με επιδοτηση, αλλα παραλληλα φοβαμαι οτι πιθανων να μου "πλασαρουν" καποιο κουτι με "ελλειψεις"!!! Αν ναι, τι ακριβως περιεχει το κουτι τους? Ή αν ξερει κανεις καποιο site που να λεει αυτο που με ενδιαφερει, διοτι η κα TIM δεν γουσταρει να ενημερωνει τον πελατη της!!! Thanks
×
×
  • Create New...