Jump to content

Vega990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vega990

  • Ημ. Γέννησης 08/06/1956

Vega990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας Προσπαθώ εδώ και μέρες να ρυθμίσω το Ρ990i και τον υπολογιστή μου ώστε να μπορώ να συνδέομαι από το κινητό μου στο Internet χρησιμοποιώντας την DSL σύνδεση με TELLAS που έχω και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει τίποτα !!! Θα παρακαλούσα αν κάποιο μέλος του Forum το έχει καταφέρει (και έχει τον χρόνο και την διάθεση) να μου απαντήσει ή να μου στείλει κάποιες οδηγίες όσο γίνετε αναλυτικότερα στο e-mail μου ( vega@in.gr) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Θα κλάψω :( Εγώ πότε θα πάρω μια απάντηση !! πότε θα γίνω μάνα (άσχετο)
  3. Γεια χαρά σε όλους Έχω μερικές απορίες / ερωτήσεις όσον αφορά το P990 και κάποια προγράμματα / λειτουργίες. Θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος. 1) Στον opera που έχει το κινητό υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε τα πλαίσια όπως και στο PC μας καθώς να ακούμε και τους ήχους της κάθε σελίδας? 2) Στο εικονικό πληκτρολόγιο μπορούμε να έχουμε ελληνικά και αγγλικά όπως γινότανε με το Ρ900? 3) Όταν δέχεται μια κλήση και εφόσον ακούς μουσική από τα ακουστικά, αυτό που ακούγετε είναι ένα μπιτ-μπιτ και όχι ο ήχος του καλούντος που έχει προκαθοριστεί. Στο Ρ900 νομίζω ακούγονταν ο ήχος κλήσης που είχε προκαθοριστεί. 4) Έχω σύνδεση DSL και ένα USB Bluetooth στο PC. Με το Ρ900 είχα καταφέρει να συνδεθώ στο internet από το τηλέφωνό μου μέσω του PC. Στο Ρ990 δεν κατάφερα να κάνω κάτι τέτοιο (αν κάποιος το κατάφερε παρακαλώ ας μου πει αναλυτικά τι πρέπει να ρυθμίσω). 5) Στο πρόγραμμα SUPER για μετατροπή video ποιές είναι οι «σωστές» ρυθμίσεις ώστε να υπάρχει μια καλή ισορροπία ποιότητας / μεγέθους και φυσικά να μπορεί να γίνετε αναπαραγωγή από το κινητό? Στη καρτέλα Video και στην ενότητα Bitrate Kbps ποια είναι μια αποδεκτή τιμή? Συγγνώμη για τον «βομβαρδισμό» των ερωτήσεων :cry: Βομβαρδίστε με απαντήσεις για τιμωρία ;) Ευχαριστώ.
  4. Τα δοκίμασα φιλαράκι και τα δύο και έχω το ίδιο αποτέλεσμα.. Άσε που το Μ3 κλείνοντας μου έσβησε ότι αρχεία είχα στην επιφάνεια εργασίας !!! Για τις ρυθμίσεις του SUPER τώρα, αν ξέρεις κάτι που πρέπει να προσέξω.. είμαι όλος αυτιά (μάτια στη προκειμένη περίπτωση) Σ΄ ευχαριστώ
  5. Γεια σας Έχω παρατηρήσει στην αναπαραγωγή video ότι το κινητό μου κολλάει αρκετά συχνά με αρχεία μεγέθους 40 – 70 mb. Έχω κάνει αναβάθμιση πριν 2 εβδομάδες και έχω πειράξει τις ρυθμίσεις στην αναπαραγωγή βάζοντας το buffering στο μέγιστο. Καμιά βοήθεια, παιδιά... της Ελλάδος παιδιά !!!
  6. Μέχρι πρόσφατα όταν άκουγα ραδιόφωνο και πατούσα το κουμπάκι από το hands free άλλαζε συχνότητα και πήγαινε στον επόμενο σταθμό.. σήμερα που πήγα να το κάνω το μόνο που γινόταν ήταν να μπαίνει σε κατάσταση mute :X !!! Δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις πάντως.. Ξέρει κανείς τι γίνετε? :!:
  7. Το πρόβλημα με το ραδιόφωνο το αντιμετώπισα και εγώ και το έλυσα με τον πιο απίθανο τρόπο…όσο μπακαλίστικος και αν φαίνετε.. κατέβηκα στο υπόγειο που δεν είχε σήμα ο σταθμός και έτσι μπόρεσα και απενεργοποίησα κάποιες επιλογές του RDS !!!
×
×
  • Create New...