Jump to content

fido_trela

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fido_trela

  1. Παιδιά sorry που ρωτάω πάλι εδώ αλλά δεν ξέρω που αλλού.Το sony ericsson V600i δεν παίρνει κάρτα μνήμης ε?Μήπως ξέρει κανείς πόση μνήμη έχει?:confused:
  2. Να ξέρεις αυτό το κάνουν και τα αγόρια!!!:shifty: Μου'χει τύχει ακριβώς αυτό που έτυχε σε σένα (ακριβώς όμως)!Καλά έκανες και έφυγες μην ανησυχείς!Μήπως να την γνωρίσουμε με τον δικό μου?Θα ταιριάξουν.Θα είναι ο ένας με την παρέα του, η άλλη με τη δικιά της και όλα οκ!:D :D
  3. Άμα σε λένε Φώτη είναι καλό!Αν όχι...τότε...!! Μάλλον ήθελε να σου πιάσει τη συζήτηση.Μη τυχόν και δεν τη χαιρετήσεις την επόμενη φορά που θα τη δεις!!:p
  4. Καλή τύχη λοιπόν!!:D Θα μπω και αύριο για τις εξελίξεις!!!
  5. όχι όχι τα διάβασα(μετά βέβαια)!:O Απ'οτι κατάλαβα...δεν έγινε τίποτα εχτές..?
  6. Σοβαρό το προβλημαάκι σου.Τα κάνουν αυτά τα κοριτσάκια,εννοώ με τις φωτογραφίες.Καλό θα ήταν να το πήγαινες πρώτα στο φιλικό(με κάποια περιθώρια!) και μετά άμα σ'άρεζε να το προχωρούσες.Βέβαια μπορεί αυτή ύστερα να σε έβλεπε μόνο σαν φίλο.Τότε....:wacko:
  7. Καλώς σας βρήκα!! Χάθηκα λίγο.Ποιό είναι το θέμα συζήτησης??!Απο που να αρχίσω να διαβάζω...?:cry:
  8. Το Κ750i έχω!Με μπερδέψατε!Παίρνει ή δεν παίρνει?...?
  9. Πάντως είναι τέλειο!!Και η σειρά επίσης καταπληκτική!!
  10. Μήπως ξέρει κανείς αν το sony ericsson Κ750i παίρνει κάρτα μνήμης?Μου είπαν πως όχι.Κάτι θα ξέρετε εσείς παραπάνω...!
  11. Παιδιά sorry κι'όλας....μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι της Παπαρίζου στη σειρά??Καινούρια είμαι και ψιλοχάθηκα σ'όλα αυτά τα μηνύματα!!:cry:
×
×
  • Create New...