Jump to content

shuin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by shuin

  1. Τι φάση ; τα γράμματα από Αττική στην Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο ή οδικά τα φέρνουν ; 8/2 έκλεισε από Αττική για Θεσσαλονίκη αλλά σήμερα καμία ενημέρωση και είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό στις τόσες παραγγελίες ! @stavros71 το δικό σου κουνήθηκε από ΚΔ Αττικής ; μαζί είναι τα πακέτα μας με διαφορά 3 λεπτών σκαναρισμένα !
  2. κάτσε , βιάζεσαι .... arrival 1/2 σήμερα κουνήθηκαν !!! έχεις μέχρι δευτέρα στην χειρότερη αναμονή ! και πάλι γρήγορα πάνε ... υπήρχαν φορές που περιμέναμε και 1 μήνα .... τώρα σε 10 μέρες από την παραγγελία παραλαμβάνουμε οι περισσότεροι .... παρόλες τις αργίες τους και τις απεργίες μας !
  3. λόγω διαμονής μου στο Βέλγιο , αν είναι BPack (tracking) συνήθως για Ελλάδα παίρνει 2-3 μέρες και μετά είναι στο έλεος των ΕΛΤΑ , αν είναι απλό δέμα , καλή τύχη γιατί αργούν και εξαρτάται από τον ταχυδρόμο σου αν θα το αφήσει χύμα ή αν θα το βγάλει ειδοποιητήριο . Καλό θα ναι να ενημερώσεις τον ταχυδρόμο της περιοχής σου πως περιμένεις πακέτο και αν έρθει τίποτα να μην το αφήσει χύμα ! Καλά κάνεις και δεν το κλείνεις γιατί μετά θα είναι στην απόφαση του πωλητή αν θα σου κάνει refund ! περίμενε μέχρι τις 10/2 και μετά κάνε escalate σε claim ! το tracking τι λεει ; το παρέλαβαν ;;; αν ναι δεν έχουν λόγο να καθυστερούν !
  4. Γιεπ ... αύριο ή μεθαύριο θα παραλάβεις ! Σε πακέτο για γνωστούς θεσσαλονίκη έχω και εγώ ενημέρωση (με τα capital controls έχω κάνει το Paypal μου , κέντρο συναλλαγών για όσους γνωρίζω και κάνουν αγορές από νετ...) Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-01-2016 11:31 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-02-2016 06:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 08-02-2016 09:33 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 08-02-2016 11:33 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  5. Κάτι μου λέει πως από αύριο θα δούμε τα πακέτα με arrival at destination post :GR από 1 φλεβάρη , να προχωρούν !
  6. αυτό σου έρχεται από EU Warehouse ή από κίνα μέσω NL Post ; αν σου έρχεται από Κίνα , σαφώς δεν το έχει παραλάβει ακόμα η NL Post για αυτό και λέει πως έχει ενημέρωση για ένα αντικείμενο που θα τους φτάσει ! δεν έχω παραγγείλει μέσω NL Post ποτέ , αλλά item is preadvised σημαίνει πως η μεταφορική δεν το πήγε ακόμα ..
  7. αν το πήγαν 3 του μήνα εκεί , προφανώς έπεσες πάνω στο κλείσιμο των Singpost για την νεα χρονιά !! αν είπαν πως θα ναι 2 μερες κλειστά , τότε θα έχεις 2-4 μέρες αφού λήξει η αργία τους για να φορτωθούν και να ρθούν Ελλάδα + 5 έως και 15 μέρες για ανοιχτεί ο σάκος , να σκαναριστεί ,να περάσει τα κέντρα διαλογής και διανομής και να σου ρθει στην πόρτα σου , αναλόγως των ορέξεων των ΕΛΤΑ ! μην ξεχνάς πως ταυτόχρονα , έχουμε τις απεργίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τότε (να φανταστείς μισά πακέτα με άφιξη 1/2 έμειναν κλειστά στα ΕΛΤΑ και από τις 1/2 δεν έχουν ενημερωθεί λόγω της απεργίας στις 4/2) μετά έχουμε και τα μπλόκα των αγροτών , και γενικά όσο πιο μακρυά είσαι από την Αττική , τόσο δυσκολότερο να έρθει εγκαίρως ! Παρακάλα να σου κάνει κανένα 20ήμερο ακόμα γιατί αν δεν αλλάξει τίποτα στην κατάσταση της χώρας μέχρι τότε , με τόσες απεργίες μπορεί να σε συμφέρει να κατέβεις εσύ στο ΚΔ Αττικής να το πάρεις :Ρ :Ρ :Ρ ------------------------------------------- για να πάρεις μία γεύση ! 2016-02-01 15:17 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-31 11:31 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-28 11:31 Received from Customer και υπολογίζω ακόμα 10 μέρες αναμονής !
  8. δοκίμασε track της royal mail αν οχι δοκιμασε 17track για γενικό tracking https://www.royalmail.com/track-your-item https://www.17track.net/
  9. classic απάντηση , στο ΕΛ Βενιζέλος είναι ασκανάριστα .... θα δείξει ! εχουν και τις απεργίες και τα μπλόκα ... :cry:
  10. Τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου μήπως είναι εκεί ; -------------------------------- Έχουμε κάποιον που να έχει Arrival at destination post στις 1/2 μέσω singpost ;; Έχει ενημέρωση από ΕΛΤΑ ;;; βλέπω πακέτα με 2 και 3 φλεβάρη Arrival να σκανάρονται και σκέφτομαι μήπως θαφτήκαμε από την απεργία στις 4 φλεβάρη :Ρ :Ρ
  11. Χάσατε το αεροπλάνο και ήρθε με το επόμενο ;) 2016-02-01 15:17 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-31 11:31 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-28 11:31 Received from Customer -------------------------------------------------------- Κοίτα , ναι είναι ατυχία ... αλλά αν κρίνω από το πότε μπήκε στην χώρα , μάλλον πιάσαν το δικό σου , το σκάναραν και τα υπόλοιπα δεν πρόλαβαν γιατί σχόλασαν και τα παρατήσαν στην μέση !! :Ρ το πακέτο σου , το πακέτο μου και άλλα δύο πακέτα από άλλα μέλη , όλα δηλώθηκαν πως "προσγειώθηκαν" (arrival) στις 1/2 ... άρα έφτασαν όλα μαζί ! τώρα να ελπίζουμε όσοι δεν σκαναρίστικαν , να μην θαφτούμε από τα αυριανά δέματα που θα ξεφορτωθούν στο αεροδρόμιο ενώ απεργούν τα ΕΛΤΑ !
  12. 2015-11-27 09:45 SINGAPORE, ITEMS IN PACKINΓ και περιμένουμε !!! μάλλον δεν θα μαστε στην σημερινή φουρνιά !!
  13. σαφώς αυτό είναι θέμα διαχείρισης , αλλά είμαι σίγουρος πως θα ξεσηκωθούν θεοί και δαίμονες αν γίνει μετάθεση προσωρινά λόγω φόρτου εργασίας , κάποιων υπαλλήλων για να καλυφτούν τα κενά αυτά ! (και τέτοιοι υπάλληλοι που μπορούν να μεταφερθούν προσωρινά , υπάρχουν ΣΙΓΟΥΡΑ) ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορεί να τα παρέσυρε το ρέμα !! :lol: πραγματικά , άγνωσται αι βουλαί των ΕΛΤΑ :lol: μπορούν να βάλουν σλογκαν δείχνοντας τις γενιές που εξυπηρέτησε το ΕΛΤΑ σε κλασικό διαφημιστικό σποτ ! "ΕΛΤΑ. Κάθε αποστολή σας , μια ιστορία !"
  14. Βάζω στοίχημα πως αν ρωτήσεις τα τοπικά σου ΕΛΤΑ τι γίνεται με το δέμα σου , και τους πεις "Δηλαδή πετάει ακόμα ; " θα σου πουν "πιθανότατα !" :lol: Πάντως εγώ , προσωπικά πιστεύω πως μέχρι τέλη εορτών ,όσοι καθυστέρησαν να παραλάβουν πάνω από 30 μέρες , δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα ! όσο για τις επικοινωνίες με ΕΛΤΑ , όχι μόνο δεν θα πάρετε απάντηση ή βοήθεια ( αφού και αυτοί το tracking του site βλέπουν στην πλατφόρμα τους) αλλά μπορεί και να εκνευρίσετε κάποιον που ξυπνήσατε με τις ερωτήσεις σας και να περάσουν τα πάντα τελωνείο !!! κάποιος αναφέρθηκε σε ιδιώτη που διαχειρίζεται την ροή δεμάτων από τα αεροπλάνα στα ΕΛΤΑ , γνωρίζουμε τίποτα για αυτό ; Επίσης εφόσον όλα τα δέματα περνάνε τελωνείο , και απλά κάποια εκτελωνίζονται , κάποια όχι ... μήπως εμείς που καθυστερούμε , είμαστε σε σειρά για εκτελωνισμό και απλά τα δέματα μας είναι στην άκρη για να περάσουν τα "μικρά" πακέτα για να μας περιλάβουν ;;; <--- αυτό θα ήταν πιθανό , και βέβαια δεν σκανάρουν τα πακέτα αυτά για 2 λόγους , 1ον δεν θέλουν πρήξιμο από έναν που είδε το πακέτο να είναι Ελλάδα για τα ΕΛΤΑ , και 2ον απλά βαριούνται να τα σκανάρουν λόγω όγκου εργασίας !!! όπως και να χει , κοντεύουμε στις ημέρες των χριστουγένων ! το πολύ - πολύ , ο ξάδερφος να πάρει μετά τα φώτα το κινητό του , και να βγάλει βίντεο της επιστροφής στα θρανία !!! αχαχαχαχααχ
  15. ειμαι στις 27/11 απο SG !!! Κολλημένο από 2/12 στο Ελλαντα .. ο ξάδερφος έχει πεθάνειιιι ! χαχχα
  16. πήρα τηλέφωνο σήμερα να δω τι γίνεται γενικά με τα δέματα που καθυστερούν , και μου είπε πως εφόσον δεν υπάρχει σκανάρισμα , δεν έχουν έρθει !!! με λίγα λόγια και βάση της λογικής του υπαλλήλου (που ήταν και αγενέστατος) το αεροπλάνο έχει καύσιμα για 20 μέρες και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να είναι στο αεροδρόμειο και να μην ανοίχτηκε ο σάκος !!! :p όταν είπα όμως πως έχω απόδειξη από Singpost και μάλιστα πως το αεροπλάνο έφτασε Ελλάδα και από τότε έκανε 2 διαδρομές .... μου τα μάσησε περί χριστουγένων κτλ κτλ
  17. Γενικό είναι το κακό φίλε ... απλά Ελλάδα υπάρχει πλέον και δικαιολογία ... πάντα στην χώρα αυτή όλα υπολειτουργούσαν αλλά πάμε σε πολιτικά θέματα και θέματα νοοτροπίας και εξυπνάδας και επειδή έχουμε ένα ρητό εδώ δεν θα το αναλύσουμε.... :p Σε καφέ δεν συζητάμε 2 πράγματα : Πολιτικά και Αθλητικά !!! (και το forum μπορεί να θεωρηθεί ένα cafe εφόσον συζητησούλα κάνουμε πίνοντας καφεδάκι !)
  18. Σύμφωνα με παλαιότερες εμπειρίες μου με ΕΛΤΑ Δέματα από Γερμανία μπορεί να κάνουν και 1 μήνα !!! Δέματα από Κίνα μπορεί να κάνουν και 1 μιση μήνα !!! ---- Το Tracking Number σε καμία περίπτωση δεν παίζει ρόλο , εφόσον το tracking των ΕΛΤΑ ενημερώνεται ΜΟΝΟ μετά από σκανάρισμα του σάκου που βρίσκεται το πακέτο σας !!! Οπότε ο σάκος που περιέχει το πακέτο σας μπορεί να βρίσκεται σε κάποια αποθήκη και να περιμένει τον εργάτη να το ανοίξει !!! ---- Όταν λοιπόν ένα δέμα "κολλάει" στο DESPATCHED TO OVERSEAS , βάσει εμπειριών με τα ΕΛΤΑ , 99.9% το πρόβλημα είναι στο ακανόνιστο άνοιγμα των σάκων στις αποθήκες ... Βέλγιο (BPost) το δέμα κάνει καθαρά 3-4 μέρες να έρθει από την στιγμή που μπει το DESPATCHED TO OVERSEAS στο τρακινκ !! και πιστέψτε με , λόγω μόνιμης κατοικίας στο Βέλγιο , έχω παραγγείλει ΠΟΛΛΑ δέματα από Κίνα.. στα 20-30 πακέτα μπορώ να πω πως ένα 70%-80% έρχεται σε 10-15 μέρες !! Ελλάδα δυστυχώς με τα ΕΛΤΑ είναι το αντίθετο ... έχει τύχει να κάνει πακέτο και 2 μήνες !! το γελοίο της υπόθεσης ήταν πακετάκι από Γερμανία ..... 34 μέρες για να παραλάβω γιατί το πακέτο μου είχε μείνει σε σάκο "ξεχασμένο σε μια γωνία μάλλον" όπως είπε η υπάλληλος του ΕΛΤΑ Θεσ/νίκης -.- (με αυτοκίνητο να το πήγαινα να το πάρω , θα χρειαζόμουν 6 μέρες max για το πήγαινε-έλα) Δεν αμφιβάλλω για τις προσπάθειες των ανθρώπων που δουλεύουν στα ΕΛΤΑ ... αλλά λίγη οργάνωση δεν έβλαψε κανέναν και είμαι σίγουρος πως ευθύνονται και οι περιορισμένοι πόροι , αλλά και τα κεφάλια του ΕΛΤΑ !!! (ιδιαίτερα αν κρίνω από το χάος του ΚΔ Δ.Θεσσαλονίκης..... μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στο Ελ.Βενιζέλος) τέσπα , όπως και να έχει ... περιμένει ξάδερφος πακέτο που του παρήγγειλα από Κίνα Destination Country - Tracking Consuming: 1137 ms 2015-11-27 09:45 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin Country - Tracking Consuming: 1264 ms 2015-12-02 14:47 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-30 09:45 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-27 09:45 Received from Customer τώρα όταν βλέπουμε Άλλοι να έχουν λάβει πιο γρήγορα ενώ παρήγγειλαν πιο μετά .... δίνει πολλές απαντήσεις !!! εφόσον αγοράζουμε όμως από Κίνα ... θα πρέπει να μαστε προετοιμασμένοι για τέτοια ! το τίμημα της πιο φτηνής αγοράς είναι αυτό :p σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήταν και φτηνά και γρήγορα , αλλά ως γνωστόν , ο κόσμος μας δεν είναι ο ιδανικός !! :p :p
  19. αν προσεξες δεν ειπα οτι κλεψανε , ειπα οτι εσκισαν με ΧΕΡΙ καθώς ήταν ανοιχτό με κοπίδι ... τυχαιο ? δεν νομιζω .... ο σκοπός ποσώς με ενδιαφέρει εφόσον το παρέλαβα... δευτερον ήταν κάπως σατιρικό διότι προσπάθησα λίγο να διακομωδήσω την κατάσταση των ΕΛΤΑ σε σχέση με αυτά που είμαι συνηθισμένος να αντιμετωπίζω εκτός Ελλάδος ... και ναι πιστεύω πως τα κακά τα ΕΛΤΑ φταίνε διότι ένα δεμα που κάθεται 15 μερες κοντά στην αποθήκη είναι απαράδεκτο σε ένα αεροδρόμιο όπως το Ε Βενιζέλος και πέρα απο αυτό , φαντάζεσαι πόσο γελοίο θα ταν να περιμέναμε και 1 μέρα ανά σκανάρισμα εντός Ελλάδος ;;; δλδ 24ώρες ανά ΚΔ ;;;.... τι στο καλό κάνουν... 1 υπαλληλο έχουν να δουλεύει εκεί μέσα ;;; στο κάτω κάτω αν δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και δεν μπορούν να οργανωθούν , μπούλο !!! ακούγομαι ψυχρός αλλά υπάρχουν τόσα εκατομμύρια άνεργοι που πραγματικά θα δουλεύουν σαν σκύλοι αν βρούν μια δουλειά ! όσο για το παραμύθι του φόρτου εργασίας , ας το αφήσουν διότι δεν νομίζω η μισή Ελλάδα να περίμενε από ταχυδρομείο τα δώρα της ... σαφώς θα υπήρξε κάποια αύξηση στην κίνηση , αλλά όχι τόση ώστε να δημιουργήσει τέτοιο πανικό... το θέμα είναι απλό... δουλεύει όποιος γουστάρει και όποτε γουστάρει... μία επίσκεψη στις αποθήκες του ΚΔ της περιοχής σου θα σε πείσει σε αυτά που λέω... οι μισοί λείπουν (ή είναι σε "αναρρωτική" όπως το λένε) και οι άλλοι μισοί σκανάρουν / ταξινομούν 1-2 συστημένα / ώρα ! κάποια μέλη πλήρωσαν και σχεδόν όλα τα δέματα PostNL για θεσ/νίκη πέρασαν τελωνείο. προφανώς κάποια καρφωτή από κάποιον ζηλιάρη πωλητή κινητών που έπεσαν οι πωλήσεις του αλλά οι τιμές του είναι κάτι παραπάνω από λάβα !
  20. μέσω ebay από κίνα ; νομίζω έχεις 180 μερες πλέον καιρό... περίμενε να λάβεις απάντηση , αν και αυτός θα σου πεί ο,τι του πουν τα δικα του ταχυδρομια ..... άλλη ερώτηση... τρακινκ εχεις ;;; αν όχι θα πρέπει να κάνεις dispute μέσα στην επόμενη εβδομάδα καλού κακού ... κάτι ψιλοπράγματα (διαφάνειες και θήκες για κινητά) που είχα αγοράσει από Γερμανία υποτίθεται αλλά τα στειλαν από κίνα , χωρίς τρακινκ .... τότε στην 4-5η βδομαδα και με το μικρότερο διαστημα για dispute , άνοιξα dispute γράφοντας εν αναμονή παραλαβής , για να μην χάσω τον χρόνο , και ο πωλητής έκανε refund χωρίς να τον πιέσω καν... τελικά παρέλαβα 1μιση μήνα αργότερα (μάλλον μπερδεύτικε και τα στειλε surface mail που κάνει 1-2 μήνες) και τα πακέτα ήταν όντως από Κίνα.... προσοχή λοιπόν !
  21. Όπως προείπα και σε προηγούμενο ποστ μου , 31/3 παραγγελία μπήκε Ελλάδα στις 8/4 ( σαφώς δεν πετούσε 8 μέρες , αλλά ήταν σε κάποια γωνιά μόνος του ο σάκος και ξεχασμένος ή ας πούμε τεράστιος φόρτος εργασίας που θα αποφευγαν με το αμεσο σκανάρισμα κατά το ξεφόρτωμα) βρήκαν τον σάκο και τον σκανάρανε στις 13/4 δλδ 5 μέρες αφού ξεφορτώθηκε !!! έπειτα , αφού έκατσε αλλες 9 μέρες να μου σκάσει την χολή , και μετά από τηλεφώνημά μου για να επιβεβαιωθώ για την καθυστέρηση πως είναι λογική, εντελώς τυχαία (νομίζεις ;;;; μήπως η ερώτηση μου τους κίνησε την περιέργεια για τον κολλημένο σάκο κάπου ;) ο σάκος αποφάσισε να βγάλει πόδια , να σκαναριστεί μόνος του , να φορτωθεί μόνος του στο φορτηγο και τσουπ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 21-04-2015 16:31 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22-04-2015 04:08 ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22-04-2015 06:36 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 22-04-2015 08:11 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22-04-2015 12:06 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 22-04-2015 12:07 εν τω μεταξύ , δεν έχω καν ειδοποιητήριο , για αυτό τηλεφώνησα στην ΜΔ Θεσ/νίκης , με ενημέρωσαν πως θα παραλάβω από Φράγκων , δίχως τελωνεία με SG Post αλλά το γεγονός πως επικρατεί πανικός στις αποθήκες , είναι σίγουρο... κάνει 7 μέρες να φτάσει από κίνα - ελλάδα , και 14 μέρες βρίσκεται ποιος ξέρει που , σε ότι να ναι συνθήκες να φανταστώ , και δυστυχώς επειδή έχω πετάξει άπειρες φορές με αεροπλάνα και έχω δει πως φορτώνουν και ξεφορτώνουν στο Ε Βενιζέλος... είμαστε πολύ τυχεροί (για να μην πω για φάρδη) που δεν παραλαμβάνουμε τα πακέτα μας σακατεμένα... (έχω παραλάβει σκισμένο με σκοπό την αποκάλυψη του περιεχομένου βέβαια , ποιος ξέρει.... τελωνείο , ή υπάλληλος που ήθελε κινητό ;;; αλλά το αστείο είναι πως πήρα κινητό πέρισυ και όλα μου τα πακέτα πλέον έχουν μεσα αισθητήρες και καλωδιάκια για ARDUINO xD) για τους αγχωμένους περί τελωνείου. αξία δέματος -- 38ευρ κανένα τελωνείο !
  22. Για να δουμε κατα πόσο τα πάνε με την σειρα τα πράγματα , βλέπω φτάσανε στους σάκους που έλαβαν στις 8... άρα λογικά κοντά πρέπει να μαι κ εγώ .. αν τα παίρνουν με την σειρα και όχι όπως τους κάτσει εντός 48ωρου θα ανοιχτεί και ο δικός μου... αλλιώς πάει να πει πως τα ανοίγουν όπως τους καπνίσει !
  23. Αν παρατήρησες εδώ από Βέλγιο και Γερμανία με κούριερ και έκαναν 5-10 μέρες να εμφανιστόυν στην Ελλάδα τα δέματα , από κίνα μάλλον επικρατεί ένας πανικός στις αποθήκες και σκανάρουν ακανόνιστα τους σάκους αυτό λέω.... κάπου ξεχασμένο θα ναι σε καμιά γωνία στην αποθήκη και θα περιμένει να σκαναριστεί ο σάκος !!! εντός βδομάδος λογικά ... ο σάκος που είναι το δέμα μου σαφώς δεν πετουσε 7 μέρες... απλώς τον άρπαξε ο υπάλληλος από όπου τον βρήκε και τον σκάναρε χωρίς να σκανάρει άλλους που λογικά ήρθαν πρίν από τον δικό μου !
  24. Number (Registered): RP312108405SG Status: Transit Destination: Greece 2015-04-13 04:55 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-04-08 15:31 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin: Singapore 2015-04-13 07:55 Arrived at overseas (Country code: GR) 2015-04-10 15:31 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-04-08 15:31 Received from Customer ====================================== Δεν είστε μόνοι ! και εγώ στην αναμονή είμαι από 13/4 είναι στο αεροδρόμειο λένε (να ανησυχήσω λόγω ημερομηνίας ;;; :Ρ) πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ και μόλις είπα ότι είναι στο αεροδρόμιο με διέκοψε σαν να μου λεγε "ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ Μ.....ΑΣ" λέγοντας "λόγω πάσχα και βεβαρημένου φόρτου εργασίας προσθέστε άλλες 10 εργάσιμες περίπου στην αναμονή σας" :mad: :blink: και τους είπα μη φανε το αρνί απότομα και τους κάτσει βαρύ... δεν με άκουγαν -.- πέρα από την πλάκα όμως , είναι απαράδεκτοι , σε αποστολή μου από Βέλγιο σε Ελλάδα με Courrier των BePost (παράδωση εντός 2 εργάσιμων σε όλη την Ευρώπη) η κοπέλα μου παρέλαβε μετά από 10 μέρες (και μία φορά η μάνα μου μετά από 5-6 μέρες) ενώ από Βέλγιο είχαν φύγει με αεροπλάνο το ίδιο απόγευμα είναι τελικά σαν το λαχείο ... πιάνουν έναν τυχαίο σάκο χωρίς να έχουν ιδέα ποιος προηγείται μου φαινεται.... και γενικά δεν έχω τύχη με τέτοια θέματα στην Ελλάδα, πάντα να πέφτω στον σάκο που σκανάρουν και ξεχνάνε καμία βδομάδα στην άκρη... Βέλγιο πάντα μια παραγγελία από Κίνα έκανε 10-12 μέρες συμπεριλαμβανομένων των ημερών μέχρι την αποστολή από το κινεζομάγαζο (δλδ 3-4 μερες μέχρι να εμφανιστει το τρακινκ) ! παραγγελία Arduino $3 χωρίς τρακινγκ και με απλο airmail ήρθε σε 10 μέρες ενώ παλαιότερη παραγγελία από ebay Γερμανίας , έφυγε 6/11/14 από Γερμανία και το άνοιξαν στο αεροδρόμιο στις 12/11/14 και έφτασε Θεσ/νίκη στις 14/11/14 ... οπότε ας αφήσουν τις αερολογίες του τύπου ήταν Πασχα κτλ κτλ και ας πιάσουν δουλειά οι αποθηκάριοι !!!
  25. καλησπέρα παιδιά .... μια ερώτηση, έχει κανείς εμπειρία από ebay γερμανίας και χρόνους παράδοσης ? αναμενομενη ημερομηνία παραλαβής 6-10/11 λεει αλλά δεν το πολυδίνω σημασία αυτό... αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το δέμα έφυγε από Γερμανία στις 6/11 και από τότε είναι άφαντο στα ελτα.... Estimated delivery Nov 06, 2014 - Nov 10, 2014 Tracking number: Tracking number RL411658284DE ο αποστολέας το στειλε 2/11/14 , τα γερμανικά ταχυδρομεία το προώθησαν στις 5 / 11 από φρανκφούρτη , στις 6/11 έφυγε/έφτασε Ελλάδα , και από τότε τίποτα... ούτε στα ΕΛΤΑ.gr φαίνεται !!!! τι γίνεται ? ξεχασμένο σε κανέναν σάκο είναι ?
×
×
  • Create New...