Jump to content

liapinio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About liapinio

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 27

liapinio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, μου δώσανε απο την δουλειά την συγκεκριμένη συσκευή. Επειδή δεν είχα ξανά windows mobile συσκευή είμαι ψιλοάσχετος. Έψαξα λίγο στο site αλλά οι σελίδες είναι πάρα πολλές οπότε θα κάνω κάποιες ερωτησούλες που λογικά θα έχουν ξαναγίνει... Ποιό είναι το καλύτερο gps για την συσκευή?βασικά υπάρχει κάποια trial έκδοση για να δοκιμάσω?? όποιος έχει κάποιο λίνκ μπορεί να μου στειλεί pm :) και κάτι ακόμη έκανα Log in στο messenger και έχω αποθηκεύσει τον λογαριασμό μου. Προσπαθώ να τον διαγράψω αλλά δεν μπορώ...
  2. Καλησπέρα παιδιά,αν ενδιαφέρεται κανεις πωλείται το htc touch cruise 09 ολοκαίνουριο,αγορασμένο απο την προσφορά του γερμανού στις 21 μαρτίου τιμή 260 €..... 6930777247 νικος
  3. ναι κανονικά όλα,το αγόρασα με την επιδότηση της wind.
  4. Όποιος ενδιαφέρεται μπορει να αγοράσει το δικό μου.Αγορασμένο το σάββατο 21 του μήνα απο την προσφορά της wind.τιμή 280 € 6930777247 νίκος
  5. Η προσφορά με την επιδότηση των 300 ευρο ισχύει και για σήμερα.Είναι για καινούριες συνδέσεις η για φορητότητα με συμβόλαιο πάνω απο 29 ευρο τον μήνα
  6. καλησπέρα παιδιά,μια ερωτησούλα θέλω να κάνω.Στην wind μετά απο πόσο καιρό μπορεις να αλλάξεις πρόγραμμα συμβολαίου??Μπορεις να κατέβεις πρόγραμμα η πρέπει να περιμένεις ένα χρόνο??
  7. παιδια ξερει κανεις ποια εκδοση java εχει το κινητο?
  8. το προβλημα λυθηκε.εβαλα για λιγο μια αλλη sim μετα ξανα την δικη μου και ολα ok.
  9. αυτο μου ειπαν και απο τη ν ericsson που μιλησα.ισως να φταει H sim επειδη δεν ειναι 3ης γενιας.θα δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα.
  10. backup πως μπορω να κανω?μολις εκανα αναβαθμιση απο το site της ericsson αλλα τπτ.για να δω το firmware του κιν τι πληκτρολογω??
  11. καλημερα παιδια,εχω το εξης προβλημα:το κ800 εχει κολλησει,δεν μου εμφανιζει στη λιστα των κλησεων ουτε εξερχομενες,ουτε εισερχομενες,ουτε αναπαντητες.Εμφανιζει καποιες που ειχα κανει πριν μερες.Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα.Ειχε κανενας παρομοιο προβλημα??
  12. παιδια χωρις να ειμαι σιγουος μια ερωτηση.ξερετε που μπορω να βρω το προγραμματακι για αυτοματο κλειδωμα στο πληκτρολογιο??
  13. Kαλημερα παιδια.Εχω ενα motorola v1075 vodafone. Εχω τα εξης προβληματα: -Ενω ειναι ανοιχτο και εχει σημα δεν μπορουν να με καλεσουν. -Ξυπνησα ενα πρωι και ενω ειχα βαλει ξυπνητηρι οχι μονο δεν χτυπησε αλλα ειχαν σβηστει και ολα τα ξυπνητηρια που ειχα αποθηκευμενα. -Γενικα το κιν δεν παει καλα... Ξερει κανεις τι μπορω να κανω??
  14. παιδια εχει κανενας το πογραμματακι για συνδεση του κιν v1075 το pc?
×
×
  • Create New...