Jump to content

nikos2766

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by nikos2766

  1. Αναζητώ ένα slow κομμάτι στο στυλ των Archive και Madrugada που έπαιξε προχθές στην 10η Εντολή με την Μυρτώ Αλικάκη. Ήταν τη στιγμή που η πρωταγωνίστρια ήταν πάνω από τον υπολογιστή και μελετούσε κάποια στοιχεία. Ευχαριστώ!
  2. Μπα μη σε προβληματίζει... Το Heads mix δεν κυκλοφορεί εκεί έξω... Απλά αυτό που το έχουν ονομάσει έτσι είναι "απάτη" όνομα. Το Trentemøller είναι αυτό που κάνει βόλτες :cool:

     

     

     

    Love - Alone Again or... και μόλις πρόσεξα οτι το γράφει κι εκεί. Βλέπε μια δυο σειρές παρακάτω, πολλές φορές γράφουν κ το τραγούδι. Απλά αυτό είναι όντως πολύ γνωστό.

     

     

    Αργά το πρόσεξα! Thanks arheos!!!

  3. Καλημέρα σε όλους! Σπάω το κεφάλι μου εδώ και μέρες,ψάχνω αγωνιωδώς,αλλά δεν βρίσκω τίποτα! Ακούστε λίγο ένα ρεμίξ του hampster dance με δόση cotton eye joe από rednex μέσα. Κάπου στα 40 δευτερόλεπτα,παίζει ένα θέμα από πίσω,το οποίο είμαι σίγουρος πως το ξέρω,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ/βρω ποιό είναι... Αν κάποιου του έρθει..Εδώ μπορείτε να το ακούσετε: http://www.youtube.com/watch?v=6kpy2lkbgKw Ευχαριστώ

     

    Depeche Mode Strange love

  4. Καλημέρα! Θα ήθελα βοήθεια για ένα κομμάτι που έπαιξε χθες το βράδυ στην 10η Εντολή. Ακούστηκε την ώρα που η πρωταγωνίστρια Μυρτώ Αλικάκη ήταν μπροστά στον υπολογιστή και ανακάλυπτε στοιχεία για το φόνο της μάνας της. Είναι slow, η μουσική θυμίζει Archive αλλά η φωνή Madrugada. Ακούγεται για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο κομμάτι. Εάν γνωρίζει κάποιος...
×
×
  • Create New...