Jump to content

fk1978

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fk1978

  1. Φίλε zaharakis, καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση βοηθειά σου. Όσον αφορά την ζελατίνα δεν είπα οτι φταίει το τηλέφωνο των 800 ευρώ αλλά η πολιτική της εταιρείας που χρεώνει ενα κοματάκι αναλώσιμου πλαστικού 7 και 8 ευρώ οταν το κόστος του ειναι μηδαμινό. Και το GPS ΜΙΟ που έχω έχει ζελατίνα για οθόνη 4,3 ίντσες αλλα στην συσκευασία σου δίνει 10 και όχι 1 με τα ίδια χρήματα περίπου.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Απο προχτές είμαι και εγω κάτοχος του kaiser. Μέχρι στιγμής η εντυπώσεις είναι πολυ καλές, υπάρχουν όμως και κάποια μείον, που όταν δίνει 800 ευρώ για να πάρεις τέτοια συσκευή έχεις και υψηλές απαιτήσεις. 1) Στο HTC ΗΟΜΕ η ώρα είναι αδύνατο να την βλέπεις σε 24ωρό format, παρά μόνο με την ένδειξη am και pm. 2) Η κάμερα ειναι αργή, με αποτέλεσμα όταν κανει το auto focus και πατάς το κουμπί πρέπει να έχεις σταθερό χέρι για να μην βγεί θολή. 3) Η ζελάτινα που υπάρχει στην συσκευασία ειναι απίστευτα δύσκολο να την βάλεις χώρις κάποια φουσκαλίτσα και αν την κολήσεις απο την άκρη της οθόνης, στην άλλη άκρη μένει ενα κενό. Επειδή την πάτησα με την ζελάτινα που ήταν μέσα στην συσκευασία και δεν την έβαλα καλά, πήγα στο πλαίσιο να πάρω μια αλλή και μου την χρεώσανε 7,00 ευρώ. Το θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους της αντιπροσωπείας να χρεώνει μια ζελατίνα 7,00. ΕΛΕΟΣ! 4) Παράτηρησα οτι κατα την διάρκεια μια κλήσης αλλά και κατά τον τερματισμό υπάρχει μια καθυστέρηση στο να δεχτεί το τηλ την εντόλη που του δίνεις (π.χ κλείσιμο). Θα επανέλθω με νεότερα σχόλια αφού δουλέψω περισσότερο την συσκευή.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Έχω το ΜΙΟ C320 και δεν μπορώ να βάλω κεφαλαία ελληνικά γράμματα. Παράδειγμα, θέλω να φτιάξω 2 αποθηκευμένες καταχωρήσεις σπίτι και δουλεία, και ενώ βγάζει τα διαθέσιμα πληκτρολόγια ελληνικά βγάζει μόνο μικρά. Αν γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι, η έχει παρόμιοιο πρόβλημα ας βοηθήσει την κατάσταση γιατι είναι σπάσιμο!
×
×
  • Create New...