Jump to content

jerryg799

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jerryg799

  1. Ναι, έχω χειριστεί gs2, sensation XE τα οποία 2 σκεφτόμουν αρχικά και έχω χειριστεί και το 9900 ,για λίγο η αλήθεια είναι. Θα πάω να ξαναδώ το 9900 από κοντά αλλά καταλαβαίνω που το πας. Για τις "ανάγκες" μου είναι όντως καλύτερη επιλογή το gs2, αλλά μ'αρέσει πολύ και το bb. Σ'ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου. Μάλλον με έπεισες να κινηθώ προς android. Θα τα δω από κοντά άλλη μια φορά και ότι μου κάνει κλικ.
  2. Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου και οπως τα βλέπω έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι πως το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι οι αρκετά έως πολύ περιορισμένες εφαρμογές που έχει. Είναι το πρώτο bb που σκέφτομαι να πάρω γιατί είναι το πρώτο με αξιοπρεπή browser (αν κάνω λάθος διορθώστε με, αυτό έχω καταλάβει όσο έχω ψάξει). Τρελή χρήση internet δεν θα κάνω από το κινητό οπότε φαντάζομαι πως θα με καλύπτει. Δεν ξέρω αν έχει νόημα από αυτή την άποψη να πάρω παλιότερο μοντέλο αν και δν το είχα σκεφτεί οποτε θα το κοιτάξω. Ακόμη αμφιταλαντεύομαι αάμεσα σε αυτό κ το gs2.
  3. παιδιά, γνωρίζει κανένας αν αγοράζοντας το bb 9900 από εξωτερικό (πχ βρετανικό ebay) θα έχω κανένα πρόβλημα? Ελληνικά στα μνμτα κ στον τηλ. κατάλογο θα έχω? Συγγνώμη αν είναι αυτονόητα αυτά που ρωτάω αλλά πρώτη φορά πάω σε smartphone και δη σε bb και δν έχω ιδέα! :O είμαι ανάμεσα στο 9900 κ το gs2 αλλά η ποιότητα κατασκευής και το πληκτρολόγιο μάλλον με κερδίζουν.
  4. Το είδα πριν καμια'ώρα, προσπαθώ να το βρω αλλά δεν το βρίσκω. Μάλλον έκανα λάθος :happy: αν το βρω θα ποστάρω. ps. τελικά ήταν galaxy s αυτό που είχα βρει κλειδωμένο. thanks alex_n80 για την γρήγορη απάντηση!
  5. παιδιά, αν το πάρω κλειδωμένο ( sim locked) από το βρετανικό ebay υπάρχει σίγουρος τρόπος να το ξεκλειδώσω ή να το αποφύγω? Ευχαριστώ προκαταβολικά :rolleyes:
  6. Παιδιά, μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχουν t-shirts Toonstar σε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  7. Α γνωρίζει κάποιος τίποτα από τα παραπάνω γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω.:)
  8. ARMADILLO στην Αγίας Σοφίας, κοντα στη Λ. Νίκης.
  9. Δεν γνωρίζω να σου πω για τη συγκεκριμένη οδοντόκρεμα, αλλά γιατί τονίζεις τόσο πού ότι δεν έχει φθόριο? Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι μεμπτό στη δράση του , 'ισα ίσα που η χρήση του τις τελευταίες δεκαετίες έχει μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τερηδόνα.
  10. Το ότι χρησιμοποιείς οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. το διάλλειμα φθορίο που δημιουργείται στο στόμα κατά το πλήσιμο των δοντιών είναι απαραίτητο για την καλή υγειϊνη τους, αφού το φθόριο παίρνει τη θέση του ασβεστίου ό στους κρυστάλλους της αδαμαντίνης, σχηματίζοντας φθοριουδροξυαπατίτη προστατεύοντάς τα καλύτερα. Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες έχουν αντιτερηδογόνο δράση.
  11. Αν δεν κάνω λάθος ΣΑΣ ιατρική μπορείς να μπεις μόνο με πανελλήνιες+αθλήματα. Αν και δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς για ιατρική καθώς μετά το πτυχίο (ας υποθέσουμε πως τελειώνεις σε 6 χρόνια, δύσκολο αλλά με μεγάλη αφοσίωση γίνεται) χρειάζεται + 2 χρόνια αγροτικό + 4-5 ειδικότητα. Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα για ιατρική στο εξωτερικό(Uκ) , μιας και έχοντας ήδη πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα σε πάρουν πιο εύκολα (χωρις να είμαι σίγουρος για αυτό, απλά υποθέτοντας). Τέλος σκέψου και την προοπτική της οδοντιατρικής όπου μετά το πτυχίο δουλεύεις κατευθείαν.
  12. Αφού δεν θα σημειώνουν οι καθηγητές το ότι θα βλέπουν τα γραπτά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Έτσι και αλλιώς δεν θα βλέπουν από που έχασαν τις μονάδες.
  13. Ήταν τρίτη επιλογή μου η πληροφορική. Βασικά ήθελα οδοντιατρική ή φαρμακευτική. Γενικά ασοεε γίνεται και χαμός με τα κόμματα και με απογοήτευσε λίγο η κατάσταση. Αλλά και ως προς τα μαθήματα εκτός από τα πληροφοριακά και τα εργαστήρια που ήταν πολύ ενδιαφέροντα είχε και αρκετά μαθηματικά που δεν με ενθουσιάζουν. Προτιμώ να διαβάζω βιολογία/χημεία/φυσική. Ευτυχώς τώρα είμαι οδοντιατρική.
  14. Εγώ ξέρω πως Αγγλία η βάση είναι το 40% δηλαδή 4.
  15. Αυτόματο με 144 ευρώ δεν πρέπει να πολυ αξίζει..
  16. πληροφορική αλλά πήγα μέχρι τα Χριστούγεννα και την παράτησα. Ξαναέδωσα.
  17. Ρε alex χαμός γίνεται στην ασοεε απο Δαπίτες και πασπίτες..!:p Άνετα μπορείς να βρεις sos. Για κάτι τέτοια είναι αυτοί ,δεν κάνουν και τίποτα άλλο(άντε κ τα party).. :p:p Θυμάμαι όταν είχα πάει να γραφτώ εγώ φυλαγαν τσίλιες στην πατησίων για εκείνους που ανέβαιναν από σταθμό Βικτώρια και τους ψάρευαν.
  18. Συμφωνώ στο μόνιμο αν και δεν έχω. Αν θελήσω πάντως στο μέλλον μόνιμο θα κάνω. Απλά η γνώμη μου είναι πως καλύτερα να είσαι τουλάχιστον 22-23 για να μην το μετανιώσεις μετά. Φεύγει βέβαια μετά με laser αλλά όσο να'ναι ένα σημαδάκι θα το αφήσει.
  19. http://oss.mcgill.ca/everyday/henna.pdf Άρθρο δημοσιευμένο από το πιο γνωστό πανεπιστήμιο του Καναδά. Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να βάλω αυτές τις ουσίες στο δέρμα μου.
  20. Ναι, μόνο που πολλά ακούγονται ότι είναι καρκινογόνες οι ουσίες. Άρθρο δυστυχώς δεν έχω να παραθέσω, οπότε αυτά που λέω είναι ολίγον τι αερολογίες(κάτι που το απεχθάνομαι). Αν βρω θα postάρω. Πάντως μία φίλη μου και ένας γνωστός μου που έκαναν φέτος το καλοκαίρι henna και οι 2 παρουσίασαν ερεθισμούς.
  21. Μια ερώτηση από εμένα παιδιά. Ψάχνω για τσάντα ώμου(από αυτές που πάνε χιαστά,για βιβλία κυρίως την θέλω) στη Θεσσαλονίκη (κέντρο) αλλά δεν έχω βρει τίποτα.. Καμιά ιδέα? Για παράδειγμα calvin klain ξέρει κανένας που μπορώ να βρω?
  22. φίλε zafos90. Το επίπεδο δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο αλλά πάντα εξαρτάται και τι βαθμό θέλεις. Είναι περίπου στο επίπεδο του advance. Εξετάσεις γίνονται βασικά Αθήνα και θεσσαλονίκη αλλά από τέλη Ιουνίου αρχίζουν και στην επαρχία (Πάτρα,Χανια,Λάρισα κ.α.). Για πληροφορίες κοίτα στο site του Βρετανικού συμβουλίου http://www.britishcouncil.org/greece
×
×
  • Create New...