Jump to content

nikosts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosts

  1. Αδέρφια helpppppp Εχω κάνει όλα τα βήματα απο την αρχη, αλλά όταν ψάχνει για gps, βγάζει μύνημα "δεν ήταν δυνατός ο έλεγχος ταυτότητας για το υλικό Garmin GPS" χρησιμοποιώ bt GPS Garmin 10.
  2. Καλή Χρονιά... Φυσικά το destinator 7 θέλει το δικό του d****.dll ΥΓ. Εχεις απόλυτο δίκιο για το link. Οι χάρτες δεν είναι παράνομοι, ούτε πειραγμένο το software, και φυσικά χρειάζονται ενεργοποιημένο destinator για να παίξουν, αλλά αθού δεν θέλουν να υπάρχει το liink... "SO BE IT"
  3. Ναι αλλά και σε μια ψηφιακή μηχανή δεν χρειάζεσαι χρόνο να κάνεις τόσες ρυθμίσεις..? Δεν ξέρω για άλλους.. αλλά για μένα η ποιότητα των φωτό είναι φοβερή για τηλέφωνο 2mp. ΑΑΑ..! για να μπείς manually στην supermode.. τον κωδικό τον βάζεις με το τηλέφωνο πλαγιαστο.. όπως όταν τραβάς φωτο...
  4. http://rapidshare.com/files/10608972/camdriver0.rar και οι οδηγιες χρησης http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=135737
  5. Νομίζω πως μόνο ολόκληρο θα το βρείς.
  6. Για την 7.5 δεν ξέρω σίγουρα... για την 8.52 supercam που έβαλα εγώ σίγουρα ισχύει. Απο την στιγμή όμως που και οι δύο κάμερες (φωτο & βίντεο) λειτουργούν με τον ίδιο οδηγό.. τότε ναί αλλάζει και το βίντεο.
  7. Αυτή που έβαλα είναι η ZUZA3. Η ZUZA1 είναι καλύτερη? Τώρα έβαλα την Supermode 8.52 και το W800 έγινε απλά μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή.
  8. Αν θυμάμαι καλά, η R1BC002 έχει camera ver. 4.5 Εβαλα με FAR την 5.3 και ψάχνω διαφορές. Την έχει δοκιμάσε κάποιος άλλος??
×
×
  • Create New...