Jump to content

professor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by professor

  1. Σήμερα πέρασα απο ένα κατάστημα wind και η υπάλληλος μου είπε ότι τους έγινε ενημερωση για τη συσκευή. Η ίδια ηταν καταενθουσιασμενη! Δεν τους είπαν για χρόνο κυκλοφορίας, η εκτίμηση της πάντως ειναι για Φεβρουάριο. Και το κερασάκι... σύμφωνα με τα λεγόμενα της η τιμη του θα οριστεί στα 399!!! Για να δούμε...
  2. Σίγουρα είναι πιο νωρίς. Πες μας είναι το 1.800 sport; Και σε τι χρώμα; ΚΑΛΟΤΞΙΔΟ φίλε μου
  3. Καλησπέρα. Γνωρίζουμε για το τι παραδόσεις θα γίνουν ως το τέλος του μήνα. Δηλαδή για το ποιοι θα παραλάβουν (π.χ. αυτοί που το είχαν παραγγείλει Σεπτέμβρη-Οκτώβρη); Τι γίνεται; Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας ενημερώσει, μιας και έχει καιρό να ακουστεί κάτι σχετικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά, και καλό Πάσχα σε όλους.
  4. :offtopic: Καλά με το αήτητοι μου θύμισες το εξής καταπληκτικό: υπάρχει ο μ@λ@κ@ς και ο αήτητος. Ποια είναι η διαφορά; Θα σας το πω με παράδειγμα. Λέμε σε έναν μ@λ@κ@ και έναν αήτητο να μην μιλήσουν για πέντε λεπτά. Ο μ@λ@κ@ς θα μιλήσει μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο αήτητος δε θα μιλήσει. 5 δευτερόλεπτα όμως πριν ολοκληρωθεί το 5λεπτο θα τον ακούσεις να λέει: "5,4,3,2,1" :offtopic:
  5. Διευκρινίζω λοιπόν, ότι με την επανεκκίνηση εννοώ το κλείσιμο και το άνοιγμα εκ νέου του κινητού. Εμένα μου έλυσε το πρόβλημα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
  6. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση όπως είχε πει ένα παλικάρι νωρίτερα. Και εμένα ενώ αρχικά φόρτιζε, με την επανεκκίνηση έστρωσε. Μιλώ πάντα για την λειτουργία τηλεφώνου, γιατί στην μεταφορά αρχείων νομίζω ότι το κινητό φορτίζει. Όσο για την μεταφορά αρχείων αυτό εδώ: My Phone Explorer μου έλυσε τα χέρια. Απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ!
  7. Και πάλι καλοτάξιδοοοοοοο :lol: , με άπειρα εγγυημένα χιλιόμετρα! Φίλε μου πες μας αν σου είναι εύκολο, αν το αυτοκίνητο που πήρες είναι το 4θυρο ή το 5θυρο;
  8. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καλοτάξιδο το καινούριο σου αυτοκίνητο με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα :lol: Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πότε το είχες κλείσει, για να ξέρω τι γίνεται και με το δικό μου; Τι να περιμένω δηλαδή. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι καλορίζικο :)
  9. Καλημέρα σε όλους. Φίλε μου ναι έχει ενεργό slide.... Το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω δεν το παρουσίασε για την ώρα. Πάντως εάν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ας το αναφέρει παρακαλώ. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και αγάπη :)
  10. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία:) Το είδα και λίγες σελίδες πριν και μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι το ΤΟΟΟΟΣΟ τραγικό. Απλά είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνω αυτό το σύστημα:O Για την ώρα όλα καλά. Με προβληματίζει όμως ένα άλλο πρόβλημα που για την ώρα φαίνεται να το ξεπέρασε. Και είναι το ό,τι 2 φορές κόλλησε και δεν δούλευε το μικρόφωνο και δεν με άκουγαν, ούτε επίσης μπορούσα να ηχογραφήσω. Με επανεκκίνηση λύθηκε την πρώτη φορά, αλλά ξαναπαρουσιάστηκε. Έκανα και δεύτερη επανεκκίνηση και ως τώρα όλα καλά. :rolleyes: Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι άραγε πρόβλημα του μικροφώνου ή κάτι άλλο; :worry:
  11. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το πήρα και μπορώ να πω ότι είναι ένα αρκετά καλό κινητό. Με ξενέρωσε όμως ένα πρόβλημα που έβγαλε (μάλλον έπεσα σε ελαττωματική συσκευή) και ήθελα να ρωτήσω εάν και κάποιος άλλος κάτοχός του είχε το ίδιο πρόβλημα. Η φωτεινότητα της οθόνης παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα ενώ το κινητό βρίσκεται σε χρήση. Σίγουρα όχι σοβαρό πρόβλημα, πάντως ιδιαιτέρως ενοχλητικό. Εννοείται ότι το πήγα πακέτο πίσω και ελπίζω να μου αλλάξουν την συσκευή. Δεν το περίμενα πάντως μιας και είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει τέτοιο κουλό πρόβλημα. Κρίμα γιατί είχα και μια καλή εντύπωση για τα ericsson. Πείτε μου σας παρακαλώ λοιπόν, αν και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και πως το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...