Jump to content

kalinikidis

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kalinikidis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

kalinikidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μήπως το μαγαζι κλάταρε;;;;
  2. Δεν βλέπω κανέναν να γελάει πέρα από τους πιθανούς υπαλλήλους τις cosmote και του τυπάκου που έσβησε το άμεσος επόμενο μήνυμα…. Μάλλον θα πρέπει να βρείτε το χιούμορ σας τώρα που θα πάτε σπίτια σας εγκέφαλοι! Ααα και να μην μπαίνετε στα forums κατά την εργασία σας γιατί θα σας πέσει κανα δικτυο πάλι:)) χαχαχα (τώρα γελάει ο κόσμος!!!)
  3. Κάτι ανίκανους λυπόμασταν εδώ κα ι40 χρόνια και τους πληρώναμε για να κάθονται και τώρα τους ξανά πληρώνουμε τους δημοσίους υπαλλήλους για δεύτερη φορά … να πάνε στα **** χώρια τους και να μην τους λυπάται κανένας γιατί υπάρχουν ποιο ικανά άτομα χωρίς δουλειά και μισθό από αυτούς τους ανίκανους!!!!!
  4. Από τις 4 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ αν είναι μικρός χρόνος να τους δώσουν και bonus στους άχρηστους!!! Ένα κεφάλι για κάθε ώρα θα πρέπει να πέσει αν είναι σοβαρή εταιρία!!!!
  5. Είναι προφανές ότι όταν μια εταιρία έχει ένα πολύ όμορφο e-shop όπως το http://www.oteshop.gr και το site του ΓΕΡΜΑΝΟΥ δεν έχει κανένα νόημα να συντηρείς κάτι τόσο άθλιο σε εμφάνιση και εξυπηρέτηση (συγκριτικά) όπως το e-cosmote.gr παρά για να καλύπτεις και να βολεύεις δικού σου ανίκανους…… (κλασικά εικονογραφημένα)!!!!!
  6. Από ότι ξέρω έχουν διαφορετικές αποθήκες διότι είναι διαφορετικές αλυσίδες καταστημάτων και είναι και ηλεκτρονικό κατάστημα.
  7. :mad:Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ ενεργά στην συζήτηση αλλά με την μια έφαγα πόρτα:))) στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281752&page=2 δεν ξέρω γιατί,,, αλλά θα συνεχίσω από εδώ … όντως απαράδεκτο να πέφτει ένα site ηλεκτρονικού καταστήματος για τόσο μεγάλο διάστημα (όσο κακομοιριασμένο και αν είναι ο θεός να το κάνει site) μια και αντιπροσωπεύει μια εταιρία σαν την cosmote… πραγματικά όταν βγαίνει ένα top selling μοντέλο σαν το iphone 4 και σου πέφτει το site πρέπει να στείλεις πολλούς στο σπίτι τους αλλά φαντάζομαι και εγώ ότι δεν έφυγε κανένας… προσπαθώντας να βρω μια άκρη ώστε να παραγγείλω το iphone μου κάλεσα πάνω από 6 φορές μέχρι να το σηκώσουν στο τηλ επικοινωνίας του e-cosmote.gr 210-2505800 όπου εκεί πραγματικά εκτός από τον βαριεστημένο υπάλληλο που το σήκωσε και με το ζόρι μίλαγε με ύφος καφενείου δεν ήξερε ότι έχει πέσει το site του. Μιλάμε για τούρκικο καφενέ και όχι για e-shop……:mad::ρ
×
×
  • Create New...