Jump to content

SMSplayer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SMSplayer

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

SMSplayer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και που να δείτε και τι άλλα γίνονται!!! Μπορείς για παράδειγμα να πάρεις τηλέφωνο στο 1577, να δώσεις τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου που έχει παρκάρει και να τον "ξεπαρκάρεις" χωρίς να το ξέρει... Μετά περνάει ο αστυνομικός και τον γράφει!!!
  2. Οι τηλεφωνικές κλήσεις χρεώνονται κανονικά σε όλους. Αυτό που χρεώνεις τον άλλο είναι το ποσό που θα πλήρωνες για τη στάθμευση. Κάθε συνδρομητής που παρκάρει μέσω κινητού, δημιουργεί ένα λογαριασμό στάθμευσης και αυτόν "γεμίζεις" με λεφτά.
  3. Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηνών έκλεισε 1 μήνα λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού το χρησιμοποίησα αρκετές φορές και επέλεξα τον τρόπο χρέωσης μέσω κινητού τηλεφώνου. Φοβάμαι οτι το σύστημα αυτό έχει σοβαρά προβλήματα ασφάλειας: Καλώντας το 1577 από κινητό τηλέφωνο, μετά το χαιρετισμό, προτρέπει το χρήστη να εισάγει τον αριθμό του κινητού του. Γιατί άραγε; Το σύστημά τους δεν έχει αναγνώριση του αριθμού του καλούντος; Δοκίμασα να πληκτρολογήσω ένα τυχαίο αριθμό κινητού τηλεφώνου και τον δέχθηκε!!!:worry: Μετά από αυτό άρχισα να υποψιάζομαι διάφορα και ιδού: - "Γέμισα" το λογαριασμό μου με 10 ευρώ. - Κάλεσα το 1577 από άλλο κινητό και πληκτρολόγησα τον αριθμό του πρώτου κινητού (που του είχα βάλει τα 10 ευρώ) - Μετά πήγα στις επιλογές που έχει το φωνητικό μενού και άλλαξα αριθμό κινητού βάζοντας σαν σωστό τον αριθμό του δεύτερου κινητού μου!!!:mad: Τελικά κατάφερα να κλέψω τα 10 ευρώ από το πρώτο μου κινητό και τα μετέφερα στο δεύτερο. Τι θα γινόταν αν το πρώτο κινητό δεν ήταν δικό μου και ήταν κάποιου άλλου;;; Πιστεύω οτι κινδυνεύουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι οι κατασκευαστές του συστήματος γνωρίζουν για το πρόβλημα (είναι πολύ "χοντρό" για να μην το ξέρουν) και είναι απαράδεκτο που το έχουν θέσει σε λειτουργία.
×
×
  • Create New...