Jump to content

Makios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Makios

  • Ημ. Γέννησης 31/12/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Makios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όχι εντάξει, δεν θελω να τα διαβάζω και απο το pc.. Απλά θέλω να το πάω για ένα service και θέλω να βγάλω τα προσωπικά μου δεδομένα από μέσα.. Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα! Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει έναν τρόπο τα sms μου να τα αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου και μετά να μπορώ να τα ξαναπεράσω στο κινητό. Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα, Μόλις εγκατέστησα το προγραμματάκι, αλλά δεν μου αναγνωρίζει το ενσωματομένο GPS της συσκευής μου (n95 8gb) και ψάχνει μόνο μέσω bluetooth να βρει εξωτερικό. Τί έχω κάνει λάθος;
  4. Ευχαριστώ ρε παιδιά, αλλά ξέρει κανείς που ακριβώς πρέπει να πάω; Αμαρτία είναι τόσα λεφτά κινητό να το στείλω από το μπαλκόνι μεσημεριάτικα! :mad: EDIT: Παιδιά ευχαριστώ, μετά από μιάμιση ώρα το βρήκα. Να είστε καλά!
  5. Ρε παιδιά, μόλις έκανα αναβάθμιση, hard format και τα πάντα. Τα δεδομένα από την "κάρτα μνήμης" πως τα σβήνουμε; Δηλαδή να κάνουμε format ΚΑΙ στην "κάρτα μνήμης";
  6. Απλά έχω απεριόριστο gprs και εκεί που θα είμαι δεν θα έχω πρόσβαση Wi-Fi. Καμία λύση τελικά;
  7. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε streaming βιντεάκια από το youtube με σύνδεση gprs; Με Wi-Fi όλα λειτουργούν άψογα.
  8. Μετά την εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού, δεν μπορώ να στείλω σε ένα sms πάνω απο 70 χαρακτήρες. Έχω κλειστό πορτάκι, όλα κεφαλαία, απενεργοποιημένο το t9. Με το προηγούμενο λογισμικό και με αυτή την τακτική έστελνα 160 χαρακτήρες. Τί φταίει; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...