Jump to content

radburne

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by radburne

  1. +1 Πιθανώς να φταίει η κάρτα που έχουμε. . . Θα δοκιμάσω την ultraII και θα δούμε ;)
  2. :!: Δεν μιλάω για διαφορετικό πρόγραμμα, αλλά για το "μαμά" ξυπνητήρι Κάποιος άλλος ? Many thanks for them :D
  3. Παρεπιπτόντως, σας έχει τύχει στο Ν73 σας να μην χτυπάει το ξυπνητήρι, όταν το κινητό σας είναι κλειστό ? ? ? Μετά όμως από τις 2 φορές που δεν ξύπνησα στην ώρα μου, το αφήνω ανοικτό. . . (και δεν θέλω, όταν κοιμάμαι) !
  4. Ένα πολύ καλό site, με πολλά θέματα είναι το: http://www.ownskin.com/index Μπορείτε να φτιάξετε και δικά σας, όπως το http://www.ownskin.com/theme_detail?t=45o8I45w
  5. Εχεις εγκαταστήσει το PC suite ήδη ?
  6. Καλημέρα φίλοι μου ! Εγκατέστησα το Photographer 2.4 αποθήκευσα και το αρχειάκι *.app που ήταν μαζί με το *.sis και μόλις ανοίγω την εφαρμογή μου δίνει δύο επιλογές: 1. Buy 30-day licence (Price Eur 2,00) 2. Enter licence code Τι κάνουμε λοιπόν εδώ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκατασταθεί πλήρως? Please help me, έχω ακούσει ότι είναι όμορφη εφαρμογούλα. Thanks !
  7. Menu / Μηνύματα / Επιλογές / Ρυθμίσεις / Σύντομο μήνυμα / Λήψη αναφοράς (ΝΑΙ) Ακριβώς τα ίδια και για τα μηνύματα multimedia
  8. Και πως δουλεύει αυτό το *.app ? Το ανοίγω? Το αποθηκεύω κάπου ? Τι ???
  9. Αλλη μια καλημέρα και από εμένα! Θα ήθελα να μου πείτε αν: 1. υπάρχει κάποιο Key******tor για το FSCaller 2. το photographer είναι συμβατό με το 6600? Thanx !
×
×
  • Create New...