Jump to content

jcx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

jcx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μετά από αρκετή αναζήτηση σε forums για το D900 ανακάλυψα ότι κάποια firmwares παρέχουν την δυνατότητα στο τηλέφωνο για ηχογράφηση της τηλεφωνικής κλήσης και λειτουργία προσωπικού τηλεφωνητή στο ίδιο το τηλέφωνο! Η έκδοση firmware του δικού μου είναι D900BDFH1 και δεν έχει καμία από τις δύο λειτουργίες. Προφανώς, η αγορά της ευρωπαϊκής ένωσης δεν επιτρέπει την χρήση αυτών των λειτουργιών για κάποιους λόγους... Επίσης, δεν βρήκα πουθενά αναφορά για την συγκεκριμένη έκδοση firmware. Ίσως γιατί είναι μόνο για τα "ελληνικά" D900. Όσοι ξέρουν κάτι παραπάνω επί του θέματος ας αναφέρουν τις δικές τους εκδόσεις firmware και αν έχουν αυτές τις λειτουργίες. Ίσως σύντομα να καταφέρουμε να ενσωματώσουμε και εμείς αυτές τις "extra" λειτουργίες!
  2. Όταν λες D900 ή N73 για εμένα δεν συγκρίνεις παρόμοια κινητά. Αν έχεις συνιθίσει σε Nokia και λειτουργικό symbian δεν θα σου πρότεινα να πάρεις το D900. Γενικά, το μενού-λειτουργίες ενός κινητού που τρέχει symbian είναι περισσότερο παραμετροποιήσημο απ'ότι άλλων δίχως λειτουργικό σύστημα. Αν κοιτάς μόνο την κάμερα καλό είναι να ανατρέξεις σε συγκριτικά τεστ φωτογραφιών των δύο κινητών που μπορείς να βρεις σε links σε προηγούμενα posts και μετά να κρίνεις. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το design του κινητού τότε σίγουρα D900. Αν και η "μέτρια χρήση" είναι σχετική έννοια, θα πω πως κρατάει 3 μέρες. Εμένα δεν με έχει απαγοητεύσει η μπαταρία του D900.
  3. Μετά από μερικές μέρες χρήσης του κινητού ας γράψω κι εγώ λίγα σχόλια... Μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και εύχριστο τόσο το ίδιο το κινητό όσο και το λογισμικό για PC που το συνοδεύει. Έχει καταπληκτική οθόνη και μηχανισμό ολίσθησης (slide) που δύσκολα συναντά κανείς σε άλλες συκευές τις αγοράς αλλά η ένταση για τους ήχους κλήσης είναι λίγο χαμηλή για όσους θέλουν να "ακούνε" υπό οποιεσδήποτε συνθήκες το κινητό να χτυπάει! Η camera πιστεύω δεν θα απογοητεύσει τις προσδοκίες σας από ένα κινητό τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε video. Η μπαταρία του δείχνει να αντέχει καλά σε αρκετή χρήση. Επίσης, η συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή ή άλλα κινητά είναι πολύ απλή και εύκολη. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα από τη συσκευή. Σίγουρα είναι ένα κινητό που ξεχωρίζει πάνω από όλα για το σχεδιασμό και την φινέτσα του. Περίμενα την Samsung να είχε δώσει έμφαση στις μικρές διαστάσεις και το στυλ και να είχε αμελήσει τα υπόλοιπα. Αντιθέτως, εξίσου αξιόλογος με την εμφάνιση είναι και ο "εσωτερικός κόσμος" του κινητού! Πολύ καλή πρόταση για όσους ζητάνε ένα όμορφο τηλέφωνο με αρκετές δυνατότητες. Η σχέση απόδοσης/τιμής είναι πολύ καλή!!
  4. Ξέρετε ποιά είναι η κοπέλλα στην διαφήμιση της vodafone για το "Best Friends" την οποία έχει βγάλει σε εστιατόριο ένας τύπος και προσπαθεί να της κάνει ερωτική εξωμολόγηση; Μιλάει στο κινητό με τους φίλους του κάτω από το τραπέζι και καταλήγει λέγοντάς της ότι τα μάτια της είναι σαν τα αστέρια. Μου φαίνεται πολύ γνωστή ηθοποιός κι έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ πως την λένε...
  5. Προφανώς θέλεις μια ακόμη οπτική γωνία, να ακούσεις και από άλλους γνώμη για το κινητό. Πολύ σύντομα θα σας γράψω την γνώμη μου για το D900 και ως κάτοχος του κινητού. Αν και πιστεύω πως ο ταξιδίωτης22 έχει σχολιάσει την συσκευή και έχει καλύψει απορίες με αξιόλογο τρόπο όπως πάντα.
  6. Υπάρχει λογισμικό στην συσκευασία που να δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού (επαφές, ημερολόγιο) με τον υπολογιστή;
  7. Times SAR Se ena germaniko site brhka: 0,82 W/kg ...kai se ena allo: Head: 1.04 W/kg Body: 0.59 W/kg Measured in: 1900 MHz (pou o mesos oros Head kai Body = 0.815 W/kg)
  8. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το review... Το κινητό κυκλοφόρισε, τουλάχιστον στο εξωτερικό, αυτή την εβδομάδα. Το expansys το δίνει 420euro.
  9. Πολύ καλές οι φωτογραφίες στο review! Φαίνονται λεπτομέριες του κινητού και από ότι βλέπω, εμφανισιακά είναι τέλειο! :)
  10. Συμφωνώ απόλυτα! Κακώς συσχετίζουμε το D600 με το D900 τόσο πολύ. Μιλάμε για μία νέα ultra slim σειρά.
  11. http://img.phonedaily.com/img/news/4499/5.jpg Τρομερά λεπτό! ...για πιο λεπτά και ευαίσθητα χεράκια και όχι τα δικά μου!! :lol:
  12. Το τι ακριβώς περιμένει ένας χρήστης να βελτιωθεί σε ένα νέο μοντέλο πιστεύω πως είναι σχετικό. Συγκεκριμένα, όταν η εταιρία αντικαθιστά ένα ήδη πετυχημένο μοντέλο το οποίο καλύπτει απλές επικοινωνιακές ανάγκες (κλήσεις, μηνύματα) ισώς το πρώτο χαρακτήριστικο που την ενδιαφέρει είναι η βελτίωση της εμφάνισης και των μεγεθών του τηλεφώνου αφού το κοινό που απευθύνει την συσκευή (δηλαδή, χρήστες που υπερκαλύπτονται από τις λειτουργίες μιας απλής συσκευής) θα είναι το ίδιο με αυτό που κατέστησε επιτυχεία και το προηγούμενο μοντέλο.
  13. Το D900 σε σχέση με το D600 έχει καταρχήν διαφορετικό σχήμα, διαστάσεις και βάρος, φυσικά καλύτερη κάμερα 3mp, είναι quadband, έχει λίγο μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη (80mb) στην οποία δεν επιτρέπει μόνο 4mb για java εφαρμογές όπος το D600 και κάνει και αναπαραγωγή wma αρχείων. Δεν γίνεται πουθενά λόγος για dual speakers με 3d sound όπως του D600. Φυσικά όλες αυτές οι πληροφορίες δεν προέρχονται από review αλλά από κάποια specifications που εχει δώσει η εταιρία. Για άλλες διαφορές όπως στο λογισμικό, την μπαταρία κ.α. ίσως θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε από κοντά. Τα δύο κινητά μπορεί να μοιάζουν αρκετά και να έχουν διαφορές στη λεπτομέρια αλλά πιστεύω πως το αγοραστικό κοινό αυτών των τύπων κινητών ενδιαφέρεται πιο πολύ για την εμφάνιση και το στυλ που έχουν τα κινητά. Άρα, σε κάποιον θα πρέπει να αρέσει πάνω απ' όλα το design και το χρώμα του και μετά όλα τ' άλλα. Η εμφάνιση αυτού του κινητού είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει υποχωρήση ένας αγοραστής γιατί στην ουσία αυτό είναι που λανσάρει η samsung στην συγκεκριμένη περίπτωση.
  14. Το D900 είχε αρχικά κάνει την εμφάνιση του στις εκθέσεις με την ονομασία D870. Πρόσφατα πήρε έγριση από την FCC και σύντομα (ακούγεται για τέλη καλοκαιριού) αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά. Προς το παρόν δεν έχει δωθεί επίσημα release date και τιμή.
  15. Αλλάζει το D870 σε D900;! http://rsgsm.com/news/sams.htm
×
×
  • Create New...