Jump to content

billylinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billylinos

  1. Παιδιά σκέφτομαι να βάλω μία AOSP rom. Με Leedroid και D2W όλο θέματα έχω. Λατρεύω το Sense αλλά έχω την εντύπωση ότι σέρνεται. Αυτό που μου αρέσει στο Sense είναι το ότι συνδέω τις επαφές με τα αντίστοιχα προφίλ στο Facebook. Με μία AOSP rom θα μπορώ να το κάνω αυτό; (αν και η ερώτηση πιστεύω είναι περιττή). Ποια καλά του Sense χάνω;
  2. Παιδιά έχω πρόβλημα! Ξαφνικά το Desire σταμάτησε να συγχρονίζει τις επαφές Gmail. Ο,τι επαφή καινούρια και να αποθηκεύσω δεν την παίρνει το Gmail. Έχω Leedroid 2.3 me d2w. Οι ρυθμίσεις συγχρονισμού είναι σωστές. Please help!
  3. Σκέφτομαι να περάσω την τελευταία Leedroid με Data2Whatever. Πρέπει να δημιουργήσω 2 partitions στην SD; Δηλαδή η κάρτα θα έχει ένα FAT32 και δύο EXT3; Και επίσης με το EasyUs δεν βρίσκω τρόπο να αντιγράψω το partition από την παλιά κάρτα στην καινούρια. Νομίζω θέλει να είναι και οι δύο mount για να γίνει. Υπάρχει άλλος τρόπος;
  4. Ρε παιδιά τα νεύρα μου! Πάλι μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει λίγος αποθηκευτικός χώρος διαθέσιμος. Έχω την Leedroid_V2.2f με A2SD και partition 1gb. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την κατάσταση. Την λατρεύω την HTC και όλα τα τηλέφωνα μου τα τελευταία 5 χρόνια ήταν HTC αλλά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται. Θα το πετάξω και θα πάρω το Thunderbolt! :p Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω μέχρι να βγει το Thunderbolt; Αν βάλω Data2Whatever θα βελτιωθεί η κατάσταση; Έχω 16ΜΒ ελεύθερα μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου.
  5. Please γράψε και όλες τις μεθόδους για δημιουργία Partition και ειδικά αυτή με το EasyUs. Εγώ την βρήκα πολύ βολική και πανεύκολη μέθοδο αλλά απ 'ο,τι βλέπω άλλοι παιδεύονται πολύ με άλλους τρόπους. Επίσης την αντιγραφή μιας παλιάς SD σε μια καινούρια (που θέλω κι εγώ να κάνω κάποια στιγμή :P). και τέλος πως κάνουμε κάθε είδους bachup και ειδικά Nandroid! Και μη μου την πείτε ότι τα θέλω όλα στο πιάτο! :) Έχω περάσει δύσκολες στιγμές ψάχνοντας για απαντήσεις σε τέτοια θέματα!
  6. Βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους και μπορείς να διαχειριστείς και να αναπαράγεις τα αρχεία που είναι σε αυτούς.
  7. Το κουλό είναι ότι έχω πολύ καιρό τον Vplayer και κάποια στιγμή μου έβγαλε μήνυμα ότι το trial expired (τρελή ήττα όταν ήθελα να δω ένα Dexter στο γυμναστήριο). Όταν έβγαλε update το έκανα και λειτούργησε κανονικά. Πριν κανά 2 μέρες πάλι το ίδιο σκηνικό: Μήνυμα Trial Expired, Update και όλα καλά. Μας κοροϊδεύει ο τύπος μου φαίνεται. Πάντως είναι μακράν ο καλύτερος player. Βλέπω video από το pc με cifs manager και δεν έχει κολλήσει σε κανένα, ενώ ο rock player πολλά από αυτά αρνείται να τα παίξει.
  8. Ρε παιδιά το nandroid backup πως γίνεται;;; Και τι κάνει backup;;;
  9. Τι δεν κάνω σωστά γαμ@&^$&*^&*^%&@^%*#&^ και όταν βάζω μία SD με partition το τηλέφωνο μένει στην λευκή οθόνη της HTC?????????? Με το EasyUs φτιάχνω το πρώτο κομμάτι FAT32 και αφήνω unallocated το υπόλοιπο 500κάτι. Μετά κάνω το unallocated EXT3 χωρίς άλλες ρυθμίσεις. Please help AAA Επίσης από το Recovery δεν κάνει format την κάρτα.
  10. Τώρα μπορώ να κάνω EXT3 στην παλιά κάρτα χωρίς να χαθούν τα δεδομένα; Πρέπει να ξαναπεράσω την Leedroid;
  11. Πρόβλημα!!! Πήγα να βάλω την Leedroid! Πήρα καινούρια sd 8GB class4 αντέγραψα τα δεδομένα από την παλιά και έκανα και EXT3 με το EasyUs. Πέρασα την Leedroid με την παλιά κάρτα αρχικά και δεν έχει μέσα ούτε το Titanium BackUp ούτε το Market ούτε πολλές άλλες εφαρμογές. Πήγα να κάνω την διαδικασία από την αρχή με την καινούρια κάρτα και όταν πάει να ανοίξει μένει στην λευκή οθόνη της HTC και δεν προχωράει. Τι δεν κάνω σωστά;
  12. ΟΚ ήσασταν ταχύτατοι και σαφέστατοι! Μέχρι αύριο θα έχω περάσει καινούρια ROM. :) Ευχαριστώ πάρα πολύυυυυυ!!!!!!
  13. Μη με βρίσετε αν έχει ξαναειπωθεί. Έκανα search. Δεν καίγομαι να αλλάξω Rom, μου αρέσει πολύ το Sence (και ακόμα περισσότερο το νέο Sence). Έχω rootάρει το τηλέφωνο αλλά θέλω να του περάσω έναν σκασμό apps. Ήδη εδώ και μέρες βλέπω το εικονίδιο με τον σκληρό δίσκο στην notification bar να με προειδοποιεί για το ότι τελειώνει η χωρητικότητα του (ούτε καν ενημερώσεις δεν κάνει πλέον). Αναζητώντας λύση βρήκα αυτό: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22662 αλλά είναι παλιό. Μπορώ να κάνω Forced Apps2SD απλά με rootαρισμένο τηλέφωνο με την μαμά rom; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  14. Ωραία!!! Αλλά θα έχω όλα τα πλεονεκτήματα του root όπως το app2sd και τα paid apps;;;
  15. Εγώ θα κάνω μια κουλή ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω απάντηση σε όλες αυτές τις σελίδες. Μπορώ να κάνω root αλλά να παραμείνει το τηλέφωνο ως έχει με το Sense και τα πάντα; Να μην φλασάρω κάποια ROM δηλαδή. Να έχω όλα τα πλεονεκτήματα του Root αλλά να μην χαλάσω την κατάσταση του με κάποια cooked rom. Μπορώ;;;;;;;
  16. Θα το δοκιμάσω όταν αξιωθεί το market να κατεβάσει καμιά εφαρμογή γιατί δυο μέρες τώρα προσπαθώ και τίποτα! Απλά δεν ψάχνω για εφαρμογή που κάνει file transfering. Ποιο πολύ για file streaming ψάχνω! :)
  17. Έχεις δίκιο το ES απλά βλέπει τους φακέλους αλλά όταν θελήσω να δω τα αρχεία τα αποθηκεύει στην SD και μετά τα ανοίγει αν αναγνωρίσει το format. Για ταινία που προσπάθησα έκανε πολύ ώρα να την τραβήξει στην κάρτα και όταν τελικά την πήρε μου έδωσε ένα ωραιότατο παραθυράκι που έλεγε ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αρχείο! Μάλλον πλέον επιβάλλεται το rootάρισμα!
  18. Lol το έχω ήδη εγκατεστημένο το ES File Explorer αλλά δεν ήξερα ότι έχει τέτοια δυνατότητα! Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ!!!
  19. Ρε guys υπάρχει κανένας τρόπος να βάλω σε δίκτυο το PC με το Desire για να μπορώ να βλέπω κοινόχρηστους φακέλους και να ανοίγω αρχεία κατευθείαν στο κινητό! Πείτε μου ότι το κάνει κι αυτό!
  20. Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Το έψαχνα αρκετές μέρες.
  21. Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Δε μου λες και πως να το εγκαταστήσω; Το περνάω στην SD και με file explorer το τρέχω; Πρέπει να του επιτρέψω την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές;
  22. Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές με QR και λέει ότι δεν υπάρχουν αντιστοιχίσεις στο Android Market. Έχω δοκιμάσει και από την εφαρμογή του AppBrain και κάνει ο,τι κάνει με τις paid εφαρμογές, δεν την ανοίγει! Έχω unrooted Froyo ενημερωμένο.
  23. Ρε παιδιά εκείνο το Chrome to Android θα δουλέψει ποτέ; Δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή στο marketplace!
×
×
  • Create New...