Jump to content

dmp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dmp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

dmp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eνα μεγάλο μπράβο και από εμένα για την πολύ καλή δουλειά και τον χρόνο που διάθεσες:D Πρωτοβουλίες σαν κι αυτή πρέπει να συγχαίρονται και να ενθαρύνονται γιατί αναβαθμίζουν πραγματικά το forum! Ευχαριστούμε πολύ!!!:)
  2. Που θα δίνεται με αυτή την τιμή?:worry:
  3. Η διαφορα στην καμερα του κινητου σε σχεση με το 6500 slide,ειναι οτι το 2ο εχει φακο carl zeiss? Ποιες οι επιδοσεις του στον φωτογραφικο τομεα σε σχεση με το Ν73? Και τελος τι βιντεο τραβαει?(αναλυση-fps) Ευχαριστω!
  4. Παιρνωντας το δικο μου απο το service,τους ρωτησα αν μπορουσα να κανω κατι μονος μου και μου απαντησαν "οχι" εφοσον το κινητο δεν αναγνωριζοταν απο τον υπολογιστη.Κατα τ΄αλλα δεν ειναι τιποτα σημαντικο,με μια αναβαθμιση στρωνει κι αν δεν εχουν και πολλη δουλεια το παιρνεις πισω αυθημερων!Να προσθεσω βεβαια οτι χανεται οτιδηποτε ειναι αποθηκευμενο στη μνημη του τηλεφωνου,οποτε κρατατε τακτικα back up για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.
  5. Το εχω δει το συγκεκριμενο ποστ καθως και αλλα πολυ παλαιοτερα με φιλους που αντιμετωπιζαν το ιδιο προβλημα,αλλα δυτυχως κανεις δεν ειχε βρει λυση μονος του χωρις να τρεχει στα service.
  6. Περασα καποια αρχεια στο κινητο στη μνημη του τηλεφωνου μεσω του usb καλωδιου,οταν ομως το αποσυνδεσα απο τον υπολογιστη (εκανα πρωτα ασφαλη καταργηση συσκευης) αυτο κολλησε κι αρχισε να μου αναβοσβηνει ασπρη οθονη.Δοκιμασα να βγαλω μπαταρια και καρτα μνημης και να το ξανανοιξω αλλα ματαια,η ιδια κατασταση με την λευκη οθονη.Επιπλεον δεν το αναγνωριζει πια ο υπολογιστης οταν το συνδεω μεσω usb:mad: Υποψιαζομαι οτι εχει γεμισει η μνημη του κινητου γι'αυτο και δεν ανοιγει.Υπαρχει περιπτωση να κανω κατι μονος μου χωρις να τρεχω στο service?Ευχαριστω προκαταβολικα.
  7. Τιμή: 236.42 € (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 19 % ) http://www.acornshop.gr (Αναμενεται σε 7-15 ημερες)
×
×
  • Create New...