Jump to content

eythimis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eythimis

  1. Καλημέρα σε όλους, Έχετε ακούσει για προβλήματα στις καδένες των TSI? Πιο συγκεκριμένα έχω ένα Golf TSI 140Hp και σε κάτι forum διάβασα ότι επιμηκύνεται η καδένα...αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ακούγεται ένας θόρυβος κατά την εκκίνηση και ιδίως του χειμερινούς μήνες γίνεται πιο έντονο. Επειδή το χειμώνα μετά το service που έκανα άκουγα έναν τέτοιο θόρυβο - ο μηχανικός μου είπε κάνει θόρυβο μέχρι να λαδωθεί η καδένα(σωστό ή λάθος δεν ξέρω) - τι λέτε ότι πρέπει να κάνω? Να ανοίξω τη μηχανή έτσι στα καλά του καθουμένου και τελικά να μην υπάρχει πρόβλημα χαζό δεν είναι και αυτό? Παρατήρησε κανείς σας παρόμοιο ήχο κατά την εκκίνηση - υπόψιν δεν μιλάω για τον ήχο που κάνει κατά το cold start? Σας ευχαριστώ
  2. Όταν λες προβλήματα? Το service μου είναι σε 4 μήνες. Να πάω από τώρα να το κοιτάξουν? Θα βγάλω άκρη όταν ο εγκέφαλος δεν βγάζει απολύτως κανένα πρόβλημα?
  3. μου το έχει κάνει αλλά όχι τόσο έντονο κόμπιασμα
  4. Καλημέρα παιδιά, Πριν ένα χρόνο, όταν έκανα το 2ο μου service στο golf tsi 140hp, τους είπα (τον πρωην Παζαρόπουλο στη Θεσσαλονίκη) για κάποια ψιλοκομπιάσματα που ένιωθα την ώρα που έδινα απότομα το γκάζι. Τελικά μου αλλάξαν τη Ν75. Πρόβλημα στον εγκέφαλο δεν καταγράφηκε(οπότε πως το βρήκαν???). Επίσης από τη στιγμή που το αγόρασα ακούω ένα παράξενο θόρυβο όταν ανοίγω το air condition τα καλοκαίρια, σαν βαθύ βουητό εκεί γύρω στις 1700-2000 στροφές. Τους το είπα και αυτό και μου είπαν φυσιολογικό. Πριν ένα μήνα, εκεί που πήγαινα στην εθνική οδό με ανοιχτό το air condition πατάω απότομα το γκάζι και εκεί γύρω στις 2000-3000 ήταν σαν να μην είχα κομπρέσσορα!!! Άφησα το γκάζι και με το που το ξαναπάτησα όλα φυσιολογικά. Αυτό από τότε μου το κάνει που και που. Τι γίνεται? Μήπως δεν μου άλλαξαν τη Ν75? Μήπως ο θόρυβος που ακούω στο air condition έχει σχέση? Επειδή δεν μπορώ να βγάλω συνεννόηση με κανένα επίσημο συνεργείο στην Ελλάδα, έχετε καμιά λύση εσείς? Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Τα προβλήματα που αναφέρατε π.χ. το σφύριγμα του κομπρέσσορα όταν είσαι στις 2000 στροφές και πατάς απότομα γκάζι, τα εντοπίζει ο υπολογιστής που σου τοποθετούν στο συνεργείο? Το ρωτάω αυτό γιατί όπως ανέφερα και παλιότερα σε ένα mail μου, μου έκανε όλο το καλοκαίρι έναν θόρυβο στις 1000 στροφές όταν είχα ανοιχτό το κλιματιστικό σαν δεύτερο ανεμιστηράκι. Τώρα που πιάσανε τα κρύα σιγά σιγά και δοκίμασα το aircondition σε υψηλότερες θερμοκρασίες δεν το κάνει. Επίσης αυτό το περιβόητο σφύριγμα, μου το κάνει και εμένα όταν πατάω απότομα το γκάζι (ουσιαστικά δεν είναι το σφύριγμα του κομπρέσσορα, είναι κάτι στιγμιαίο σαν να σου λέει "τώρα μπαίνει ο κομπρέσσορας" ή κάτι τέτοιο). Να θορυβηθώ από όλα αυτά? Το είχα πάει στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ο υπολογιστής δεν έδειξε τίποτα. Δηλαδή να τους βάλω με το ζόρι να κοιτάξουν κομπρέσσορα κ.τλ.? ¨οχι τιποτα άλλο αλλά έχω πληρώσει και επέκταση εγγύησης...
  6. Καλημέρα σε όλους, Έχω ενα golf tsi 140hp και τον τελευταίο καιρό παρατήρησα έναν θόρυβο που δεν τον είχα ξανακούσει. Όταν ανοίγω το κλιματιστικό, στις χαμηλές στροφές και συγκεκριμένα στις 1100-1300 ακούγεται ένας θόρυβος σαν να έχω ένα ανεμιστηράκι, κάτι σαν δεύτερος κομπρέσσορας. Από τις 1300 και πέρα σταματάει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Το πήγα και στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν έχει κάτι...Εμένα πάλι μου τη σπάει ο συγκεκριμένος θόρυβος. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έιναι?
  7. Εγώ προσωπικά έβαζα και βάζω BP και μένω ευχαριστημένος. Δοκίμασα κατά καιρούς να βάλω Shell και ΕΚΟ ωστόσο οι διαφορές που παρατηρούσα στο αμάξι ήταν ελάχιστες. Τώρα Kirra όσον αφορά τη μετατροπή του TSI σε GT μου είπε ένας μηχανικός της αντιπροσωπείας ότι εκτός από αλλαγή στα φρένα θέλουν αλλαγή και οι αναρτήσεις, παρά του ότι έχω την έκδοση GT Sport που πρακτικά έχει αγωνιστικές αναρτήσεις.
  8. Kai telika ti paizei? Prepei na eimaste manteis na parei :(
  9. Αυτό το πρόβλημα με τον κομπρέσσορα πως το κατάλαβες? Σου άναψε κανένα λαμπάκι ή από μόνος σου είδες διαφορά στο αμάξι? Ρωτάω γιατί μετά το πρόβλημα που είχε κάποιος από το forum (με το jetta αν δεν κάνω λάθος που δεν έβγαζε κανένα indication, ωστόσο υπήρχε πρόβλημα στον κομπρέσσορα) αρχίζω να αγχώνομαι μήπως μου συμβεί και μένα κάτι παρόμοιο. Το πρόβλημά μου είναι ότι παλιότερα ένιωθα τον κομπρέσσορα να "δίνει" πιο δυνατά από ότι τώρα. Τώρα είναι σαν να "κοιμάται" ώρες ώρες όταν πηγαίνω χαλαρά το αμάξι μέσα στην πόλη. Με λίγο γκάζι παραπάνω όταν βγω στην περιφερειακή "ξυπνάει". Λέτε να παώ στην αντιπροσωπεία να κοιτάξουν συνδέσεις κομπρέσσορα κ.τ.λ.?
  10. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Ο κινητήρας ήταν ζεστός(δλδ 90 βαθμούς για κανά 10λεπτο). Στα ρεπρίζ παέι μια χαρά. Μάλλον θα κάνω κανά test drive ένα αντίστοιχο αντιπροσωπείας για να συγκρίνω επιδόσεις
  11. Ομολογώ φίλε μου ότι μετά από τα email σου άρχισα να αγχώνομαι.... Έβαλα ένα φιλαράκι μου να με χρονομετρήσει 0-100 και μου έβγαλε 11 δευτερόλεπτα. Θα μου πεις δεν είμαι και κανένας super οδηγός αλλά όχι και 11 σαν πολλά μου ακούγονται όταν το golf το tsi το δίνει 8,8. Μήπως να το κοιτάξω και εγώ το θέμα? Για την ιστορία η 1η παέι μέχρι 50 km/h και η 2α μέχρι 100 km/h στις 6500. Δεν θα έπρεπε να τα φτάνει τα 100 σε χαμηλότερες στροφές η 2α?Που είανι τα 140 άλογα?
  12. Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί αρχίζω και τρελαίνομαι!!!! Στην τρίτη βδομάδα που είχα το golfaki μου, το παρκαίνω κάτω από ένα δέντρο και στο γυρισμό το είχαν καταχ.... όλα τα πουλιά του ζωικού βασιλείου!!!! Επειδή δεν μπορούσα να το πάω για πλύσιμο γιατί ήμουν μέσα σε στρατόπεδο, αποφάσισα για κακή μου τύχη να καθαρίσω τις κουτσουλιές με ένα υγρό μαντηλάκι. Έλα όμως που ο συνδιασμός κουτσουλιάς-υγρό μαντηλάκι θάμπωσε το χρώμα!!! Τελικά αφού το έπλυνα και είδα ότι δεν έφυγε η θαμπάδα, πήγα σε ένα τύπο που μου έδωσε μια κρέμα γυαλίσματος Sonax(http://lubrichem.eu/index_files/Page1657.htm). Με την εφαρμογή της η θαμπάδα έφυγε από πολύ έως τελείως, αλλά στα σημεία όπου την εφάρμοσα το χρώμα δεν γυαλίζει όπως πριν, αλλά σαν να κάνει "νερά" (μάλλον είναι το κέρι που έχει η κρέμα). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα γυαλιστικό μεταλλικών χρωμάτων. Καλά θα κάνω ή τζάμπα ο κόπος και θέλει βάψιμο όλο το αμάξι? Σας ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα guys, μια ερώτηση...μήπως μπορεί κανείς να μου πει τη μέγιστη ταχύτητα που επτυγχάνει κάθε ταχύτητα στο μηχανικό κιβώτιο ενός golf tsi 140 hp? Δηλαδή η πρώτη βγάζει μέχρι... km/h, η δευτέρα.... km/h κ.τ.λ. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! PS. Έχω διανύσει 1300 km με το golfaki μου. Να αρχίσω να το δίνω πέραν των 4000 στροφών ή ακόμη?
  14. Kαλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάτι σαν "δίχτυ" για να κρατάει σταθερά κάτι ψιλοπραγματάκια που έχω βάλει στο πορτ-μπαγκάζ. Υπάρχει μήπως κάποια άλλη λύση? Οι αντιπροσωπείες δίνουν τίποτα τέτοια αξεσουάρ? Thx προκαταβολικά!:D
  15. Παιδιά καλημέρα, Θα χρειαστεί να βάψω τον προφυλακτήρα του TSI μου. Μήπως θα μπορούσε να μου πει κανείς από εσάς τον ακριβή κωδικό του χρώματος? Φοβάμαι μην μου κάνει καμιά ο βαφέας. Το golf είναι μάυρο περλέ - magic Thanks a lot!
  16. Παιδιά μια ερώτηση...μπορεί να ακουστεί χαζή αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Θέλω να βγάλω το λογότυπο της αντιπροσωπείας από το πορτ-μπαγκάζ. Είναι ακριβώς κάτω από το "Golf". Απλά αρχίζω και το ξύνω μέχρι να βγει? ή υπάρχει κάποια πιο αποδοτική μέθοδος? Επίσης μια ακόμη ερώτηση, γενικής φύσης. Αγόρασα ένα αντιπαγωτικό για τα τζάμια. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα?(θαμπάδα και τέτοια...) Thx και καλό βράδυ!
  17. Chipsaway (http://www.chipsaway.gr) λέγονται τα καταστήματα guys. Για μια απλή γρατζουνιά το ελάχιστο που μπορούν να σου πάρουν είναι 80 ευρουλάκια. P.S. Μόλις παρέλαβα το golfάκι μου (TSI 140 PS gt-sport) και φυσάει το άτιμο... :)
  18. Καταρχήν καλημέρα σε όλους! Έκλεισα πριν 2 εβδομάδες το golf tsi gt-sport, ωστόσο κολλάω σε μια λεπτομέρεια των προδιαγραφών και είπα να σας ρωτήσω. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζετε. Λέει ότι θα έχει σπορ αναρτήσεις, αλλά όχι σε συνδιασμό με PJ4,PJ5,PJ6,PJ7. Από ό,τι καταλαβαίνω πρέπει να εννοεί κωδικούς για ζάντες. Αυτό τι σημαίνει??? Εγώ θα έχω σπορ ανάρτηση? Thanks in advance! P.s. Το πακέτο gt-sport έχει τη ζάντα Mugello
  19. Hello guys, tha ithela na rwtisw kati kai egw panw sto thema toy ΣΕΠ.Exw akousei ta antitheta pragmata apo osa lete. Diladi, oti an eisai ΣΕΠ(Σώμα Ερευνας και Πληροφορικής) yparxei periptwsi na mpeis se taxiarxia kai na eisai mesa gia meres, epeidi tha eisai o monos diathesimos ekei mesa. Einai alitheia kati tetoio?
×
×
  • Create New...