Jump to content

marili

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marili

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1990

marili's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω προβλημα!εχω αγορασει ενα tv tuner απο plaisio και δεν μπορω να κανω τις σωστες ρυθμισεις για να καταφερω να γραψω κατι απο την τηλεοραση!! Βασικα,το θεμα ειναι οτι δν μπορω να βρω το σωστο αρχειο βιντεο γιατι διαλεγω το avi και καθε τοσο το χωριζει σε κομματια κ δημιουργει αλλο αρχειο!!ΜΕ λιγα λογια ειναι χωρισμενο κ οχι ενα ενιαιο αρχειο!! Επισης,πιανει παρα μα παρα πολυ χωρο!!μου επιασε 160gb τις προαλλες που ηθελα να γραψω κατι για 3 ωρες!!! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=959979 παραπανω βαζω το link απο το tv tuner που αγορασα!! οποιος μπορει ας με βοηθησει παρακαλω!! Ευχαριστω πολυ!!:D
  2. βασικα θελω να αλλαξω τα εικονιδιακια απο το μενου!!! οχι να βαλω αλλο θεμα!!! καταλαβες?:)
  3. θελω να αλλαξω μονο το μενου!!! ανοιξα το far manager αλλα δεν ξερω τι cid εχω,δεν ξερω τι ταχυτητα να επιλεξω στο far manager και γενικα εχω μπερδευτει πολυ με το far manager και την λειτουργια του!! το προβλημα ειναι οτι εχω ψαξει τους τροπους με τους οποιους γινεται αλλα υπαρχουν τοσοι πολλοι που δεν ξερω τι να κανω!!! πως ξερω αν μπορει να γινει αλλαγη του μενου μου σιγουρα? γιατι λεει οτι καποιες εκδοσεις οπως η cid49 δν παιρνουν αλλαγη!!!:wacko:
  4. λοιπον!! θελω να τροποποιησω μονο το μενου του κινητου μου και τιποτα αλλο!!!! γινεται αυτο ή οχι? θα πρεπει να τροποποιησω ολο το κινητο? δν θελω να το κανω αυτο!!! ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τροποποιησω το μενου?ξερετε? οποιος μπορει να με βοηθησει γιατι εχω σαλταρει με τοσες επιλογες!!!! ειμαι και λιγακι ασχετουλα οποτε βραστε τα!!!:wacko:
×
×
  • Create New...