Jump to content

aektsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aektsis

  1. πλάκα κάνεις..και εγώ από digital master το παρήγγειλα,το αγγλικό το έχει 309,9 και για το ελληνικό που πήρα τελικά μου ζητάνε 339,9..είσαι σίγουρος για τα 12 ευρώ επιπλέον???το ε-κλικ δεν το έχει διαθέσιμο απ' ότι είδα..
  2. δεν ξέρω..το διάβασα αλλά δε με πείθει και πολύ...η ερώτηση είναι αν αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω για να πάρω το ελληνικό..
  3. παιδιά σόρυ αν έχει απαντηθεί πριν, αλλά επειδή μόλις παρήγγειλα το κινητό και έμαθα ότι θα είναι εισαγωγή δλδ χωρίς ελληνικά, θέλω να μάθω αν θα μπορέσω να βάλω τα ελληννικά χωρίς πρόβλημα και να κάνω τα διάφορα upgrades, αλλιώς να ακυρώσω την παραγγελία, thanx!!:)
  4. καλησπέρα παιδιά.θέλω να μου προτείνετε ακουστικά για το n82 γιατί αυτά της πλάκας που έχει η συσκευασία τα βαρέθηκα +ψιλοχάλασαν.ακούω πολλές ώρες μουσική κ θέλω να είναι καλά κ ποιοτικά,όχι φτηνιάρικα κλπ..thanx:)
  5. όταν όμως βάζεις ένα θέμα η πρώτη εικόνα του θέματος πιάνει όλη την οθόνη..ίσως αν δημιουργήσω ένα δικό μου θέμα με την εικόνα που θέλω να τα καταφέρω..όσο για τα animated σε όσα έχει animation από το zedge πχ δεν παίζει κανένα..όχι ότι με ενοχλεί κ ιδιαίτερα αλλά κουβέντα να γίνεται..το κινητό τα σπάει:D
  6. παιδιά δύο ερωτήσεις:γίνεται η εικόνα που θέλω να βάλω wallpaper να πιάνει όλη την οθόνη ή αναγκαστικά κόβει το πάνω και το κάτω μέρος της?επίσης κατέβασα μερικά animated themes αλλά δεν παίζει το animation..χρειάζεται κάποιο extra πρόγραμμα?ευχαριστώ:)
  7. Έχεις δίκιο,βρήκα to bluetοoth soundpilot s705 για motorola αλλά κάνει κοντά στα 100 ευρώ...:(Όποιος γνωρίζει πάντως κάποιο άλλο προϊόν ή κάποιον άλλο τρόπο για να παίξει ράδιο το κινητό ας ενημερώσει...
  8. Όλα καλά ρε παιδιά αλλά ραδιόφωνο γιατί δεν έχει;Ειδικά για μένα που ακούω αρκετά κάθε μέρα το θεωρώ σημαντική έλλειψη..κρίμα δλδ και σκεφτόμουν σοβαρά να το πάρω..
  9. http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1696835&prid=951074&deid=0 Αυτό πρέπει να λες..
×
×
  • Create New...