Jump to content

PROVIEW

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by PROVIEW

  1. Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση. Βλέπω ότι μέρα με τη μέρα ο αποθηκευτικός χώρος της εσωτερικής μνήμης, μειώνεται δραματικά με την καθημερινή χρήση. Έχω επιλέξει να αποθηκεύονται όλα στην κάρτα μνήμης, ακόμα και οι φωτογραφίες. Τι μπαίνει λοιπόν συνέχεια και δεσμεύει το χώρο. Υπάρχει τρόπος καθαρισμού ή πρέπει να σβήνω μόνος κάποια αρχεία; Αν συνεχίσει έτσι, σε δυο εβδομάδες δεν θα υπάρχει χώρος στην εσωτερική μνήμη.

     

    Μετα απο ψαξιμο ανακαλυψα οτι στη θεση Windows/youtube αποθηκευεται το ιστορικο των βιντεο που εχουν προβληθει στο youtube καθως και τα αγαπημενα. Αν και επι το πλειστον τα αρχεια με μορφη εικονιδιων που αποθηκευονται εχουν μεγεθος 3Κb, μετα απο χρηση 3 εβδομαδων καταλαμβαναν συνολικα 8Μb ετσι λοιπον σε τακτα χρονικα διαστηματα καλο ειναι να διαγραφονται.

  2. Προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει αλλά κάπου κολλάω!!! :wacko:

     

    Στο google maps λειτουργει ικανοποιητικα εφοσον δεν εισαι ακινητος , στο igo λειτουργει μεν αλλα εχει μεγαλο lag.

  3. Με το garmin ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, δουλευει αψογα ενω το igo δεν μπορει να εντοπισει δορυφορους με τιποτα , εχω δοκιμασει τα παντα αλλα οι διρυφοροι αφαντοι οποτε κανω τη δουλεια μου με το garmin
  4. Xα χα χα...καλώς τον..... το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ.... κάνε hard reset και όλα θα είναι εντάξει μετά......δες τα πρώτα μου ποσς στο thread για να δεις τί τράβηξα..... ήταν έτοιμο να πάει πίσω το κινητό.....

     

    Έχουν κάνει κάποια μαμακία στην HTC όταν κάναν flash τη ROM για τελευταία φορά γι' αυτό έχει μείνει έτσι....

     

    Ευτυχώς δε χρειάστηκε hard reset, πατώντας στο κουμπάκι που σε πηγαίνει στο home screen, μου ζήτησε το PIN και όλα καλά έκτοτε...

  5. Εχει αγοράσει κάποιος απο handtec; Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal στο συγκεκριμένο eshop γιατί στο check out αναφέρει οτι αυτός ο τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για αγορές απο άλλη χώρα πλήν Αγγλίας.
  6. Η ερευνα που εκανα ηταν τοσο εκτενης που εντοπισα τα συγκεκριμενα e-shop (τα οποια ηταν ειναι τα μοναδικα) αλλα οι τιμες για το GPS ειναι αρκετα υψηλες.Το πρωτο ειναι μεταφρασμενη σελιδα ξενου e-shop,δηλαδη τα μεταφορικα φτανουν στο 50% της αξιας και το δευτερο ελληνικο το κοστολογει υψηλα οντας το μοναδικο που προσφερει το συγκεκριμενο προοιον στην αγορα.Aυτο που αναζητω ειναι μεγαλα καταστηματα που να προσφερουν το προιον σε χαμηλοτερες τιμες, αλλα μαλλον πρεπει να περιμενουμε λιγο καιρο ακομα
  7. Πριν απο ενα εξαμηνο η se ανακοινωσε το HGE-100 και παραλληλα την κυκλοφορια του στην αγορα υστερα απο μερικους μηνες.Μετα απο ερευνα στο ιντερνετ διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει σε κανενα ελληνικο eshop ενω θα επρεπε ηδη να βρισκεται στα ραφια.Εχεις καποιος πληροφορηση γι αυτο το θεμα?Ειναι διαθεσιμο σε καποιο καταστημα και δεν το γνωριζω?
  8. θα ηταν ιδιαιτερα ευχαριστο γιατι θα εδινε μια λυση στο προβλημά μου.

    :happy:

     

    εγω παντως δεν μπορω να βοηθησω γιατι δεν εχω σαρωτη αλλα και να ειχα ειναι ηδη αργα γιατι το εχω συμπληρωσει

  9. παιδιά καλημέρα, βρήκα το site με τα αποτελέσματα αλλά ζητάει κωδικό υποψηφίου. Έχω δυο νούμερα, έναν 3ψήφιο και έναν 6ψήφιο, αλλά το σύστημα ζητάει 8ψήφιο, τι βάζω?????

    Το site είναι το http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php

     

    Τι θελεις να δεις απο αυτη τη σελιδα;Γιατι αν δεν κανω λαθος η αναζητηση σε ενημερωνει σε ποια σχολη περασες αφου βεβαια βγουν οι βασεις.Γι αυτο εξαλλου λεει "αναζητηση επιτυχοντων"

  10. Ρε παιδια ακουσα κατι για φωτογραφιες που χρειαζονται για δικαιολογητικα στις πανελληνιες και επειδη δεν πηγαινω στο σχολειο τις τελευταιες μερες δεν γνωριζω αν ισχυει κατι τετοιο.Γνωριζει καποιος τι παιζεται?
  11. Παιδιά καλησπέρα. Πήρα ένα καινούργιο κινητό και άφησα για μια εβδομάδα το Κ800 απείραχτο στην άκρη χωρίς κάρτα sim αλλά κανονικά με την μπαταρία του. Χθές πήγα πάλι να το ανοίξω και δεν άνοιγε με τίποτα, λέω δε θα έχει μπαταρία και το βάζω να γεμίζει. Βάζοντάς το λοιπόν για φόρτηση δεν είδα καμία αντίδραση ούτε ένδειξη ότι φορτίζει. Το άφησα μάλιστα γύρω στις 2 ώρες. Έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ σε κανέναν? Μπορώ να κάνς κάποιο restart? Αν μπορείτε βοηθήστε με, ευχαριστώ.

     

    Υ.Γ. Εγω πιστεύω ότι με εκδικείται το κινητό γιατί πήρα καινούργιο και το άφησα στην άκρη :rolleyes:

     

    Bγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτη για να γινει restart κατα καποιο τροπο.Οταν δεν εχει μπαταρια αναβει μια φορα ενα led που βρισκεται στο σημειο που ειναι οι υπερυθρες.Αν δεν ανοιξει ουτε δειξει καμια ενδειξη ζωης δυστηχως μπορει να εχει πεθανει:confused:

    • Like 1
×
×
  • Create New...