Jump to content

berich_now

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About berich_now

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

berich_now's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το κινητό υπάρχει ακόμα στη wind? ήρθε η επιδότηση και σκέφτομαι να το χτυπήσω να αντικαταστήσω το nokia e65 που έχω τώρα.
  2. το πρώτο μου s60 είναι, ευχαριστώ πολύ παιδιά! έχω την 2,0633,65,01 03-10-07 ρμ - 208 είμαι okay ή έχω μείνει πίσω?
  3. το πήρα απο wind! αυτο που με καίει είναι δύο πράγματα: α) είναι λογικό να είναι αργό? β) μπορεί να φύγει το καταραμένο voice μαιλ απο την πρώτη οθόνη ?
  4. Χθες πήρα το κινητό και απογοητεύτηκα! Μου φαίνεται αρκετά αργό στην πλοήγηση του menu και μου την έχει βαρέσει που δε μπορώ να βγάλω από την πρώτη οθόνη την επιλογή του τηλεφωνητή! Από design σκίζει δε λέω, και από οθόνη! Έχει ελάχιστο τζογάρισμα και που δε ξέρω καν αν θεωρείτε τζογάρισμα η όχι. Η τελευταία έκδοση του λογισμικού ποια είναι? (και πως την βλέπω….) μπορώ μόνος μου να περάσω τη τελευταία έκδοση? Μήπως και πάει πιο γρήγορα… Το λιγουρευόμουν καιρό τώρα και λόγο $$ είπα άσε το 6500 slide, η το N76 και πέρνα στο δοκιμασμένο (από όσα διάβασα) e65….
  5. θα χαρακτηρίζατε επικίνδυνη την αγορά του αυτή την περίοδο?
  6. Το έχω δει μόνο στα παρακάτω 3 eshops http://www.expansys.com.gr/ http://www.pixmania.com http://www.shopcenter.gr καλύτερη τιμή μακράν στο pixamnia “μόνο” 415, σε κάνα αληθινό κατάστημα θα το δούμε να το πιάσουμε πριν τα xmas... :(
  7. Η πολύ μουράτη θήκη που είναι στις μισές φωτογραφίες, δίνετε μαζί με το κινητό? Χλωμό αλλά η ελπίδα πάντα υπάρχει...
  8. τίποτα για νέο firmware ώστε να μη κάνει restart ξέρουμε?
  9. μερικές απλές απορίες... σε σχέση με τις παιδικές ασθένειες ξέρουμε κάτι? Επειδή είμαι πολύ άτυχος με gadget/κινητά ξέρω ότι αν υπάρχει στραβή θα μου κάτσει! :cry: Τώρα έχω το motorola pebl, η μπαταρία του krzr κρατάει τα ίδια/λιγότερο/περισσότερο?
×
×
  • Create New...