Jump to content

striants

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About striants

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

striants's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βασικά έχουν διαφορά και στα ενεργά Megapixel video ... η 190Ε έχει στη λειτουργία 16:9 1430 pixel και στη λειτουργία 4:3 1080 pixel ενώ η 290Ε έχει στη λειτουργία 16:9 2280 pixel και στη λειτουργία 4:3 1710 pixel
  2. την 290Ε που πήρα εγώ τη συνοδεύει μια μπαταρία NP-FH60. στην αγορά κυκλοφορούν και οι NP-FH50, NP-FH70, NP-FH100. εγώ πήρα την NP-FH70. καλύτερη βέβαια θα ήταν η NP-FH100 αλλά κάνει και 130-150 ευρώ περίπου :wacko: !
  3. από 1150 μου την άφησε 890. και μια συμβουλή...πάρε και μια extra μπαταρία....! αξίζει το κόστος!
  4. μια διόρθωση...πήρα την SR290E;) εγώ την πήρα από το sony centre. το πλαίσιο την έχει 899 ευρώ.
  5. Να κάνω κι εγώ κάποια σχόλια ως περήφανη ιδιοκτήτης της Sony DCR-SR290E!:) Θεωρώ ότι ο σκληρός δίσκος είναι πολύ μεγάλη ευκολία. Περνάς τα δεδομένα σου πολύ γρήγορα στο PC, επομένως δεν είναι και μεγάλος κόπος να αδειάσεις το σκληρό, και με το πολύ καλό software που τη συνοδεύει φτιάχνεις πολύ μικρό χρόνο ωραιότατα DVD. Άλλωστε θεωρώ ότι άλλο πράγμα είναι ο σκληρός του PC που τον έχεις για την αποθήκευση των δεδομένων σου και άλλο ο σκληρός της κάμερας. Εγώ προσωπικά, κάθε φορά που κάνω κάποια λήψη βίντεο φτιάχνω αμέσως μετά το ανάλογο DVD. Οπότε δεν κινδυνεύω ούτε να χάσω αυτά που τράβηξα ούτε να "ξεμείνω" από σκληρό. Επίσης, τα 40GB που παρέχει η κάμερα αυτή αρκούν για βιντεοσκόπηση 9.5 ωρών στην υψηλή ποιότητα, κάτι το οποίο κατά την άποψή μου είναι αρκετά μεγάλο αν πας για παράδειγμα διακοπές και δεν έχεις μαζί σου laptop για να τα περνάς. Αυτά από μένα, και .... συγνώμη για το μακροσκελές post! :worry:
  6. Η Sony DCR-SR290E αναφέρει ότι έχει ClearVid CMOS sensor....αυτήν είδα και ρώτησα...
  7. Καλησπέρα κι από μένα! επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε διαδικασία αναζήτησης ψηφιακής βιντεοκάμερας, έχω μια απορία. Κατ' αρχάς έχω αποφασίσει ότι σίγουρα θα καταλήξω σε HDD. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα αισθητήρα CCD ή CMOS. Δε γνωρίζω καθόλου τη διαφορά τους καθώς και τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα της κάθε κατηγορίας. Μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του; Ευχαριστώ
  8. ...χίλια ευχαριστώ!!!:D Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα!!!
  9. Γειά σας! ψάχνω ένα κομμάτι από τον πρώτο (...ναι τον πρώτο) κύκλο του "παρά πέντε". έκανα μια αναζήτηση στο θέμα αλλά δεν το βρήκα...:( Λοιπόν, το κομμάτι αυτό είναι ορχηστρικό και ακούγεται στο επεισόδιο που έχει απαχθεί η Θεοπούλα και στο σημείο (προσς το τέλος του επεισοδίου) που η γιαγιά του Σπύρου του λέει την ιστορία του πώς έγιναν φίλες. Γενικότερα είναι γνωστό κομμάτι το οποίο ακούγεται και στις σειρές του Παπακαλιάτη. όποιος έχει ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι θα μου κάνει τεράστια χάρη....! ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
×
×
  • Create New...