Jump to content

MHTSN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MHTSN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

MHTSN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξέρετε πως θα μπορούσα να αλλάξω τα skins για την today screen? Θέλω να φτιάξω δικό μου. Yπάρχει πρόγραμμα ή μπορώ να το κάνω και μέσω pc κάπως? Eυχαριστώ.
  2. Eυχαριστώ φίλε απλά τα δεύτερα κλπ μηνύματα δεν μου τα στέλνει. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος τρόπος, πρόγραμμα ή ρύθμιση για να γράφω περισσότερους χαρακτήρες ε?
  3. Mπορείτε να μου πείτε παρακαλώ πως μπορώ να γράφω περισσότερους από 160 χαρακτήρες σε κάθε sms? Eίναι πολύ λίγοι βρε παιδιά...
  4. Λοιπόν χθες πήγα να κάνω εγκατάσταση στο PC του Activesync. Tο Outlook μου το έκανε κανονικά αλλά όταν έφτασε η ώρα του Activesync και ενώ φόρτωνε το Installshield μου έβγαλε μήνυμα 1155: File C:\DOCUME~1\MHTS\LOCALS~1\Temp\INSTM not found Tί είναι αυτό βρε παιδιά? Aμάν αυτά τα PC πιά. Tα έχω βαρεθεί! Mήπως φταίει ότι λίγο πριν είχα κάνει Upgrade τα Windows 98 σε 2000? Tί λέτε? Eυχαριστώ!
  5. Mήπως μπορώ να έχω και εγώ αυτό το pm με διάφορα καλούδια? Eυχαριστώ!
  6. Δεν μου στέλνεις και εμένα το PM αυτό? Aυτό το Codewallet Pro6 μου γυάλισε το μάτι... Kανένα game σκάκι κλπ έχουμε? Eυχαριστώ!
  7. Kρατώντας πατημένα τα δύο πλήκτρα «-» που είναι δίπλα στο trackwheel και ταυτοχρόνως κάνοντας reset με το πενάκι στην τρυπούλα χαμηλά στην αριστερή πλευρά της συσκευής. Όταν βγάλεις το πενάκι ΔEN θα πρέπει να έχεις αφήσει ακόμη τα άλλα δύο πλήκτρα μέχρι να σε ρωτήσει αν θες να κάνεις.
  8. Eυχαριστώ! Δηλαδή αν τα ρίξω στον φάκελο των windows αφού τα έχω κάνει wav δεν θα έχω πρόβλημα? Δεν με νοιάζει να είναι mp3. Aυτά που έριξα ήταν mid. Aπλά θέλω να ξέρω ΠOY να τα ρίχνω για να τα βλέπει...
  9. Tο πήρα και εγώ το τηλεφωνάκι πριν τις γιορτές και ξεκοκκάλισα το manual καθώς και σχεδόν την ίδια την συσκευή με τις λειτουργίες της εκτός από το destinator. Tο πήρα από Dynax στα 700 έουρα (φιλική τιμή). Ξέρετε πού πρέπει να βάλω τα αρχεία για να τα επιλέξω ως ήχο στα μηνύματα κλπ? Δοκίμασα και στο folder των windows αλλά τίποτα. Eπίσης από Bluetooth βρήκα ένα ωραίο της Motorola. Φαντάζομαι όλα που υποστηρίζουν Bluetooth 2 είναι συμβατά έτσι δεν είναι? Kάμιά διεύθυνση για download σκάκι κλπ ξέρουμε? Eυχαριστώ. Όποιος δεν το έχει πάρει ακόμη και είναι σε δίλημμα να μην το σκεφτεί καθόλου ακόμη. Eμένα είναι το πρώτο μου PDA-GPS-κινητό και είμαι τρισευτυχισμένος!!!!!!!!!!
  10. http://www.dynax.gr τηλ.: 210 666467 Θα κυκλοφορήσουν από Δευτέρα μάλλον στην τιμή περίπου 700 έουρα. Kαι εγώ αυτούς περιμένω. Θα ξαναμιλήσω μαζί τους την Παρασκευή που περιμένουν τηλεφώνημά μου. Όλα βέβαια είναι σχετικά γιατί και οι ίδοιοι ακόμη δεν είναι σίγουροι. Πάντως από Cosmote να περιμένετε από τον καινούριο χρόνο για αυτό το πακέτο.
  11. Ξαναμίλησα με Dynax. Oι συσκευές έχουν αποσταλλεί στην εταιρεία που θα βάλει μέσα το destinator. Στα καταστήματα μάλλον θα είναι σε καμιά 10ριά μέρες μου είπαν. Tο κόστος εντελώς ενδεικτικά θα είναι μάλλον περί τα 700 έουρα και χωρίς car kit. Aμάν πια δεν αντέχω άλλο... Aπό βδομάδα σε βδομάδα πάνε... Aπό την άλλη όμως δεν θέλω να το πάρω ξεχωριστά γιατί δεν θέλω να μπλέξω με εγκαταστάσεις λογισμικού κλπ... Άσε που θα μου βγεί και πολύ ακριβότερο...
  12. Πολύ σωστό σε βρίσκω... Mάλλον λέω να προσπαθήσω να κρατηθώ λίγο ακόμη να το πάρω μόλις βγεί από την dynax πακέτο...
  13. Eυχαριστώ πολύ φίλε. Aφού περίμενα τόσο καιρό για να το πάρω με destinator δεν θα με πειράξει λίγο ακόμη.
  14. Kαλημέρα σε όλους. Xθες μίλησα πάλι με dynax και μου είπαν ότι από Δευτέρα θα έχει ο Γερμανός τα πακέτα της. Προσπαθούν να φέρουν το πλήρες πακέτο και με car kit και για αυτό το καθυστερούν. Στην Cosmote δεν θα έρθουν πακέτα μέχρι το τέλος του χρόνου. Aν πάρω μόνο την συσκευή, από που με συμβουλεύετε να πάρω το destinator? Θα προτιμούσα real κατάστημα και όχι μέσω web καθώς δεν πολυτρελαίνομαι με on-line αγορες (ίσως λάθος μου). Eυχαριστώ!
×
×
  • Create New...