Jump to content

mikecrt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mikecrt

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

mikecrt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια γρήγορη και υπεύθυνη απάντηση σε μερικές...φιλολογίες. α) Το αμορτισέρ το μαμα, ΔΕΝ ρυθμίζεται. Το έχω μπροστά μου και το κοιτάζω τώρα. Μπορεί το 0-300 να έκανε τεστ εξ αποστάσεως. β) Οπως είπε ο φίλος πριν, τα αμορτισέρ της YSS ειναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή, υπάρχουν βεβαίως πολλά μοντέλα, απο το απλο χωρίς εξωτερικό δοχείο, μέχρι την G-series. Αυτή η σειρά κοστιζει 140 περίπου ευρώ στην Tailand, υπολογίστε και άλλα 36 για αποστολή χρημάτων μέσω τράπεζας, και 35-40 μεταφορικά και 40 περίπου τελωνείο. Εγώ που προτιμώ DHL για να τα παίρνω γρήγορα και ασφαλή, σας λέω οτι ενα αμορτισερ ( G series) κοστίζει γύρω στα 270 ευρώ. Στην αντιπροσωπεία της YSS εδώ πουλάνε το απλό μοντέλο 245. γ) Τα κουνήματα που αναφέρει ενας αλλος φίλος πριν, δεν οφείλονται ουτε σε σκελετο (χα-χα, γέλασα...) ούτε σε αναρτήσεις. Λογοι: ΒΑΛΙΤΣΑ αν έχεις, και βασικότερα, ζυγοστάθμιση. Κανε και μετά πες μας. Αν εχεις ακτίνες, κανε ακτινολόγηση. Το παπι σε ευθεία ειναι πενταστάθερο ακόμα και εντελώς νορμάλ, ακόμα και με το ενα χέρι στα 120. (σε γκρεμό!!) Αυτά...
  2. To πλαιονο το εβαλα, αλλαζοντας τα μαρσπιε. Η Yamaha εφερε επιτελους μαμισια μαρσπιε, με τρυπα και ετοιμο μαρτσουκι για το ελατηριο. 44 ευρω κομπλε και εχω και τα παλια μαρσπιε. Οχι το διπλο δεν το εβγαλα. Θα το αφησω μαλλον. Τι κολπο υπαρχει ρε Γιωργο??? Να βαλεις απο εκεινα τα λεπτεπιλεπτα λαστιχα???? :)
  3. Τωρα που γύριζα σπιτι, περασα απο την Yamaha και εβαλα το πλαινο σταντ...Και ρωτησα 2 παιδια που πέρασαν απο εκει, και οι 2 μου είπαν οτι 120 δεν πάει με τιποτε στην ευθεία ορθιος... :( Τι γινεται ρε παιδια???? Εδω ο φιλος παει 130 με 2????????? ΄Και συμφωνώ, το κοντερ του χ ειναι ΥΠΕΡ τιμιο, δειχνει ακριβως τα ιδια με του 1000 μου. Εκτος και αν ο φίλος εχει αλλάξει λάστιχα με αλλα, εμενα δεν βλέπω ΠΟΤΕ να πηγαίνει ετσι!!!!
  4. Ρε συ Κωστη, με το γρανάζι, ειδες βελτίωση και στην τελική???? Και thanks.
  5. Χμμμ ναι, εχεις δικιο!!! Ασχετα αν το εννοουσα "ρομπα" με την εννοια των επιχειρημάτων. Ζηταω συγγνώμη και για αυτο! Οσον αφορα το "νεος" στο forum μαλλον που ο πιο παλιος απο τους 2 μας ειμαι εγω!! χαχαχα
  6. Λοιπον, μόλις έλαβα ενα βίντεο απο τον georkout14, το οποίο δείχνει 130 χλμ στο κοντερ του Crypton x του, με ΔΕΥΤΕΡΟ ατομο, και οι 2 ορθιοι!!!!! Οπως μου είπε ο Γιωργος, ειχε μια ελαφρια κατηφορικη κλίση, και το πιθανότερο ειναι οτι ετσι ειναι, και τα χλμ που ειχε το παπι ειναι περιπου 4000. Εγω δεν πιστευα στα μάτια μου πάντως και ζηταω ΔΗΜΟΣΙΑ sorry οπως και ειχα υποσχεθεί επειδή δεν τον πίστεψα!! Μακαρι να παει καποτε και το δικο μου ετσι!!! Ελπιζω επισης να ειναι box-stock οπως και λεει το παιδι!! Μπραβο Γιωργο!
  7. Φιλε μου, εχω 21 posts, και εχεις 1040!!!! Αυτο για το ποιος περνάει πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του!! Η αποψη μου εκφράστηκε σε ακριβώς ομοιο τόνο με την δικιά σου!!! Και η αποψη μου ηταν απο την αρχή οτι ενω δεν ηξερες τι λες, επέμενες!!!! Εχω πλεον βαρεθεί, να διαβάζω, να πληρώνω, να ψάχνω, να ενδιαφέρομαι, να δοκιμάζω, και να ΚΡΙΝΟΜΑΙ απο ανθρώπους που δεν εχουν κανει τιποτε απο τα πιο πάνω. Και αν ηταν σε προσωπικό επίπεδο ΦΙΛΕ μου, δεν θα σου απαντούσα καν, αλλα εδω ειναι Public οτι λέμε. Στο μέλλον να εισαι πιο φειδωλός, και στις κρίσεις σου, και στην αποψή σου. Οσον αφορά το ντουπέ ειναι τουπέ, και ναι, το εχω σε εσενα. Εισαι 16, το ανέφερα, γιατι εισαι βρε πιτσιρικάς, και ο κόσμος γύρω σου, ειναι ανοιχτός να τον ψάξεις, και δεν ενδιαφέρεσαι!! Γιατι δεν σε ενδιαφέρει τι μάρκα ειναι οι ζάντες???? Σε ενδιέφερε ομως να πεις την αποψη σου και να ποστάρεις το videaki!! Προσπαθώ να σε ταρακουνήσω, και εσυ κοιμάσαι!!! ΥΓ....Γραφω πολυ γρήγορα και δεν μου παιρνει καθολου χρονο!!!!
  8. Προς θεου και δεν με νοιάζει βρε sisos...(Μιχάλη με λένε παρεπιπτόντως). Αλλα θέλω οτιδήποτε λέγεται, πρώτα να είναι τεκμηριωμένο. Και ει δυνατόν ψαγμένο. Εγω το εφτιαξα όχι για να είναι όμορφο (που μ αρεσει και αυτό) αλλά για να γίνει καλύτερο μηχανάκι οδηγικά. Κατόπιν, και αφού το πέτυχα, το μοιράζομαι μαζί σας, γιατι μπορεί κάποιος απο εσάς να θέλει τα ίδια που ήθελα και εγω στην οδική συμπεριφορά. Ε, ας μην περάσει οτι πέρασα εγώ, ας τον βοηθήσω! Ομως, ΜΟΝΟ ενα παιδί απο Μακρυ Γιαλό θέλησε να μάθει και άλλο ενα παιδί απο Μυτιλήνη. Κανεις άλλος δεν ρώτησε σε ποιους τομείς βελτιώθηκε και αν! Ολα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να μην είναι μπαρόλες...του στιλ..."οι ζαντες ειναι μαπα!!"" Επειδη ξέρω φιλε μου, ειναι ιδια εταιρεια-ιδιο κραμα....." Δηλαδη, ελεος!!! Γι αυτο τα παίρνω, και γι αυτο επίτηδες απαντάω επιθετικά. Για να το κόβουμε αυτό!! Οι επιδόσεις δε.....λες ρε παιδί μου και μερικα παπιά τα ευλογούν πριν τα στείλουν εδω!!!! Anyway, το τελευταίο το λεω με αρκετη δόση...καυστικού χιουμορ!!
  9. Φιλε μου μιλας για το ΜοτοMadness, και ναι, εχω παρει απο εκει τις μποτες μπροστά και το δισκόφρενο. Αναρτηση ΔΕΝ εχει, η εξατμιση μου ΔΕΝ κυκλοφορει στην Ελλαδα, οι ζαντες ΔΕΝ υπαρχουν εδω, η γέφυρα στα καλαμια ΔΕΝ υπάρχει επίσης, το κιτ της Yamaha με κύλινδρο-πιστονι 150cc Diasil ΔΕΝ υπάρχει, όπως και η 6πίστονη μπροστινή δαγκάνα-τρομπα που περιμένω...Το τι εχω τραβήξει για να τα φέρω δεν περιγράφεται, και το πόσο τα εχω επίσης πληρώσει. Οι ζαντες ηταν λευκό χρώμα, μονο τέτοιο βγαίνουν, με αλουμινενια αβαφα χειλια, και τις εβαψα εγω μαυρες και κολλησα την ταινία. Και κατι τελευταίο. ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ οποιος ειναι εντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ σε ενα θέμα, να μην εκφέρει αποψη γιατί παρασύρει όλο το Forum σε συζητήσεις που δεν έχουν ουσία. Και ναι, αναφέρομαι σε εσενα φίλε μου, ΝτινοςΚρυπτον, που είσαι 16 ετων και θα επρεπε να εχεις την όρεξη να ψάξεις καλά για να υποστηρίξεις τα λεγομενά σου. Και δεν το κάνεις, και εκτίθεσαι. Στο λέω τελευταία φορά, οτι οι ζάντες μου με αυτές του Μοτο Μαdness δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση. Τις εχω δεί απο κοντά, τις εχει φέρει η Υamaha προσφατα εδώ και είναι εντελώς διαφορετικές. Αν επιμένεις να εκφέρεις άποψη πάνω σε κάτι που ΔΕΝ γνωρίζεις, θα σε κάνω ρόμπα. Για πές σε όλο το forum τι μάρκα ειναι οι ζάντες μου σε παρακαλώ????
  10. Τελικα ουτε εξ οψεως δεν μπορειτε να κρινετε....Αντε, γιατι το εχουμε κανει εδω μεσα καφενειο παραπληροφορησης. Δες αγορι μου καλα αυτες που εχω και πες μου στον θεο σου, περα απο την μπλε αυτοκολητη ταινια γυρω γυρω, ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχουν με αυτες στο Video??????? Μετρα τις ακτινες, και μετα μιλα. Α ναι...ξεχασα...ειναι και μαυρες και οι 2.
  11. Αρχηγέ μου, νομίζω οτι πριν μιλάμε για κάτι πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι...Τις ξέρεις τις ζάντες? Τις εχεις ξαναδεί? Τις έχεις ακουμπήσει?? Αν μου πείς ναί, τότε θα μιλήσουμε για αντοχή αλλά και βάρος. Επίσης, για διαστάσεις...Η πίσω ειναι 2.15 φάρδος, ενω η original η οποία σωστά ειναι ΕΝΚΕΙ και πολύ καλή ποιοτητα, είναι 1.60. Και τέλος πάντων εγω έκανα μια μετατροπή για αποτέλεσμα, και όχι για να γεμίζω το μάτι του καθένα που εχει μια αποψη οπτική!!!! Η ζάντα ειναι ΠΙΟ ελαφριά απο τις οriginal, και αυτό ηταν το ζητούμενο στην μετατροπή. Τελος.
  12. Με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο, ετσι πανε και τα 2 δικά μας, σε κατηφοριά εχεις και πάλι δικιο, εχω δει 120+ αλλα πολυ κατηφορα (επι πολύ ωρα) και σκυφτός. Σε οδικη συμπεριφορά τώρα ειναι αλλού, ακομα και στην τελική αισθάνεσαι πολύ ανετα.
  13. Ειμαι εντελώς σίγουρος οτι το δικό σου με το δικό μου και με του Λευτέρη του φίλου μου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αλλα μηχανακια. Μαλιστα, πιστευω πλεον, οτι η Yamaha Ηρακλείου, φέρνει άλλα Crypton, τα οποία το μόνο κοινό που έχουν με τα δικά σας, ειναι το χρώμα. Ρε φίλε, 2 πήραμε, το δικο μου εχει 2300 κμ, και του Λευτέρη, 3200. Τα παμε τεζα παντου, και θεωρω οτι εχουν ανοιξει αρκετα για τα κμ που εχουν. Ειμαστε 75-80 κιλα και οι 2. Και εχω αρχίσει να πιστευω, οτι μαλλον ΘΕΛΕΤΕ να πανε τα παπια τοσο. Αστεια φαση...ανοιγω μετα απο κουβεντουλα με ενα παιδακι στην παραλιακη με ενα Innova το οποιο ειχε λεει 60mm, εκκεντροφορο, καρμπυρατερ "κλπ" και εκανε εναν δαιμονισμενο θορυβο. Στο τελειωμα 2ας περασα μπροστα οπου και εμεινα μεχρι τα 100 που πηγα, αυξάνοντας μαλιστα την διαφορα. Οποτε μετα μου λεει...Καλα, παει φοβερα το Yamaha φιλε, πηγες τουλαχιστον 160, αφου εμενα εδειξε 145!!!!!!!!!! Μηπως τετοια ειναι φιλε μου και τα....142 που παει??? Και στο κατω κατω τραβα τα ενα βιντεακι, και μετα τον δρομο οτι ειναι ευθεία, και θα σου ζητησω συγνώμη δημοσια. Εχουμε deal????
  14. Φιλε μου plammer η μαλλον ρε μεγαλε οπως αναφερεσαι και εσυ, σε πληροφορώ οτι ναι μεν εβαλες το λαστιχο, η ζαντα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση σχεδιασμενη για tubeless ελαστικα, και ΜΠΟΡΕΙ να χασει τον αερα του ξαφνικα το ελαστικο σε μια μεγαλη λακουβα, αν τα χειλακια της ζαντας στραβωσουν . Αν θέλεις, μπορώ να σου εξάψω και αλλο την ...φαντασία με γεγονότα που αναφερονται στις διαφορές των 2 τυπων ζαντών. Επισης, ειναι διασταση 1.60 η κανω λάθος??? Τα Pirelli ειναι 2.75 η οχι??? Ειναι πολυ φαρδια για την ζαντα με αποτελεσμα να παραμορφωνονται σαν μπαλονια. Η ζαντα που εβαλα ειναι 2.15 φαρδος με αποτελεσμα να καθονται κανονικα. Αντε, γιατι ανοιξαμε μια τρυπα πιο μεγάλη και καναμε tubeless την ζαντα. Η Yamaha μπορει να μην ειχε τοσο μεγαλα τρυπάνια.
  15. Ναι ελευθέρωσε το μοτερ αρκετά στο πως ανεβάζει στροφές και πολλή παραπάνω απόκριση στο γκάζι. Αυτο ειπα φίλε μου, οτι ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν παιρνουν tubeless. Tωρα με μετατροπή φαντάζομαι οτι ναι. (μόνο φαντάζομαι, εγω δεν μπορω να δεχτω οτι η διαφορα μιας tubeless ζαντας με μια απλη ειναι...η διαφορα στην τρύπα!!!)
×
×
  • Create New...