Jump to content

Thanos R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thanos R

  1. Παιδια αυτη ειναι παλιότερη δημοσιευση.. Εγκατεστησα σημερα το Εορτ..3.1 και παρατηρω τα εξης προβλήματα. 1.καθε φορα που το ενεργοποιω ζηταει εγκατασταση 2. δεν κανει αναζητησεις για αργιες ουτε για ονοματα... (ενω αναφερεται οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο) 3. δεν υπαρχει καποιο οικονιδιο ενεργοποίησης.. Επειδη πιστευω οτι αρκετοι θα το εχουν εγκαταστήσει.. καθε βοήθεια δεκτη.
  2. Μeτα το install τι γινεται; ... γιατι το εκανα σε καμμια 10αρια και δυο εμφανιζονται..
  3. Δοκιμαζω να περασω τα θεματα μεσω Kies αλλα μου βγαζει μηνυμα "Αυτη η μορφη αρχειου δεν μπορει να μεταφερθει" (wgt). Μεταφερει μονο αρχεια jpg..
  4. Παιδια απο το web.. Telenavis MapCube Greece στο Samsung Bada Η Telenavis Hellas A.E. ανέπτυξε και προσφέρει μια νέα εφαρμογή χαρτών στην πλατφόρμα Bada της Samsung (η οποία λανσαρίστηκε με το κινητό Samsung Wave S8500), δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί τη θέση του, καθώς και σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή, στην οποία κινείται. Στην τρέχουσα έκδοση, οι λειτουργίες συμπεριλαμβάνουν απεικόνιση διαδραστικών χαρτών στην συσκευή, παρακολούθηση θέσης οχήματος και παρουσίαση σημείων γενικού ενδιαφέροντος. Πολύ σημαντική είναι η δυνατότητα της εφαρμογής να επιτρέπει την «προ-φόρτωση» των χαρτών στη συσκευή μέσω wi-fi. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του ταξιδίου, συνεπώς η χρήση της εφαρμογής είναι οικονομικότερη και η λειτουργία της αδιάλειπτη, καθώς δεν επηρεάζεται από ενδεχόμενες ελλείψεις δικτύου. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πρόκειται για μια από τις πρώτες Ελληνικές εφαρμογές στο Samsung Wave (S8500) που κυκλοφορεί εδώ και κάποιους μήνες στην Ελληνική αγορά. Μελλοντικές εκδόσεις θα συμπεριλαμβάνουν μεγαλύτερη γκάμα σημείων ενδιαφέροντος και ζωντανή κίνηση όπως βλέπουμε σήμερα στο http://www.navigation.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο Samsung Apps site και φυσικά στο Samsung Apps στο κινητό σας Wave.
  5. Παιδια μηπως θα μπορουσε καποιος να εξηγησει πως γινεται η διαδιακασια μετα το κατεβασμα στον υπολογιστη.. για να περασει όλες αυτες τις ομορφες εικόνες;
  6. Ευχαριστω και πάλι για τις χρηστικές σου πληροφορίες.. Αλλα για καποιο λόγο που δεν μπορω να βρω η λειτουργια του Συγχρονισμου σταμάτησε.... Ολη η εφαρμογη δηλαδη δεν λειτουργει. . Σκεφτηκα να την αφαιρεσω απο τους λογαριασμους και να την ξαναστησω.. αλλά δεν βρισκω τρόπο να την απεγκαταστήσω.. καμμια ιδεα;
  7. Οταν συγχρονιζουμε ημερολογιο τηλεφωνου και ημερολ. google.. δεν πρεπει σε καθε ενημερωση (ημερολογίου) τοσο στο τηλεφωνο όσο και στο web ημερολόγιο να αλληλοενημερωνονται οι εφαρμογές;
  8. Σε ευχαριστω παρα πολύ .. δουλεψε αμέσως
  9. Θέλω να συνδεσω το Wave με το web ημερολόγιο google.. μέσω Exchange ActiveSync. Το τηλέφωνο ζηταει URL διακομιστη ..και Χρήση SSL.. Εστειλα μηνυμα στον Samsung με περεπεμψαν στο τεχνικό τμημα..και εκει μου ειπαν οτι δεν ειναι δικό τους θεμα.. Το εχει κανει κανείς; Μπορειται να με βοηθησετε; Ευχαριστω.
  10. Καλημερα! Ειμαι νεος κατοχος του wave.. και οταν μεταφέρω τις επαφες μου με Bluetooth απο το SonyEricsson μεταφερονται μονο 199 απο τις 500 περίπου.. Μπορει κανεις να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...