Jump to content

markosxt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About markosxt

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

markosxt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι εχω πανω την v20r αλλα μου το εκανε και σε προηγούμενες.
  2. απλα σε αναμονη.χωρις φωτισμο.
  3. Καλησπερα. εχω ενα θεματακι με το τηλ μου. ενω ειναι σε αναμονη χωρις φωτισμο χωρις να το πιραξω αναβει η οθονη και σβηνη. το κανει οποτε θελει και οσο θελει. εχει συμβει σε κανανε?!!!!!!
  4. μπα η SIM μου είναι vodafone 3G .... παρεμπίπτοντος το πήγα και μου είπαν οτι θα το δουν. τους ζήτησα να μου περάσουν ξανά την V10a αλλά μου τόνισαν οτι δεν νομίζουν οτι γίνετε downgrate...οποτε ειδομεν.
  5. Εγω το εχω παρακολουθηση και με ROOT και χωρις ROOT... τα ιδια...χαλια μαυρα. Πηρα την LG και τους ξαναεκανα παραπονα και μου ειπαν οτι θα πρεπει να ξαναπαει το κινητο για διεξοδικο τσεκαρισμα φυσικα τους τονισα οτι αν και μετα απο αυτο εχει παλι προβληματα το κινητο θα ζητησω αντικατασταση ( παραξενο αλλα δεν μου ειπε το αντιθετο ο πολυ ευγενικος τυπος απο την lg). Οποτε το κινητο παει παλι αμπελοκηπους μαζι με videakia απο τα κολλυματα που μου εκανε και τα μνμτα που μου εβγαζε( τραβουσα με αλλο τηλ). Λογικα παντος πιστευω οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη ...απλα το update V10b ειναι μουφα.
  6. απο οτι ειδα πολυ που εβαλαν την αναβαθμιση v10b ειχαν πολλα προβληματα.Εγω σημερα το πηρα απο το service της LG γιατι ειχα ολα τα παραπανω προβληματα ...μου περασαν ξανα την αναβαθμιση και μεχρι στιγμης ολα καλα...το μονο που φοβαμε να κανω ειναι να ξανακανω ROOT το κινητο.
  7. οπότε λογικά θα πρέπει να το πάω να μου περάσουν καινούρια filmware. πήρες κατευθείαν το service της lg?...και αν κατάλαβα καλά στο έστειλαν θεσσαλονικη? πόσες μέρες έκαναν?
  8. παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με έμενα... μετά από την αναβάθμιση μέσο του pc το κινητό άρχισε να κάνει διάφορα κολλήματα και το πιο βασικό είναι ότι ενώ δείχνει ότι έχει σήμα και όλα κομπλέ όσοι με καλούν δείχνει ότι το Τηλ καλεί κανονικά έμενα δεν κάνει τπτ ούτε μνμτα και όταν καλώ εγώ δείχνει ότι καλεί τον αριθμό χωρίς να κάνει τελικά την κλήση και γραφεί sim tool οκ.... απ ότι διάβασα το είχε και άλλος το αντίστοιχο πρόβλημα και του πέρασαν ξανά το λογισμικό...και λέω εγώ τώρα μήπως να το πολεμούσα μονός μου η να το πάω να το φτιάσουν αυτοί?..
×
×
  • Create New...