Jump to content

existenZ1024

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About existenZ1024

  • Ημ. Γέννησης 13/07/1980

existenZ1024's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρα σε ολους.Πριν απο μερικες μερες ειχα γραψει οτι το κινητο μου ειχε προλημα με τις java εφαρμογες δηλαδη δεν επαιζε τιποτα!!Μετα απο συμβουλη απο τα παιδια του φορουμ το πηγα στην Vodafone και μου το αντικατεστησαν σε περιπου 8 εργασιμες ημερες.Μαλιστα χωρις να με ζαλισουν με διαδικαστικα θεματα(το κινητο το ειχα παρει 3-5 μερες πριν το επιστρεψω.Το λεω αυτο για καποιους οπως εγω που δεν κατεχουν τις διαδικασιες για να το επισκευασουν μονοι τους(αν και τωρα τα προγραμματα ειναι πολυ απλα στην χρηση τους.Γι 'αυτο πριν αρχισετε τα "πειραματα" δοκιμαστε το καταστημα μπορει να βοηθησει.Και να μην ξεχνατε να ποσταρετε γιατι τα παιδια του καλυτερου φορουμ στην Ελλαδα ειναι προθυμα να βοηθησουν και να δωσουν λυσεις!!!:-)
  2. Ευχαριστω πολυ να 'σαι καλα καλως σας βρηκα θα το παω αυριο το πρωι στην vodafone και το μεσημερι θα σας πω τα νεα :-)
  3. Οdytsak Το εχω αγορασει εδω και 3 μερες λες να το παω στην vodafone μηπως και το φτιαξουν γιατι πιστωτικη δεν εχω και ουτε παιζει να μπλεξω με τετοια πραματα.Βρηκα ενα guide για να το κανω w800i λες αν το κανω θα στρωσει? αν και φοβαμαι να το επιχειρησω παρολο που το guide ειναι πολυ καλο (το βρηκα εδω στο myphone)
  4. Ευχαριστω Odytsak για το tip αλλα το θεμα ειναι οτι μπορω να στειλω παιχνιδια απλως οταν κανω εγκατασταση ενα .jar απο τον φακελο others (η οποια γινετε κανονικα) δεν μπορω να τρεξω το παιχνιδι βασικα δεν παιζει τιποτα .Ουτε αυτα που ειχε μεσα το κινητο ενω τα ιδια παιχνιδια εαν τα στειλω σε αλλους παιζουν και οταν παω να παιξω καποιο μου γραφει "Η ενεργεια απετυχε".Ευχαριστω για τον χρονο σου! :-)
  5. γεια χαρα σε ολους μηπως ξερει κανεις να μου πει γιατι ειναι κλειδωμενα τα Java games του κινητου απο την ημερα που το αγορασα???καθως και οτι παιχνιδι βαζω μεσω usb κλειδωνει μολιs το κανω εγκατασταση μηπως φταινε τα πιστοποιητικα η τα εχει κλειδωσει η vodafone???πηγα να κανω update απο το site της sony-ericsson αλλα λεει οτι δεν χρειαζεται.ευχαριστω πολυ!!
×
×
  • Create New...