Jump to content

billonious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billonious

  1. ναι, συνδεοντας το λ7 με mini usb και επιλεγοντας την usb συνδεση στο "καρτα μνημης" αντι του "φαξ/δεδομενα". τα ΧΡ θα δουν την καρτα μνημης ως flash memory plug & play. με τον explorer μπορεις να αντιγραψεις τραγουδια κτλ. μπορεις να μου δωσεις την διευθυνση που το κατεβασες?
  2. αφου εβαλα monsterpack sto L7 δεν δουλευει λειτουργια φιμωσης απο το κουμπι #. υπαρχει ρυθμιση στο pk tools (ή σε καποιο αλλο) που να την ενεργοποιει? επισης, γραφει στα ελληνικα μονο με μικρους χαρακτηρες. Πρεπει σε καθε γραμμα να παταω το πανω βελος για να γινει κεφαλαιο, ενω θελω μονιμη γραφη σε κεφαλαια. δεν βρισκω επιλογη κεφαλαιων/μικρων. εχω βαλει το Language pack 0031. καποια λυση?
  3. στο mosterpack που εβαλα υπαρχει ηδη το itunes. ομως δεν δουλευει το mototunes γιατι στους drives εμφανιζει μονο την δισκετα Α. ουτε μεσω του μενου του κινητου μπορω να φτιαξω playlists.
  4. http://www.poeticfolly.com/motoguide/software/MotoMidMan.zip ξερει κανείς πως δουλευει το itunes?
  5. δοκιμασε το MotoMidlets Manager. μονο αυτο εγκαθιστα java applets στο κινητο μου.
  6. bomber 21, tnx για την προταση σου, αλλα το συγκεκριμενο link για το L7 ειναι κατεβασμενο. μηπως υπαρχει το ιδιο πακετο γλωσσων αλλου?
  7. ειμαι καινουργιος στα motorolla, και εχω δυο ερωτησεις για το L7 4513. 1. πως θα αφαιρεσω το σπαστικο χρονικο οριο 60 sec απο το bluetooth? 2. πως θα ενεργοποιησω το αυτοματο κλειδωμα του πληκτρολογιου μετα απο 30sec? πηρα branded vodaphone, και το φλασαρα βαζοντας ενα mosterpack που βρηκα στα modmymoto forums. αψογο το αποτελεσμα αλλα δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες στα μυνηματα. για τα μενου δεν με νοιαζει. επιτελους βγηκε το ηλιθιο πληκτρο vodafone live
×
×
  • Create New...