Jump to content

anyidea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anyidea

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

anyidea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Στις 19/6 πήρα ένα S2 plus και ενώ είναι πολύ καλό σαν τηλέφωνο, δεν έχει δυνατό σήμα δικτύου (πιάνει 0-2 <<μπάρες>>) εντός σπιτιού ενώ θα έπρεπε να είναι full. Η περιοχή έχει πολύ δυνατό σήμα όχι μόνο σε 2G αλλά και σε 3G (Vodafone). Το παλιό μου κινητό αλλά και της συζύγου μου έχει 4 με 5 <<μπάρες>> εντός σπιτιού. Παιδιά έχει διαπιστώσει κανείς πρόβλημα με την ένταση λήψης σήματος του δικτύου στο S2 plus του; Να το πάω πίσω ή είναι <<φυσιολογικό>>;
  2. Για την εγκατάσταση του νέου firmware: 1) Κατεβάστε και εγκαταστήστε τον καινούργιο Nokia software updater (v1.3.0) 2) Κάντε reboot τον υπολογιστή για παν ενδεχόμενο 3) Κατήστε backup τη μνήμη του κινητού (σβήνονται όλα από την μνήμη του κινητού) στην κάρτα. 4) Προσέξτε να έχει full μπαταρία. 5) Τρεξτε τον updater (Πρέπει να έχετε σύνδεση στο internet. Θα κατέβουν 53ΜΒ!) 6) Περιμένετε να γίνει το update περίπου 5 λεπτά. (Μη αποσυνδέστε το τηλέφωνο από το PC, ups θα ήταν χρήσιμο γιατί αν κλείσει το Pc πάπαλα το κινητό) Εγκατέστησα το καινούργιο firmware και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: 1) Τέλος τα προβλήματα με κολλήματα σε παιχνίδια όπως ZUMA κλπ. 2) Πιο γρήγορη απόκριση στα menu. 3) Μικροαλλαγές όπως στο κεντρικό μενού που έλεγε "Ατζέντα" τώρα λέει "Γραφείο") 4) Τα ξένα ονόματα στις επαφές ανακατεύονται στα αντίστοιχα γράμματα με τα ελληνικά και δεν πάνε όλα στην αρχή. 5) Ακόμα δεν έχω δει άλλες σοβαρές αλλαγές αλλά και μόνο για το (1) αξίζει.
  3. Η nokia έβγαλε νέο firmware για το N71. Η νέα έκδοση 4.0642.1.05 αντικαθιστεί την παλιά 2.0613.1.12.1
  4. @ ostvarivanje Να η δική μου εμπειρία με Bluetooth adapter. Έχω έναν USB bluetooth adapter AVM (BlueFRITZ! v2). Λειτουργεί κανονικά, στέλνω - παίρνω αρχεία (PC - N71), αλλά ΔΕΝ συνεργάζεται με NOKIA SUITE (<-δεν βλέπει bluetooth) και αυτό διότι η AVM χρησιμοποιεί proprietary bluetooth stack system (Δεν απαιτεί να έχεις SP2 στα XP) Άρα για να δουλεύει καλά ο adapter που θέλεις να πάρεις πρέπει: 1) Να έχεις WinXP με SP2 περασμένο. 2) Οι drivers του adapter να χρησιμοποιούν το Bluetooth stack των windows. (κοινώς να εμφανίζεται στο tray και στο control panel το μπλε εικονίδιο με το σήμα του bluetooth) ΣΗΜ.: Οι γερμανικοί (σε αντίθεση με τους αγγλικούς) drivers της AVM έχουν επιλογή να αλλάξεις mode από proprietary bt stack σε windows bt stack και αντίστροφα. (Αλλά δεν ξέρω γερμανικά και χάνομαι με τις επιλογές.)
  5. @mario_fit, @stefidis: Ευχαριστώ πολύ. Όντως δεν την είχα προσέξει την επιλογή για το που να σώζει τα εισερχόμενα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει (γιατί μάλλον είμαι τυφλός - βιαστικός και το προσπερνάω στο manual) πως βάζω - βγάζω σε κάποια επαφή την επιλογή για κλήση με φωνητική εντολή (ξέρετε εκείνο το σηματάκι σαν pacman); Κατά τύχη έχει μπει από κάτι που μάλλον έκανα σε μία επαφή και δεν μπορώ ούτε να το βγάλω από αυτή, ούτε να το βάλω σε άλλες!
  6. Παιδιά πήρα και εγώ το Σάββατο ένα Ν71. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι εξής: Τα συν: * Αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και τα inox δίνουν πολύ. Τζόγος στην ουσία δεν υφίσταται. (Μόνο αν πεις για να δω αν έχει τζόγο και αρχίσεις να πατάς και να κουνάς δεξιά και αριστερά θα βρεις!!) * Τέλεια ευκρινέστατη και ΜΕΓΑΛΗ (2,4 in!!) οθόνη. (Size does matter) * Χαμηλό SAR (πολύ σημαντικό ειδικά με τις νέες οδηγίες που θα βγούν για σημαντικά μικρότερο ανώτατο όριο - κάτω από το μισό που ισχύει σήμερα!) * Πλήρες hardware (στην ουσία μόνο WiFi λείπει). * Άπειρες δυνατότητες. (Ανοικτή συνομιλία, φωνητικές εντολές, φωνητική κλήση, ηχογράφηση μυνημάτων και κλήσεων, ράδιο) * Ικανοποιητική ταχύτητα στα menu. * Προσεγμένες λεπτομέρειες στο software (π.χ. το εξωτερικό ρολόι αντιστρέφεται όταν ανοίγεις το κινητό. Οι επαφές κρατάνε μόνο ότι στοιχεία έχεις περάσει και δεν έχουν ασυμπλήρωτα κενά πεδία, μπορείς να ρυθμίσεις να στέλνει SMS (π.χ. θα σε πάρω αργότερα) αν απορρίψεις μιά κλήση) * Δεν κολλάει - δεν κάνει ρεσετ. (Που και που όπως υπάρχει slowdown) * Καλή αυτονομία με ήπια χρήση ειδικά για smartphone. (δες και στα πλην) * Πολύ καλή τιμή αυτή στιγμή για αυτά που δίνει (πλήρες SMARTPHONE, handsfree, usb καλώδιο, 3.5mm mini jack adaptor, 128mb κάρτα μνήμης με προεγκαταστημένες εφαρμογές: f-secure antivirus, μετατροπέας μονάδων, quickoffice viewer, pdf viewer, realplayer, flashplayer και μερικές άλλες) Τα πλην: * Μεγάλο πάχος αλλά συνηθίζεται(;) * Αρκετά βαρύ αλλά παρόλο που προέρχομαι από 80g κινητό δεν με ενόχλησε. * Μεγαλύτερη αυτονομία θα ήταν επιθυμητή αλλά με τη χρήση που του κάνω με βγάζει άνετα τρεις μέρες (κλειστό τα βράδια από 24.00 έως 6.30). Βέβαια θα βάραινε κι άλλο με μεγαλύτερη μπαταρία. Τελειώνει και σε μισή μέρα αν το ξεσκίσεις (κάμερα, bluetooth, παιχνίδια - το έχω κάνει) * Να πω την αλήθεια με τεχνητό νορμάλ φωτισμό δεν με ξετρέλανε η κάμερά του (στο PC φαίνεται πολύ θόρυβος σε 1:1. Δεν είχα άλλο κινητό με κάμερα και ίσως βάζω υψηλά στάνταρ) * Θα ήθελα να έχει 3,5mm μινι jack πάνω στο σώμα. Δίνουν αντάπτορα όμως. * Θα ήθελα το USB καλώδιο που δίνουν να είναι κανονικό και να μην έχει nokia connector από τη μία πλευρά. * Μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη. Πρέπει να σώζεις τα πάντα στην εξωτερική μνήμη εκτός ίσως από κάποιον task manager που καλό είναι να είναι εύκαιρος πάντα και το αντιvirus. Μερικά παιχνίδια μου κολλάνε (π.χ ZUMA). Τώρα μπορεί να είναι κακογραμμένα. Είναι java και συνήθως άμα κλείσεις τον ήχο παίζουν πολύ περισσότερο. * Ότι σου στέλνει κάποιος με bluetooth το πάει στα εισερχόμενα μυνήματα πράγμα που σημαίνει στην μικρή εσωτερική μνήμη. Δεν έχω ψάξει να δω πως και αν λύνεται αυτό. Είναι σπαστικό να πρέπει να τα μεταφέρεις λίγα λίγα στην κάρτα γιατί δεν χωράνε όλα στη μνήμη.
×
×
  • Create New...