Jump to content

Dr_Slump

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dr_Slump

  • Ημ. Γέννησης 23/12/1985

Dr_Slump's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Trivial, έχει πολύ γέλιο με τις "χαζογκόμενες".
  2. Ε, όχι και Κινέζικα... Ιαπώνικα είναι. Καμία σχέση η μία γλώσσα με την άλλη. Φίλε μου, βγάλε screenshots με το κινητό σου να σου πω που θα πας για να αλλάξεις τη γλώσσα. (Ναι, γνωρίζω όσα Ιαπωνικά χρειάζονται)
  3. Έχω ένα Pentium 200 με Windows 95... το χρησιμοποιούσα μέχρι το 99, χωρίς format. Το χρησιμοποιώ ακόμα για παλιά games... με το ίδιο setup, χωρίς πρόβλημα :D
  4. Και δεν τα χαλάω σε πραγματικές μπίρες; :lol:
  5. Το πήρα και εγώ... με ξένισε πάρα πολύ όμως το ότι το memory stick 1GB του W800i πάει χαμένο... μια χαρά θα έμπαινε μέσα στο K800i, τι τις θέλουν τις αλλαγές;:mad:
  6. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Εάν δεν είσαι ικανοποιημένος απλά διέκοψέ το λέγοντας στον ΟΤΕ ότι είναι μη-λειτουργικό.
  7. Σαχλαμάρες. Έλεος. Και εγώ κάνω γιόγκα και πετάω μαζί με τον Δαλάι Λάμα.
  8. Εγώ γεννημένος το 85 έπαιζα στο Apple II του μπαμπά μου, μετά στο commodore, μετά στο NES.... ελάχιστα έπαιζα στο δρόμο, μου φαινόταν καθυστερημένο :P
  9. Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις το netmod από τη πρίζα την ώρα που μιλάς; Η διακοπή σε εμένα συμβαίνει την ώρα της κλίσης. Δηλαδή διακόπτεται η κλίση, μετά μπορώ να ξανακαλέσω είτε χωρίς είτε με ρεύμα. Αλλά πίστεψέ με, όταν στα χιόνια ή τις βροχές γίνεται κάθε λίγο είναι πάρα πολύ εκνευριστικό.:cry: Το να πάρω UPS φαίνεται να λύνει το πρόβλημα αλλά ο υπολογιστής είναι μακρυά από το netmod οπότε θα ξοδέψω χρήματα UPS μόνο για το μπρίκι της intracom.:mad:
  10. Περιέργως το netmod μου διακόπτει τη κλίση όταν διακοπεί ακόμα και για 1 δευτερόλεπτο το ρεύμα. Το αν λειτουργεί το ένα κανάλι χωρίς ρεύμα από τη στιγμή που θα γίνει διακοπή στο τηλεφώνημά μου, ελάχιστα με ενδιαφέρει αφού οι διακοπές δεν ξεπερνούν τα 2 δευτερόλεπτα. Με βλέπω να προσφεύγω στη λύση του UPS.... :mad:
  11. Εχω ISDN και DSL και θα ήθελα η τηλεφωνική λειτουργία να μην απαιτεί ρεύμα διότι μερικές φορές (ειδικά με τις χιονοπτώσεις) έχω εκνευριστικές διακοπές. Οι λειτουργίες του netmod (πέρα από το ότι μου επιτρέπει να πραγματοποιώ κλήσεις και διαχωρίζει τα 2 κανάλια) μου είναί άχρηστες. Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο εναλλακτικό του netmod το οποίο απλά να χωρίζει σε 2 κανάλια παίρνοντας ρεύμα από τη γραμμή του οτε; Βασικά το είχα δει πολύ παλιά και δεν έδωσα σημασία. Σημειώστε ότι το downgrade σε PSTN είναι αδύνατο γιατί από τον οτε απαιτήται ISDN για το DSL. :cry:
  12. Πρέπει να υπάρχει... :cry: Το πλαστικό demo κινητού στο Γερμανό που το πήρα, είχε και αυτό άλλο theme. Στο manual δεν είδα τίποτα, ούτε σε κάποιο menu όμως. :blink:
×
×
  • Create New...