Jump to content

getto79p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by getto79p

  1. αλησπερα σχετικα με το πλαισιο στην φωτογραφια αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα οταν ειχα την εκδοση 2.23. Καντε αναβαθμιση σε 2.30 και θα διορθωθει. :rolleyes:
  2. Φιλε Χρηστο γεια, ναι ειναι αυτη που ειχε το κινητο μεσα.Δεν φταει το κινητο γιατι εβαλε δικη του καρτα και ηταν οκ.Απλως δεν ξερω πως κλειδωθηκε.Εαν μου πει οτι θα το καλυψει η εγγυηση θα την στειλω αλλιως παω για καινουρια.
  3. Πηγα και μαλλον δεν ξερουν να την ξεκλειδωνουν.Την εβαλε και στον υπολογιστη που ειχε και μου ειπε οτι ειναι κλεδωμενη και δεν μπορει να κανει κατι αυτος απο εδω(ΝΟΚΙΑ-Σερρες).Μονο να τη στειλει Αθηνα.Δεν μπορω να την κανω τιποτα και για format λεει να δωσω κωδικο.
  4. Δοκιμασα το 12345 και γενικα ολα τα ευκολα αλλα τιποτα, Εχει μια εβδομαδα που το πηρα και δεν πηραξα κωδικο. Το εδωσα για αναβαθμιση χωρις την καρτα μεσα,λετε να φταει αυτο;;; Τους ειπα να το κανουν παλι(ΝΟΚΙΑ) με την καρτα μεσα αλλα ειπαν δεν φταει αυτο. Τι να κανω; :(
  5. Καλησπέρα. Λοιπον πηγα εκανα την αναβαθμιση σε 3.30 και το προβλημα ειναι οτι μολισ εβαλα την καρτα 32mb την εχει κλειδωμενη!!!Εγω δεν την ειχα κλειδωση :( . Μου γραφει βαλε κωδικο προσβασης,εγω ομως δεν εχω :( :( ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ;;;; :wacko: :cry: Αυτοι στο ΝΟΚΙΑ shop moy eipan οτι αμα παει στα κεντρικα ισως να μην ειναι στην εγγυηση. Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι παει ελαφρως πιο αργα. Ευχαριστω, Σακης.
  6. Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από saritav paidia na rotiso kati? kserei kaneis an iparxoun fonta opos to k700i na vgazeis px mia foto kai na mpainei se perigramma px aggelaki? exei fovera specs alla me provlimatizei to megethos tis othonis tou..poso mikroteri einai apo to k700i? Ολόκληρο μενού έχει... Gallery --> Graphics --> Frames. Το δικό μου έχει 18 frames... Καλησπέρα και πάλι,μπορεις να τα χρησιμοποιησεις τα frames? Ευχαριστω.
  7. Καλησπέρα παιδια. Δυο μερες διάβαζα ολεσ τισ σελιδες. Η απορια:πως μπορω να χρησιμοποιήσω τα έτοιμα εικονίδια και τα πλαισια σε μια φωτογραφια;;;;;; Παταω εισαγωγη ενος απο τα δυο και γραφει"ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ" Τι ειναι αυτος ο κωδικος;;;Πωσ τον ενεργοποιω;;;
×
×
  • Create New...