Jump to content

gratlas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gratlas

  1. Το C-eMap απ΄ότι ξέρω είναι μόνο σε Μνήμη SD οπότε μόνο από το site του θα πάρεις πληροφορίες. Πάντως κοίταξε και το Memory-Map OS-5 (πολύ καλό)
  2. Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την άμεση ενημέρωση σου. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω (αν τα καταφέρω) αυτό που μου είπες. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση και θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Εχω δοκιμάσει μόνο το Destinator ενώ το I-go δεν το έχω δοκιμάσει. Κατά τη γνώμη σου πιό από τα δύο είναι καλύτερο όσον σφορά τη συγκεκριμένη συσκευή (ipaq 6915). Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει με το ipaq 6915; Ψάχνω να βρώ Ελληνικό χάρτη του tοmtοm για να δώ πως δουλεύει το 6915 γιατί με τα άλλα που δοκίμασα έχουν ορισμενα που έχουν γραφτεί πιό πάνω Προκαταβιλικά ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ ελπίζω σε κανένα update για να σταματήσουν τα προβλήματα αυτά.
  6. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά. Έχω και εγώ το 6915 που με την πρώτη ματιά φαίνεται συμπαθητικο. Έχει όμως και κάτι προβληματάκια όπως για τα Bluetooth και την κάμερα που σε Greek Regional δεν δουλεύουν. Το Destinator PN το δουλεύει καλά αλλά λόγω ανάλυσης της οθόνης δεν φαίνονται όλα τα πλήκτρα. Για Exit μόνο με Soft reset. Aκόμα βέβαια το ψάχνω και να βρώ κάτι τα λέμε.
×
×
  • Create New...