Jump to content

pm2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pm2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

pm2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω για την απαντηση και σορυ αλλα λογω δουλειας δεν παρακολουθησα το σαιτ αυτο τον καιρο.Ακου τωρα ομως τι γινεται και οσους ενδιαφερει αυτο το θεμα: εχω αναβαθμησει το κινητο v5.92. Η καρτα ειναι twinmos 1gb 133x. Τα βιντεο που μετεφερα απο τον υπολογιστη παιζουν μια χαρα στο κινητο. Η καρτα λειτουργει αψογα σε αλλο 6280 και τα βιντεο που τραβηξα με το αλλο 6280 παιζουν κανονικα στο δικο μου οταν ξαναβαζω την καρτα!!!!Μονο τα βιντεο που τραβαω με το δικο μου στην αρχη τα πιξελιαζει και μετα μου βγαζει ¨το αρχειο δεν υποστηριζεται¨ Θα με τρελανει αυτο το κινητο!!!Με την νοκια καρτα δουλευει αψογα!Αν εχετε καποια απαντηση θα με βοηθουσατε πολυ γιατι εγω σηκωσα τα χερια ψηλα. Υ.Γ Αυτη ειναι δευτερη καρτα γιατι νομιζα οτι ηταν προβλημα τησ καρτας και μου την αλλαξαν αλλα και με την καινουργεια τα ιδια!!!Μηπως νααλλαξω μαρκα καρτας? Αλλα αφου σε αλλο 6280 δουλευει κανονικα!Πραγματικα δεν ξερω
  2. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,αυτο πιστευω κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!! Να δουμε τι θα πουν και αυτοι απο το μαγαζι!!!
  3. Καλησπερα σε ολους. Εχω κι εγω το 6280 και παρακολουθω το site σας εδω και λιγο καιρο και μπορω να πω οτι μου ηταν πολυ χρησιμο. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: Αγορασα πριν λιγες μερες μια mini SD 1Gb. Τραβηξα φωτο κανονικα,αποθηκευσα mρ3,ολα καλα. Οταν ομως τραβηξα το πρωτο βιντεο, το εβαλα να παιξει,μου το επαιζε πιξελιασμενο και κολουσε κατα την διαρκεια. Μετα οταν βγηκα και ξαναμπηκα στην εκθεση να το δω μου εβγαζε ¨αρχειο μη αναγνωρισιμο¨με ερωτιματικο στο εικονιδιο.Δοκιμασα διαμορφοση καρτας αλλα παλι τα ιδια.Με την καρτα που ειχε απο την αρχη δουλευει ρολοι. Εχει προβλημα η καρτα 'η το κινητο δεν σηκωνει καρτα 1 γκιγκα????(αλλα απ'οτι ξερω σηκωνει). Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...