Jump to content

mandilaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mandilaras

  1. Βασικα εχουν πεσει ολοι για το update και δε την παλευουν οι server της Apple.Και μενα μου ελεγε οτι η 3.1.3 ειναι η πιο προσφατη αλλα μετα απο μερικες προσπαθειες ξυπνησε και τωρα το εβαλα και κατεβαινει

     

    LoL! Έπιασε. Spam στο Check for Updates και μετά από καμμια εικοσαριά προσπάθειες το βρήκε!

    ΘΕΝΞ!

  2. Όπως είπε και ο φίλος μηλάνθρωπος από πάνω, συμφωνώ πως η καλύτερη λύση είναι το Google με Exchange setup.

    Μιας και το iPhone δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του "κουβαλιτή" επαφών, Calendar και mail μεταξύ δύο Η/Υ, με το Google Mail του δίνεις ρόλο 3ου Η/Υ.:)

  3. Προσοχη! Πολυ σημαντικο! Βρηκα ακρη εν μερη τι γινεται και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση! Επειδη γενικα το κινητο με το jailbreak τα παιζει ιδιως οταν βαζουμε πολλα προγραμματα απο cydia και ολο ξηλωνουμε προγραμματα, υπαρχει το ενδεχομενο να κρασαρει καποιο αρχειο στην μνημη του τηλεφωνου. Οποτε η λυση ειναι μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Πολυ σημαντικο! Με το που δειτε γενικα οτι το τηλεφωνο σας κανει κολπα με την μπαταρια κανετε μια καθαρη εγκατασταση απο την αρχη, δηλαδη δεν κανουμε επαναφορα απο καποιο παλαιοτερο back up γιατι το προβλημα θα ξαναμεταφερθει παλι στο τηλεφωνο! Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. Ενοειτε οτι στην συνεχεια κανετε jailbreak κανονικα στο τηλεφωνο αλλα βαζετε προσεχτικα ΜΟΝΟ τις εφαρμογες που χρειαζεστε! Τα πολλα πειραματα και τα ραβε ξηλωνε κανουν κακο στην υγεια της μπαταριας σας!!

     

    Σαν να κάνεις format σε PC ένα πράμα. :lol:

    Θα το δοκιμάσω γιατί η μπαταρία δεν είναι στα καλά της τελευταία.

×
×
  • Create New...